Jump to content
Naimisiin.info

Nina84

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Nina84 kaikki viestit

  1. Nina84

    Lahti ja lähialueet

    Täällä myös yksi lahtelainen morsian! 21.8.2010 menemme naimisiin Joutjärven kirkossa ja juhlat on Lepolan loma- ja kurssikeskuksessa Ahtialassa.
  2. Meidän häät pidetään Loma- ja kurssikeskus Lepolassa Ahtialassa. Paikkana tykästyin siihen kovin, koska se on järven rannalla ja haluan hääkuvia veden äärellä.
  3. Meidän budjetti menee noin 12000 euroon häämatkan kanssa. Suurimmaksi osaksi pyrimme maksamaan koko summan itse, mutta vanhempamme ovat ilmoittaneet haluavansa osallistua kustannuksiin. Emme kuitenkaan osaa suoraan mitään rahasummaa heiltä pyytää, joten osallistumisen suuruus on vielä epäselvä. Ja tuohon häämatkaan toivomme saavamme avustusta häälahjojen muodossa, joten lopullinen omakustannus jää nähtäväksi.
  4. Me varattiin ensin juhlapaikka, koska juhlapaikat varataan aina koko päiväksi, niin ne oletettavasti loppuvat ensin. Kirkossa vihitään kuitenkin useita pareja samana päivänä. Eikä meillä onneksi ollut väliä päivämäärällä, joten kirkko otettiin sille päivälle mille juhlapaikka saatiin.
  5. Nina84

    Love is... Rakkautta on...

    Minä haluaisin myös nähdä valmiita ideoita miten olette keksineet käyttää Rakkautta on...-teemaa, joten kuvia kehiin kenellä on! Ja kaikki joilla on jo skannattuna noita kuvia tai suomenkielisiä versioita, niin laittaisitteko myös niitä tänne.
×
×
  • Create New...