Tiina-adele

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tiina-adele

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä juhlat ovat paikassa jossa on A-oikeudet. Hinnat ovat seuraavat: alkumalja 3,50€/hlö viinit 17,50€/plo (tulee 6-7 lasia/plo) booli 52€/boolimalja (noin 40 annosta) Muut alkoholijuomat vieraat saavat ostaa itse juhlapaikan baarista.
  2. Meillä juhlatilan vuokra on 0€, mutta juhlatilan siivous maksaa 160,00€. Erillistä tilavuokraa ei ole, kun otamme kaiken mahdollisen hääjuhliin liittyvän samasta paikasta, siis tarjoilut, majoitukset, tilan koristelu yms.
  3. Olemme varanneet häihimme perinteisen maalaispitopöydän: Alkuruoaksi: -graavilohta ja sinappitillikastiketta -savulohileike -kauden kalaa (tämä vielä hakusessa) -perinteistä tiinulihaa -herkkulihapyörykät Salaattivalikoima: -emäntien juustosalaattia -talon peunasalaattia -tuoresalaattia ja kastiketta Pääruokana: -Klubin parempaa pataa, puolukkahyytelöä, etikkaiset lisäkkeet -uunilohta,tillikermaviilikastiketta, yrttijuurekset -keitinperunat ja kermaperunat -leivät, levitteet ja ruokajuomana kotikalja,maito,mehu ja vesi Jälkiruokana: -hääkakku, ilmeisesti marjakermakakku -maalaistalon leipäjuustoa -pikkuleipiä -kahvi, tee ja mehu Hinta 31,50€/henkilö, sisältää tarjoilun, liinat, servetit, kynttilät