Greeneyes

Rouva
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Greeneyes

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä iltapalana kahta erilaista piirakkaa, feta- sekä kinkkupurjopiirakat. Näiden kera vielä salaattia. Kakkukahvit meillä kumotaan puoli seiskan aikaan, joten iltapalan voi laittaa varmaan tarjolle kymmenen pintaan.
 2. Meillekin alkumaljaksi tulee Fresita. Tuntuu olevan suht suosittu tällä hetkellä Olisiko kellään suositella alkoholitonta vaihtoehtoa tuon kanssa? Pommac on tietenkin vaihtoehto, mutta olisi kiva, jos se olisi edes jotenkin mansikkainen tuon Fresitan vuoksi... Lasten mansikkalimut taas on aivan liian makeita mun mielestä.
 3. Meillä ei ole kummallakaan, niin läheisiä työkavereita, että viitsittäisiin kutsua heitä häihin. Periaatteessa ei siis ole mitään työkavereiden kutsumista vastaan. Ystäviä he ovat siinä missä muutkin, jos niin läheisiä ovat.
 4. Luultavasti heitä oman kimppuni. En tiedä mitä tekisin kuivatulla kimpulla ja olemme lähdössä seuraavana päivänä häämatkalle, joten ei sitä kimppua ole kukaan kotonakaan ihastelemassa.
 5. Ehdottomasti isä saattaa alttarille. Se on mulle ja mun isälle tärkeä juttu. Olen ollut aina isin tyttö
 6. Meillä ei pidetty häitä erityisesti salassa. Vanhemmat tiesivät heti kun hääpäivä päätettiin eli periaatteessa, kun ilmoitimme kihlauksesta. Tuo häistä kertominen meni meillä tosiaan vähän käsi kädessä kihloista kertomisen kanssa. Töissä en asiaa ole toitottanut, mutta tupsahteleehan se esiin varsinkin nyt, kun häihin on enää niin vähän aikaa.
 7. Meillä on muutenkin tällainen "perinteinen" ensin naimisiin ja sitten lapsia periaate, joten kyselyt ei sinänsä mua ole haitanneet. Varsinkin kun olemme jättämässä ehkäisyn häiden jälkeen pois ja vauva saa tulla, kun on tullakseen. Meidän lähipiirissä ei muutenkaan ole tapana ihmeemmin tällaisia kysellä, kun ollaan kaikki vähän siinä iässä, että lapsia pitäisi alkaa tekemään, mutta harvemmalla on vielä edes harkinnassa Tuleva anoppi on aika suoraan jo ilmaissut, että lapsenlapset on enemmän kuin toivottuja ja mahdollisimman pian. Mutta eipä sekään mua ihmeemmin ole ärsyttänyt. Tietenkin, jos ongelmia tulee eteen vauvaprojektissa, niin varmasti kyselyt alkaa jossain vaiheessa tökkiä ja tuntua pahalta. Nyt menee vähän toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos hymyssä suin
 8. Meidän kutsut tehtiin loppujen lopuksi ihan vaan Monotype Corsivalla. Kaikenlaisia hain netistä ja kokeilin, mutta tuo tuntui parhaalta.
 9. Radikaalein muutos on varmaan hiuspidennykset, mutta hiukset on nytkin melkein olkapäiden alle. Eli muutos eipä sekään kai suuren suuri muutos ole Väriä hankin pintaan jollain tavalla (itseruskettava, suihkurusketus tai solarium). En ole vielä päättänyt mikä näistä on paras. Rakennekynnet oli harkinnassa, mutta taidan mennä omilla, kun ovat kuitenkin hyvät. Manikyyrin kautta tietty. Irtoripsitupsut oli myös listalla, mutta meikkaaja sanoi, että näyttäisin naurettavalta, kun omatkin on jo niin pitkät No hyvä tietenkin niin! Eli vaikka suunnitelmissa oli kaikenlaisia muutoksia, niin aika perussetillä kuitenkin mennään. En viitsi meikkiä edes laskea muutokseksi, koska käytän sitä lähes päivittäin.
 10. Hyvä ystäväni lupasi tehdä kampauksen ja meikin häälahjana Ystäväni on myös luottokampaajani ja lukee suoraan ajatuksiani. En ole koskaan pettynyt lopputulokseen, joten yksi huoli vähemmän hääpäivänä. Voin olla satavarma, että näytän upealta! Toki teemme koekampauksen ja meikin etukäteen, mutta en olisi huolissaan ilmankaan
 11. Hei Mezzy! Mulla olis muutama kuva tuosta puvusta. Libye melkein lähti itselläkin mukaan, mutta löysin viime hetkellä vielä enemmän miellyttäneen puvun. Voisin laittaa sulle vaikka privana ne muutamat kuvat, jos kiinnostaa tosiaan nähdä pukua muidenkin päällä...
 12. Meillä puhallellaan saippuakuplia riisin heiton sijasta. Meillä on siviilivihkiminen ulkona juhlapaikalla ja ajateltiin sijoittaa tämä perinne "alttarilta" poistumisen yhteyteen. Kävellessämme vierasjoukon läpi, he saavat puhaltaa kuplia ja huudella onnen toivotuksia Ystävien siiviilihäissä oli riisinheitto, kun he saapuivat juhlapaikalle. En näe miksi tätä ei voisi yhdistää siviilivihkimiseen siinä missä kirkkovihkimiseenkin.
 13. ^ Meillä samansuuntaiset aikeet ulkovihkimisen suhteen. Itse vihkimisen jälkeen meillä on tosin valokuvaus juhlapaikalla. Tehdään siis varmaan niin, että vihkimisen jälkeen poistutaan musiikin soidessa sisälle, vieraiden jäädessä ulos. Poistutaan sitten kuvaajan kanssa takakautta ottamaan kuvia ja vieraille on varattu ohjelmaa siksi ajaksi. Kuvauksen jälkeen tullaan ehkä musiikin saattelemina takaisin sisälle, johon vieraat on koottu ja aloitetaan onnittelut. Jotain tällaista ollaan nyt kaavailtu, mutta suunnitelmat hioutuvat vielä.
 14. Olen vaihtelevalla menestyksellä kokeillut kaikenlaisia itseruskettavia. Mihinkään en ole oikein ollut tyytyväinen. Luin tältä palstalta suosituksen Fake Bakesta ja päätin tilata. Aivan loistava! Todella tasainen ja luonnollinen väri. Ei laisinkaan kellertävä ja yhdellä levityksellä tuli todella hyvä väri. Selkeästi ruskettunut mutta ei liian tumma. Taidan tämän jälkeen vielä kokeilla Xen-Tanin, jota saa myös tilaamalla. Pitäisi olla vähintään yhtä hyvä, mutta pikkuisen edullisempi.
 15. Ajattelin tehdä pohjan itse ja ystävä, joka laittaa mulle kampauksen, saa tehdä silmämeikin. Meikkipohjaa tehdessä saa käsi vähän täristäkin, mutta silmiini en uskalla hermostuksissani koskea