Ansukki

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Ansukki

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ajattelin kysäistä mitä rekvisiitta olette ottaneet mukaanne valkokuvaajalle? Meillä tulee olemnaan kuvaus sekä sisällä studiossa että ulkona. Ajattelimme ottaa ainakin skumppalasit ja hieman kuohuvaa. Onko muita ideoita?
 2. Todellakin kestää luvattoman kauan heidän vastaaminen... Olen nyt yli kuukausi sitten lähettänyt heille sähköpostin (ja sen jälkeen parin s-postin, missä kyselin jos edellinen on tullut perille), mutta ei vieläkään vastausta... > Puhelimestakaan en saa heitä kiinni. (Nyt oli kylläkin Anne-Marin vastaajassa, että palaa 24.8, kuinkakohan kauan se on siellä jo ollut?) Häät lähestyvät uhkaavasti (vajaan neljän viikon päässä jo häämöttävät), ja olisi kiva saada sovittua palaveri pitopalvelun kanssa. Oletteko te muut treffanneet kuinka paljon ennen häitä? Ja pidetäänkö palaveri siellä heidän luona Hausjärvellä vai missä? Toivottavasti naikkarit osaavat auttaa / rauhoittaa, kun ei pitopalvelu itse vastaa kysymyksiin...
 3. Me aiomme tehdä niin että ruokailun yhteydessä tarjotaan viinit pulloista. Ensimmäinen lasi todennäköisesti kaadetaan, ja pullo jätetään sen jälkeen pöytään. Tarjoilupöydältä voi myös hakea pöytään uuden pullon vanhan loputtua... Ruokailun jälkeen ajattelimme tarjota avoimessa baarissa viinit suoraan pöniköistä. Helpompi niin, niin ei kenekään tarvitse olla koko ajan avaamassa lisää pulloja. Avoin baari on siis jollain pöydällä oleva "kasa" erilaisia pulloja ja tölkkejä, josta jokainen voi käydä hakemassa haluamaansa juotavaa.
 4. Tässä olisi linkki Sipoon eri nuorisoseurantaloista http://suvi.sipoossa.info/05/fi/lokaler/ Toivottavasti tästä on apua! Voin ehkä myös vastata johinkin kysymyksiin, jos on tarvetta, sillä olen Sipoosta kotoisin, ja käynyt kaikissa näissä esitellyissä paikoissa.