Hermione

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1157373661
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Paikkakunta
    Valkeakoski

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

362 profiilin katselua

Hermione's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli häät Eräjärven Eerolassa. Paikka oli mahtava ja järjestelyt sujui. Omia juomia ei voi viedä. Slaavilaistyyppinen ruoka ei ole mikään "välttämättömyys" vaan lähinnä paikassa tarjolla oleva erikoisuus. Ainoa "ongelma" on ollut se, ettemme vielä puolen vuoden jälkeenkään ole saaneet laskua... :
  2. Hermione

    Häätöppäyksiä?

    Meillä ei oikeastaan töppäilty vaan kaikki sujui mainiosti. Ainoo asia, minkä ois voinu hoitaa toisin, on kuvaus. Olin jo suunnitellu asiaa etukäteen, mut se unohtui silti. Siis meidän kuvat otettiin hääpaikalla ja olin ajatellu pyytää kaason tms. avustamaan, arvioimaan ja neuvomaan. En kuitenkaan muistanu. Se olisi jälkikäteen aatellen ollu tarpeen: joku ois voinu sanoa, et ottakaa hieman rennommin ym.
  3. Mä käytän kyllä kihlasormusta kotona käytännös aina. En jaksa ottaa sitä pois. : Mut sit taas töissä en käytä sitä koskaan, joten voin mun tapauksessa sanoa, et käytän sormusta puolet vuodesta. Tulevan vihkisormuksen ja timanttejen kanssa täytynee harkita toisenlaista toimintatapaa.
  4. Mulle anoppi sano, et ei meidän kannata pyytää kun rahaa lahjaks. Kuin niin? Kyllä mä ainakin haluun OIKEITAkin häälahjoja. Päädyttiin sellaiseen ratkasuun, et laitetaan nettiin (ja ilmottautumisien vastaanottajille) lista, jossa on muutamia toiveita ja vihjeitä, että vieraat tietävät, mitä meillä jo on. Sit lisättiin siihen, et mahdolliset rahalahjat käytetään häämatkaan ja uuteen sänkyyn. : Mä en haluis pyytää pelkkää rahaa senkään takia, et se tuntuu tylsältä. Mikä on se summa, joka häälahjaks pitäis antaa? Mä en ainakaan tiedä. Ajatuksella annettu lahja on paljon kivempi.