Jump to content
Naimisiin.info

Laurel

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Laurel's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meilläkään ei mennyt oikein putkeen koko kuulutukset. Oltiin isommalla porukalla paikalla ja järjestetty kuuliaiskahvitkin, mutta kirkossa kämmättiin mikrofonin kanssa. Joku nuori tyyppi kävi ne lukemassa, ja aloitti niin, ettei mikki ollut päällä. Ei sitten älynnyt toistaa meidän nimiä, kun alkoi mikistä kuulua.
  2. Jyskistä muuten löytyy värillisiä n.10cm korkeita sinkkiämpäreitä, jos joku häihinsä niitä tarvitsee. Hintaakaan ei ollut kuin 1,50. Itse olen kovasti yrittänyt löytää ihan sinkin värisiä, ei vaan ole tullut missään vastaan kivan näköisiä...
  3. Laurel

    Kaitaliinat

    Onko kellään kokemusta, että näkyykö vaaleanpunainen organzakaitaliina tarpeeksi selvästi valkoisen pöytäliinan päällä? Ei kehtaisi turhaan isoa rullaa tilata, jos ei sitten kattauksessa paljoa näykään. Täällä näyttäisi olevan nättiä vaaleanpunaista organzaa, jos rullan väriä katsoo, mutta levitettynä väri sitten laimenee... http://decorahouse.com/product_info.php?cPath=29_199&products_id=1990&osCsid=d663dc94e985921c10a0894e23f19643
  4. Laurel

    Mistä löytäisin...

    Täällä puolestaan olisi hakusessa suorakaiteen muotoiset "ruukut" kukka-asetemia varten. Ihanne olisi, että ruukut olisivat sinkistä, mutta esimerkiksi valkoisetkin kävisivät. Muutenkin kaikki vinkit edullisista sinkkiämpäreistä, -laatikoista, -koristelutarvikkeista ym. otetaan kiitollisina vastaan!
  5. Hiljaista on täällä ollut! Kertokaas kesän 2010 morsiamet kokemuksia Joensuun kauneuspalveluista!
  6. Lisää kokemuksia kaivattaisiin myös Kontiolahden kotiseutukeskuksesta. Oliko jotain, mitä kannattaa häitä järjestäessä erityisesti huomoida? Käytittekö navetan lisäksi myös päätaloa juhlatilana? Millaista ruoka ja palvelu olivat?
×
×
  • Create New...