aha'a

Rouva
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

About aha'a

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Häämatka ja julmetun suuri Ihaa-pehmolelu
 2. Minulle teetettiin vihkisormus ja voin suositella lämpimästi Aurifaberin poikia! Sormus oli juuri sellainen kuin halusin. Tässä kuva: Mies teetätti huomenlahjaksi sormuksen kanssa yhteensopivat korvakorut ja riipuksen. Kaikki neuvottelut onnistuivat emailin välityksellä ja oli hyvin vaivatonta.
 3. Ostettiin ne Kaisaniemen Hobby Pointista, maksoi 14 euroa/100kpl. Halkaisijaltaan kukat ovat noin 3cm. Kukan terälehden ovat kangasta ja se ruskea osa keskellä jotain hieman pörräistä matskua.
 4. Meillä on kaksi vaihtoehtoa mietittynä, eli jos vain onnistuu niin vanerista sahalla auringonkukan ääriviivat ja sitten maalilla itse kukka (luultavasti nimet ja pvämäärä tulee valkoisella tai muulla selvemmin näkyvällä värillä). Kukka sitten naulataan tikun nokkaan ja tikku sopivaan paikkaan juhlapaikan tienoolle. Toinen vaihtoehto on sahata ympyrä vanerista ja naulata siihen päälle laminoitu auringonkukka (eli tulostan paperille auringonkukan kuvan, leikkaan sen muotoon ja laminoin). Tietty jos löydän sellaisen puutyöniittarin, niin sillä onnistuu tuo kiinnitys paremmin. Ja samalla tekniikalla tikun nokkaan ja esille.
 5. Meillä on teeman auringonkukka ja meillä teema näkyy kutsua myöten, eli leimasin kermanväriselle käsitehdylle paperille auringonkukan, jonka väritin kimalleväreillä. Tämä paperi leikattiin kuviosaksilla ja liimattiin kutsun kanteen. Hääkarkkipurnukoitten kanteen liimataan tekoauringonkukka, eli filmikotelon kanteen ja itse kotelo on päällystetty satiininauhalla. Juhlapaikassa seisovaan pöytään tulee suuri auringonkukka-asetelma, eli auringonkukat on sidottu yhteen, niin että asetelma näyttää kerroskakulta (sekava selitys ;D). Pihalle tulee peltiämpäreihin auringonkukkia (luultavasti koivunoksien kera) ja itse pöytiin tulee joko maljakkoon yksi auringonkukka tai sitten samalla tekniikalla kuin Bunniella. Tienviitat tulevat olemaan auringonkukan mallisia (jos saan toteutettua jollakin tavalla).
 6. Meillä on kirkolta juhlapaikalle matkaa noin 35km ja ajattelimme selvitä ilman bussia. Olemme pyytäneet vieraita ilmoittautumisen yhteydessä kertomaan, jos tulevat autolla ja jos kyytiin mahtuu mukaan. Lopuille tilaamme tilataksit ja veikkaamme, että kahdella tilataksilla pärjätään. Ja me maksamme tietysti tuon kuljetuksen, en usko että tulee maksamaan maltaita.
 7. Meille tulee yhteensä 6 kameraa. 4 pöytiin heti kattauksen ohessa (eli meillä on 4 pitkää pöytää) ja sitten 2 varalle jatkoja ym silmällä pitäen. Haluamme paaaljooon kuvia albumiin ;D Ajateltiin ostaa salamalla varustettuja kertakäyttökameroita ja niiden hinta taitaa pyöriä siinä 80 vanhan rahan ympärillä. (muistaakseni)
 8. Me olemme kutsujina, mutta ilmoittautumiset vastaanottaa sulhasen äiti. Poikkeuksena on Englannissa asuva tuttavaperheeni. Heidän ilmoittautumisen otan itse vastaan.
 9. Oletkos sinä minun sivupersoona? ;D Luulin, että olen ehtinyt jo vastaamaan tietämättäni, koska miun uusi sukunimi tulee olemaan Mäkelä ja oma sukunimeni on aikas harvinainen : : ;D ;D ;D
 10. Ehkä miulla on kieroutunut huumorintaju, mutta miten olisi humoristiset kysymykset: -Miten puristaa hammastahnaa tuubista, eli puristaako tuubin päästä, vai keskeltä? -Juoko salaa mehua suoraan purkin suusta? Tietty "normaaleita" kysymyksiä olisi vielä harrastuksia koskevat, lempileffa, musiikkimaku ym ym? Toivottavasti oli edes pikkusen apua?
 11. Meillä juhlat ovat Villa Kivessä tuossa Töölönlahden rannalla. Aivan upean näköinen paikka sisältä ja ulkoa. Miinusta voisi olla ehkä hinta, mutta senkin maksetaan hymyillen. Pitopalvelu hoitaa ruuat ja juomat tuodaan osaksi itse, osa kuuluu pitopalvelun sopimukseen. Toinen miinus on tietenkin tuo siivouksen järjestäminen (kun en vielä tiedä kenelle nakki napsahtaa ), mutta eiköhän sekin tässä ennen häitä selviä. Jatkojatkot pidetään Helsingin yössä ja paikka ei vielä ole selvillä. Onneksi kaveri lupasi auttaa tuossa paikan päättämisessä.
 12. Me ajateltiin yllättää vieraat erilaisella poistumismarssilla "Love and Marriage" varmaankin saa kyynelehtijät (morsian mukaanlukien) hymyilemään... ;D Pitää vaan varmistaa tuo kanttorin suostumus. Nuotit varmaankin löytyvät suht' helposti. Sisääntulomarssi on varmaankin perinteisellä linjalla (paitsi, että tuleva morsian kyynelehtii jo nyt kuulessaan häämarsseja ja häihin on sentään 6kk :)
 13. Mekin lähdemme Santorinille häämatkalle kuten tuolla aikaisemmin mainitsinkin. 10.8. on häät ja lähdemme muistaakseni 19.8., eli nautimme ulkomailta tulleiden vieraiden seurasta ennen matkaa. Harmi, että koulu alkaa siinä vikalla viikolla, olisin mielelläni mennyt kahdeksi viikoksi... Ehkä ensi vuonna uudelleen Me majoitumme Oiaan ja varmasti kamera käy koko ajan. Tykkään valokuvaamisesta ja pitäähän sitä häämatkalta napsia sopivasti matkamuistoja... Voi tulisipa kesä pian... *odottavan aika on pitkä*
 14. Me ollaan menossa Santorinille ensi elokuussa! Kirjoja ollaan luettu kovasti ja odotetaan matkaa kuin hullu puuroa. Matkat varattiin heti sinä päivänä kun tulivat myyntiin ja onnistuttiin saamaan alennuksiakin reilusti ;D