Unnaneiti

Morsian
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Unnaneiti

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Reissu varattu, Balilla hotellina Aston Bali. En jaksa enää vatvoa ja pohtia, kaikissa hotelleissa on varmasti hyvät ja huonot puolensa!
 2. Sama homma täällä, pöydät ovat 70x150cm, joten kauheasti tavaraa ei mahdu. Pöytiin olisi tulossa viini- ja vesilasit, aterimet ja servetti, vesikannut, paikkakortti/ hää"karkki", viinipullot (?) tuikkuja, kukkia (?)...
 3. Täällä tunteet vaihteli myötähäpeästä totaalirepeämisiin, säälistä haluun läimäyttää pahaisia saamattomia kädettömiä avuttomia kakaroita......jestas!!! No, toivotaan että pari elää onnellisena elämänsä jne.
 4. Meillä vanhemmat osallistuvat häiden kustannuksiin, joten vaativat päästä myös kättelemään.
 5. No nyt minäkin olen kiertänyt Turun kaikki liikkeet läpi, kaikkiin varasin sovitusajan. Marinettessa (toinen käynti) sovitin vain yhtä pukua, jonka olin vartavasten sinne tilannut Helsingistä. Palvelu edelleen ystävällistä, myyjä hauska vanhempi nainen. Puku ok, mutta siihen jouduttaisiin tekemään liikaa muutoksia, taidan jättää sen liikkeeseen. Sydänkävyssä mukava myyjä, sanoi mielipiteensä puvuista päälläni hyvin, ymmärsi mitä hain. Yksi puku jäi odottamaan. Fianceessa minua palveli nuorehko tyttö, kyseli hyvin, mitä etsin ja oli innokas. Olisin mielelläni asioinut omistajan kanssa, koska olen hänen kanssaan sähköposteillut, mutta hänellä oli toinen asiakas. Eikä se loppujen lopuksi haitannut. Kaksi pukua jäi odottamaan päätöstä. Festival Studiosta jäi vähän blääh-olo, mitään vähänkään erikoisempia pukuja ei ollut ja myyjä ilmoitti sen tyyliin "voi voi, tammikuussa tulee taas jotain..." En siis sovittanut siellä mitään, eikä tee mieli mennä uudestaankaan, myyjä ei ollut innokas myymään
 6. Hmm..kuulostaapa mälsältä jos kaasot lyttää kaikki ideat. Toki mielipiteensä saa sanoa, mutta jos sinä morsiamena olet VARMA mitä haluat, miksi toisaalta edes kysyä kaikkeen muiden mielipidettä? En oikein ole ikinä ymmärtänyt, miksi kaaso järjestäisi MINUN häihini leikit/ ohjelmat yms?? Kaaso järjestää polttarit, minä ja sulhanen suunnittelemme itse ihan omat häämme, joka on kuitenkin meidän kahden suuri päivä
 7. Laskeskelin juuri alustavasti, mitä viinoihin (Virosta) menisi rahaa; Booliaineet ja kalja/siideri/lonkero maksaa about 700e. Tähän päälle boolin alkoholittomat juomat, viinit ja kuoharit..eli varaan juomiin n. 1300e-1400e. Avecit kahvin kanssa jätetään suosiolla pois!
 8. Ihanaa ettei mun tarvii TÄTÄ asiaa sentään kauheasti pohtia.. Molemmilla aika tavalliset sukunimet, en pidä omastani, joten otan mieheni (ja lapseni) nimen.
 9. Täällä myös yksi "laiskimus" joka koittaa päästä vähällä paskartelujen suhteen; * Kutsut tilaan todennäköisesti valmiina * Kirkko-ohjelmaa ei mielestäni tarvitse, ei siis tule. * Menu-korteissa sama homma, yksi menu buffet pöydän päässä riittää * Ohjelmalehtiset on pakko olla..mutta yksi/ pöytä riittää * Kiitoskortteja en todellakaan ole vielä miettinyt, luultavasti kuitenkin tilaan valmiina..?? * Risukoristeita, tienvarsikyltit, hääkarkit (samalla paikkakortti) ja pöytänumerot pitää tehdä itse.
 10. Saana82, meillä tulee ilmeisesti olemaan samat kohteet Tarjouspyyntöjä lähetelleenä olen saanut tarjouksia parista hotellista; Puri Santrian ***+ (Sanur), Kinds Villa Bintang Resort *** (Nusa Dua) ja Jayakarta Beach Resort & Spa *** (Legian). Ei siis hajuakaan millaisia paikkoja ovat, mutta google laulamaan niin vähän näkee kuvia tms. Kokemuksia ja vinkkejä otetaan täälläkin siis vastaan!
 11. Hääpäivänä yhteistä eloa takana noin 7 vuotta, siitä kihloissa oltu aika tasan 3 vuotta
 12. No mulla on tää asia työn alla, eli vinkkejä otan minäkin vastaan, mistä näitä voisi hommata!
 13. Siis nimenomaan! Itse en todellakaan jaksa ravata joka putiikissa, kun nettisivuilta voi tsekata valmistajat ja mallistot ja sähköpostilla/ soittamalla kysyä onko tiettyjä malleja. Mulla ongelmana on, että niitä mun haluamia malleja ei koskaan ole!!
 14. Meillä myös mainitaan kutsussa että juhlat ovat aikuisille. Ilmoittautuessa asia tulee varmaan uudestaan esille jos jollekkin tämä on epäselvää. Meillä on oma lapsi (tuolloin 1,5-vuotias) joka ei myöskään todennäköisesti tule häihin, vain kirkkoon. Joten kellään ei pitäisi olla nokan koputtamista!!