soopa

Morsian
  • Viestit

    56
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä soopa

  • Taso
    Juniori
  • Syntymäpäivä 09/27/83

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo
  1. Meille tuli titaanivihkit ja kävin kyseleen kaiverruksien onnistumisesta, kaikki sano et onnistuu kyllä (kävin Sellon koruliikkeet läpi). Sit taas koon muuttamisesta oon saanu käsityksen, ettei sitä voi muuttaa. Me tilattiin omamme brittien kautta jenkeistä ja annoin tosi tarkat mitat niin sormuksen halkasijasta kuin ympärysmitasta ja saatiin just sopivat
  2. Tälläset geelit tuli tänään, kunhan kestäis viikon..
  3. Patriciassa käyny pettymässä, Funky Lady on to-do -listalla ja toiveet kovat
  4. Valkonen ohutta kangasta oleva korsetti ilman olkaimia, pk-seutu. Anyone?
  5. Meillä on kans samainen ongelma. Appiukkoa ja anoppia ei voi laittaa samana pöytään. Kaiken lisäks appiukon suvusta ei tuu ketään, hälle kyl tulee kuskiks nykysen naisystävänsä tytär. Meillä on niin montaa eri pöytämuotoa juhlapaikassa, että laitetaan seuraavanlainen istumajärjestys: Meidän viereen yks 6hlön pöytä, jossa on mun vanhemmat, anoppi ja sulhasen veli, mun pappa+hänen naisystävä (muita isovanhempia ei paikalle kykene tuleen). Toiselle puolelle 4 hlön pöytä, jossa on kaasot, bestman ja seremoniamestari (mun veli). Heistä seuraavana 2hlön pöydässä appiukko + kuski. Sit on vielä lähisuvusta jäljellä sisko ja hänen tytär, joka on adhd. He menee istuun ton 6hlön pöydän taakse ettei oo ihan meidän "naamalla". Muut vieraat, niin kaverit ku sukulaiset, saa istua ihan mihin sielu sietää. Tilaa on ja valinnan varaa varmasti riittää. Jos jollekki ei kelpaa ni ei maha minkään, ei siellä tarkotus oo istua paikallaan ku ruokailun ja kahvin ajan.
  6. "Together now and forever You are the one You are my everything To me you bring The love that I have waited for" When the love is right / Tourniquet
  7. ^ Toi on niin totta. Ite menin kukkakauppaan, kerroin mitä kukkia haluan ja paljonko kimppu saa maksaa (ehdoton yläraja vieheille+kimpulle yht. 300e). Olin aatellu et jos selviää 150-200e niin oon tosi tyytyväinen. Ruusut pitää värjätä (oma työnsä siinä), oksista tehty "kehys" ei varmasti mikään maailman yksinkertasin tehdä näyttävästi ja vielä tuo kallojen hinta. Oon kyl tosi tyytyväinen asiakaspalveluun ja yhteydenpitoon, voin suositella Rosariumia Kouvolasta. Tosin pitäis varmaan oottaa sitä lopputulosta
  8. Meillä menee sulhanen, bestman ja toinen kaasoista ennakkoon kirkolle ja sulhanen sumplii paperit papin kanssa ennen vihkimistä. Mä tuun toisen kaason ja valokuvaajan kans vasta kun kaikki vieraat on jo sisällä. Sit ootellaan hetki isän kans eteisessä et kaikki on valmista. Marssi soimaan, ovet auki ja menoks.
  9. Hinta-arviona 100-150e kimpusta, jossa on mustia ruusuja, valkosia minikalloja ja peikonpähkinän oksaa. Muodoltaan löysä pisara. Vieheet oli 10e/kpl, sulhaselle tulee minikalla ja peikonpähkinää, bestmanille vaan minikallaa. Saa nähä millasen kimpun käteeni hääpäivänä tuun saamaan..
  10. Tarvii kertoo miehen polttareista, jotka alko puol tuntia sit. Omat oli niin mitäänsanomattomat ja ei mun näköset ettei niistä kannata sen enempää mainita. Mut tästä sulhasesta. Mä lähdin koiran kaa lenkille, äijä jäi munasilleen ( ) jatkaan aamupalan syömistä ja kattoon Futuramaa. Annoin eilen miehelle salaa pakkaamani kamat ja makuupussin hakijoille, bestman paineli avaimella meille sisään ja sekasotkusta päätellen äijälle on tullu vähän kiire.. Kaapit auki, Futurama oli jääny pyöriin telkkaan, märkä pyyhe sohvalla, kenkäkaappi räjäytetty eteisen lattialle.. No, päivän suunnitelmat on prätkiä rakastavalle sulholle, että ensin bestman kuljettaa sen prätkällä Malmin lentokentälle, jossa se laitetaan pienkoneen kyytiin ja käytetään taivaalla kiertelemässä. Sen jälkeen annetaan prätkä (oikeen miehen makuun oleva, tietty) sulholle ja laitetaan se ajaan ~150km päähän ABC:lle, jossa oottaa muu polttariporukka. Päivän aikana on sit vähän ampumista inttikamoissa armeijatyyliin tetsauksineen ja koskenlaskuakin luvassa. Iltaa porukka menee viettään mökille, jossa sulholle on tehtävänä mm. hakee kaljat järjvestä ja mikäli ampuminen ei oo menny ihan kunnolla ni pitää ansaita kaljansa halkoja hakkaamalla. Onneks niillä on videokamera mukana, en malta oottaa et nään sen filmin
  11. Me lähetään launtaisten häiden jälkeen tekeen perus Ruotsin risteily ma-ke, jotta saa vähän hengähtää. Sit viikko sen jälkeen tiistaina parin viikon virallinen häämatka. Lisäks mennään päivän risteilylle Tallinnaan hääviikolla (viininhakureissu ), irtiotot arjesta tulee tekeen terää kun ollaan koko kesä vaan oltu töissä.
  12. Mä oon koittanu löytää hienoja mustia kynsiä, onnistumatta. Oisko vinkkejä? Ei tarvii olla kokomustaa, mut sellasetkin käy. Ja koristelut on kans ok.
  13. Ja jos laittaa spostilla niin tulee kirjallinen.
  14. Meillä on tosi hölmösti pöydät monella eri tuolimäärällä: 2-4-6-8-10. 2 ja 4 hlön pöytiin tulee yhdet menu/ohjelmat ja 6-10hlön 2 ohjelmaa.