Jump to content
Naimisiin.info

kalakola

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kalakola's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Ateljé Iinan vein sitten pukuni. Lupasi tehdä vielä jakun minulle, hintaa jakulle tulisi 65€ ja korjauksille varmaan pari kymppiä. Vaikutti lupaavalta! Perjantaina sen sitten näkee!
  2. Niin ja suunnittelijaan otin s-postilla yhteyttä. Siten sain verkkokaupan toimittamaan tuotteet Suomeen. Suomalaisista kaupoista oli mahdotonta löytää sitä oikeaa koristetta..
  3. ^Eihän tuo satu olemaan Myra Callanin mallistoa? Aivan ihania hiuskoristeita! Itselleni tulee tällainen:
  4. Veljeni rippipappi oli tuo Osmo Väätäinen, aivan mieletön tyyppi!! Siis niin leppoisa ja huumorintajuinen, antijäykkis! Hänet olisimme alustavasti halunneet papiksemme, mutta emme häntä jostain syystä saaneet. Toinen vaihtoehto meillä oli Heidi Watia, joka oli minun isoskoulutuksen vetäjä ja tyttäremme kastepappi. Hänkin myös leppoisa täti! Nyt sitten pari viikkoa sitten tuleva pappimme soitti minulle. Hän on Ville Tikkanen, nuorehko todella hauskan oloinen mies! Kälyni on paljon seurakunnan nuorisotoiminnassa mukana ja hän on aivan myyty tuosta Tikkasesta! Paras pappi kuulemma ikinä! Haluamme rennon ja rempseän papin, joka osaa myös heittää huulta ja nauraa! Kanttoriksi meille tulee Pekka Björninen.
  5. Nostellaas tätä ylöspäin, jos joku sattuis tietämään?
  6. Osaisiko joku suositella nopeaa ja edullista ompelijaa Jyväskylän seudulta? Täältä kyllä löytyy ompelijoita, mutta en uskalla sokkona lähteä kyselemään. Tarkoituksenani olisi siis hieman muokata ostamaani pukua. Suositteluja otetaan vastaan, kiitos!
  7. Nostellaanpas! Meilläkin näyttäis olee sama tilanne, eli raskaana mentäis naimisiin! Rv 12-14 olis häiden aikaan, tarkkaa päivää en tosiaan vielä tässä vaiheessa tiedä. Esikosta ei ollut minkäänlaisia oksennus-puuskia, huonohkoa oloa tuli vain, jos oli pitkään syömättä. Yhdellä omenalla se helpottui ja parin tunnin väliset ruokailut oli pelastus. Väsymystäkään ei kauheesti ollu. Eniten mua jännittää se, miten jaksan seistä kirkossa toimituksen ajan? Mulla oli edellisessä raskaudessa verenpaineet alimmillaan luokkaa 80/45, jollon en pystynyt seisomaan paikallani ollenkaan! Aina oli vaan istuttava tai oltava liikeessä. Sit pitäis vielä olla korkkarit jalassa..huoh! Kertokaa lisää kokemuksia ja ajatuksia!
  8. Mites sitten olette kirjoittaneet "Terveisin Maija ja Matti"?
  9. Mutta mietinkin sitä, miten seitsemältä tehty meikki kestää lähes vuorokauden ympäri...?
  10. Kertokaahan lisää kokemuksia siitä, miten on onnistunut ensin meikki ja sitten vasta kampaus? Mulla on meikki klo 7 ja klo 8:30 kampaus eri paikassa. Kampaajan naapurissa asuu mun kaaso, jonne menen pukeutumaan. Mulle tulee otsalle hiuksia ja yritän tämän järjestyksen toimivan!
  11. Ai että miten ihania kimppuja!! Itsekin haluan ehdottomasti pioneita kimppuun, väriteemana meillä on trio-jäätelö, eli jotain rusehtavaakin siinä voi olla. Mutta ainakin kermanvalkoista ja vaaleanpunaista pionia kimppuuni haluan. Vielä en ole käynyt kukkakaupassa kyselemässä, mutta aikeissa on ihan lähipäivinä käydä siellä. Toukokuun 15. on häät, toivottavasti sillon on jo pioneita saatavilla..
  12. Oi ei! Kuulostaa todella ikävältä toiminnalta! :( Meillä oli häät Liekkilässä maaliskuussa eikä mitään ongelmia ollut. Oma kokemukseni lattioista on aika sama, olivat jo perjantaina valmiiksi likaisia (ei häiritsevästi). Lisäksi pesin pöydät ja tuolit itse, mutta luultavasti olisin ne missä tahansa paikassa käynyt läpi (äidiltä opittu juttu... ). Mutta todella ikävää! Meillä hoitui kaikki hyvin, saatiin perjantaina haltuun hyvissä ajoin. Ainoa pieni yllätys tuli sunnuntaille (tietoon taisi tulla perjantaina), kun nainen ilmoitti et sunnuntaina on iltapäivällä joku toinen tapahtuma. Sinänsä ei haitannut mitään, sunnuntain siivous piti vain hoitaa rivakammin. Mutta toivottavasti saitte asiat selvitettyä. Muista viesteistä päättelin, että Liekkilan vuokra on nousussa suuresti. Varmaan suosion kasvu nostaa myös hintoja. Itse maksettiin talvella 450€/vkonloppu. Meillä on toukokuussa Liekkilässä häät! Paikan saimme ystävän kautta halvemmalla ja nyt ainakin emäntä vaikuttaa joustavalta. Toivottavasti kaikki menee hyvin! siipileikki: Tunnetaankos me?
  13. kalakola

    Jyväskylän morsiot II

    Aijaa, missäs teidän häät vietetään?
  14. Itse maksetaan suurinosa (tosin osittain opintolainan turvin, olen vielä opiskelija), appivanhemmat haluat maksaa jonkin verran. Minun vanhempani maksavat myös hieman. Budjetti tulee olemaan max.4000€, vieraita n.50 hlö. Häämatkaa meille ei vielä tule.
×
×
  • Create New...