Nanea

Rouva
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Nanea

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pisteet miehesi bestmanille amppeli! Juuri noin olisi mieheni polttari seurueen pitänyt toimia. Se kun nyt joka tapauksessa tuntuu miehistä olevan tosi hauska juttu saada kaveri tolkuttomaan humalaan (...varsinkin sellainen joka ei normaalisti ole kova ottamaan) luulisi kuitenkin että kolmekymppisillä miehillä olis jo sen verran kokemusta poikien illoista että termi "kaveria ei jätetä" olis jo sisäistetty. Mieheni bestman otti palautteeni miehisesti vastaan ja ymmärsi tehneensä arviointi virheen kun ei tuonut miestäni kotiin asti. Meidän osalta jälkipyykki on nyt onneksi pesty
 2. Jälkipyykeistä puheen olleen!!! Täällä istutaan ja vahditaan että toinen nukkuu humalaansa pois! Mies joka tavallisesti juo ihan hillitysti oli juotettu polttareissa niin känniin että hyvä että löysi kotiin (kun ei kerta tuotu kotiin asti). Me asutaan kerrostalossa ja itse satuin paikalle n. klo. 2 yöllä kun mies yrittää umpitunnelissa alaovelta sisään työpaikan tallelokeron avaimella. Vois olla hauskaa paitsi että mua ei naurattanu. Oli ihan puhdas sattuma että tulin itse just sillon tyttöjen illasta kotiin. Tänäänhän ei olis ollut mikään ideaali ilta löytää rakastaan sammuneena ulos! Miehet vois joskus miettiä ihan pikkusen eteen päin ja vaikka kertoa sille morsiammelle että täältä tulis nyt miehes tuhannen päissään kotiin tuutko vastaan... minä ainakin menisin!!! Mitään ei käynyt mutta olis voinut! Ja siitä jälkipyykistä bestman kuuli jo "lämpimän kiitokseni"!
 3. Tämmöisen lauseen löysin täältä naikkareista enään en muista mistä ketjusta mutta minusta tässä on hyvin ilmaistu kuvaus asia ja ihmettelen jos joku loukkaantuu Valokuvaaminen Olemme tilanneet valokuvaajan tallentamaan vihkitilaisuutemme kirkossa. Tunnelman säilymisen kannalta toivomme hääväen rajoittavan kuvaamista kirkossa. Kuvia vihkitoimituksesta saa pyydettäessä vihkiparilta.
 4. Pierunpidättelybileet Huikea kieli kuva! Joo itse en ainakaan vaadi että tulevissa häissämme bändin pitäisi olla täysin kuivin suin aiomme jopa jotain tarjota myös bändille... mutta niinkuin täällä moni jo mainitsikin niin keikka pitää pystyä hoitamaan kunnialla.
 5. Minä pohdiskelin ihan samoja juttuja kun Lakme, kun kasasin omaa listaani, pari viikkoa sitten. Itselläni on aika laaja ystäväpiiri ja kun mukaan lasketaan vielä sulhasen ystävien puolisot, joiden kanssa tulee myös vietettyä paljon aikaa (tosin pariskunnittain), nimiä listassani oli lähemmäs 30. Päätin kuitenkin laittaa listaani vain läheisimpien ystävieni nimet ja yhteystiedot, joten osallistujia jäi 15.
 6. ^Kiitos Luumukka Me päädyttiin Meksikoon Playa del Carmeniin ja Nyyn kirjoituksen luettuamme päädyimme The Royal hotelliin. Minuakin vähän hirvittää se 14 tunnin lento, mutta hyvä kuulla että sinusta se oli vaivan arvoista. Ensi syksyyn pitäisi jaksaa matkaa vielä odottaa.
 7. Hei Luumukka! Jaksaisitko kertoilla tuoreita Meksiko tuntemuksia? Täällä yksi tuleva Meksikon häämatkailija
 8. Ehdottomasti samaa mieltä! Mitään konkreettista me ei täältäkään löydetty suurelta osin siksi, että melkein kaikki on jo valittu, mutta tunnelma messuilla oli todella hyvä.
 9. Minä en näe siinä mitään syrjivää, jos joku haluaa valita papin sukupuolen mukaan... Tai jos se onkin syrjivää, niin ainakin aihe on kirkossa hyvin ajankohtainen. Käsitykseni mukaan kirkosta on viimeaikoina erottukin kantaaottavasti: Naispappeutta vastaan tai sen puolesta. Miksi se asia yhtäkkiä vihkimisessä olisi yhdentekevä. Ovathan lääkäritkin tottuneet siihen että asiakas haluaa mieluumin puhua henkilökohtaisista asioistaan saman sukupuolen edustajan kanssa. Jos se on luontevampaa, miksi toivetta ei saisi esittää?
 10. Tätä ketjua lukiessa joutuu helposti puolustuskannalle = ei kolmekymppinen ole vanha!... ja sitten sitä miettii... vai onko? No ei sentään vanha mutta vanhempi. Minä ainakin tunnustan että olen kasvanut joistakin häihin liittyvistä perinteistä jo ohi. ..aika monestakin. Itse asiassa uskon , että hääni olisivat olleet aivan toisenlaiset kymmenen vuotta sitten. Nyt ohjelma aiotaan pitää mahdollisimman pelkistettynä. Nuorempana olin erittäin innokas vapaaehtoinen "tuolileikkeihin" ja olisin niitä varmasti myös omissa häissäni halunnut. Osaan minä vieläkin tarvittaessa heittäytyä mukaan, mutta nykyään en vaan viitsisi enään vaivautua. Joten uskallan olettaa että ikäisemme ystävät eivät myöskään erityisesti leikkejä, meidän häissä, kaipaa. Luotan siihen, että ihmiset viihtyvät hyvien ystävien, ruoan ja musiikin seurassa. Hääpuvuksi olen valinnut valkoisen aika tyttömäisen mekon. Huntua en aio laittaa mutta vain siksi että mielestäni valitsemaani pukuun ei huntu sovi. Tyylini on nykyään tyttömäisempi kun kymmenen vuotta sitten, joten en osaa sanoa olisinko valinnut silloin toisenlaisen puvun. (Parikymppisenä en tullut miettineeksi minkälaisessa puvussa haluaisin joskun mennä naimisiin ) Alttarillekin aiomme kävellä yhdessä. Kun yhdessä jo asumme se jotenkin tuntuu luontevimmalta. Eikä sulhasen tarvitse punastella koko juhlakansan edessä
 11. Eipä ollut Helsingin Häät Ja Rakkaus messut paljon edellis vuotta kummosempi. Me odotimme että sormuksista olisi ollut enemmän tarjouksia. Nyt niitä ei juuri tuntunut olevan. Monet esillelaittajat olivat ottaneet vain osan mallistosta mukaan eli käytännossä meitä kutsuttiin kuitenkin käymään liikkeissä vaikka idea messuille menossa oli juuri ympäri kaupunkia juoksemisen välttäminen. Meille ainakin jäi tyhjä käteen!
 12. Varasimme ateriaxin häihimme koska saimme useamman suosituksen heistä... Ja kohtuu hintainenkin on. Kuulin tosin myös yhden kriittisemmänkin arvion mutta se ei muuttanut valitaamme Olivelle: tarjousta pyytäessämme kysyimme tilan koristelusta. Tarjoilijat voivat kuulemma koristella paikan, jos emme itse ehdi, mutta koristeet pitää hankkia itse. En tiedä koskeeko tämä myös kattausta. Jos jollain on kokemuksia niin minuakin kiinnostaa. Vaikka saahan sen kysymällä senkin selville.
 13. Varausmaksut on maksettu pitopalvelulle ja valokuvaajalle. Hääpuku oli minullakin ensimmäinen ostos. Ostin sen käytettynä täältä eikä muutoksia tarvita
 14. Samoilla linjoilla kun Sonja. Minua ei missään nimessä ryöstetä jonnekin takahuoneeseen, kun bileet jatkuvat muualla. Ja suoraan sanottuna se on minusta tylsä osuus vieraillekin.