Lintsu

Rouva
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lintsu

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa
  1. Siinä vaiheessa tuli itku silmään, kun pappi kysyi ensiksi mieheltä sen tärkeän kysymyksen...
  2. Suudeltiin, ja pappi siitä sanoikin...
  3. Olin tyytyväinen pukuun, meikkiin ja kampaukseen Kampauksestakin tuli odotettua parempi mitä se oli koekampauksessa.
  4. Korvakorut ja rannekorun
  5. Meillä oli ostettu omat lasit http://www.kultajousi.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=F10623 Vaikka ei niille hirveästi käyttöä ole näin jälkikäteen, niin ainahan sitä voi tulevina hääpäivinä juoda kuohuvaa niistä, ja muistella...
  6. Meillä ihan tämmöinen tavallinen, mutta kiva
  7. Ei kutsuta kummankaan työpaikalta työkavereita...
  8. Meillä tulossa tämmöinen menu: - kreikkalainen salaatti - kanapastasalaatti - siikatartar ruisleipäset - katkarapu- ja basilikamunat - graavilohi, pikkelssikastike - lihapullat - kasvisgratiini - porsaanfilee viherpippurikastikkeella - pienet keitetyt perunat - patonki, ruisleipäset, kevytlevite - juomaksi maitoa, mehua, vettä, kotikaljaa ja viiniä - kahvia, teetä (kahvin kanssa konjakki/likööri) - valkosuklaakakku vadelmamoussetäytteellä - iltapalaksi karjalanpiirakoita ja munavoita, ja tietysti jos jää ylimääräistä ruokaa noutopöydästä, niin niitä myös tarjoillaan - juomapöydässä tarjolla limua, vichyä, olutta, siideriä, lonkeroa ja boolia - ja tietysti onnittelujuomana kuoharia (alkoholittomana pommaccia)
  9. Me ostettiin tänään kihlasormus, ja häihin on vielä yli viitisen kuukautta aikaa. No on sekin asia jo hoidettu alta pois
  10. Minulla kihla keltakultaa, vihkisormuksessa on molempia.
  11. Meillä on kirkolta juhlapaikalle matkaa n. 24 km. Melkein koko matka on onneksi moottoritietä...
  12. Minä varasin myös ajan kampaajalle/meikkaajalle tämän kuun alussa. Häihin on vielä vähän yli 6kk aikaa. Halusin olla ajoissa liikkellä, jotta saan varmasti ajan.
  13. Itse tilasin kenkäni täältä: http://www.brandos.fi/morsiuskengat-haat/c136/ Nyt odottelen pakettiani. Saas nähdä ovatko hyvät jalassa. Onko kukaan muu tilannut tuolta kenkiä?
  14. Itse kävin myös eilen sulhon kanssa messuilla. Meilläkin suurin osa tavaroista yms. hankittu, lähinnä sormuksia mentiin katsomaan. Ja löysinkin ihan hyvän vaihtoehdon Paljon paremmat messut (enemmän näytteilleasettajia), kuin ne syksyn Häät ja Rakkaus-messut Messukeskuksessa.