Heyni

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Heyni

 1. Mulla myös THE puku ostettu. Kävin sitä sovittamassa ja ihastuin, mutta jokin siinä vähän vielä mietitytti, enkä uskaltanut heti ostaa. Kotona se sitten alkoikin tuntua omalta ja just mun näkoiseltä puvulta. Viikon jälkeen ensimmäisestä sovituksesta menin sovittamaan uudestaan ja se oli siinä mitään muuta pukua ei voinut enää edes harkita.
 2. Ostan pukuni. Mulle kuuluu vähän perinteisiin, että sitten siihen pukuun yritetään ahtautua kerran vuodessa ja todetaan, että puku on kaapissa ihmeellisesti pienentynyt
 3. Olen suunnitellut laittavani pukuun 600-700 euroa. Tosin mun suunnitelmat koskien rahan menoa ei koskaan toteudu Jos löydän hyvän, hinnasta viis, se on sit kans saatava.
 4. Me soiteltiin ensin juhlapaikasta ja kyseltiin vapaita päiviä kun on niin suosittu paikka. Sen jälkeen käytiin varaamassa kirkko ja tehtiin varmistussoitto juhlapaikasta.
 5. Meille tulee ruoka pitopalvelusta, jonka kanssa ollaan seuraavanlainen suunniteltu: Graavilohi Savulohi Sinappisilakkaa Broilerisalaatti Mozzarellasalaatti Vihersalaatti Täytettyjä kinkkurullia Kinkkukiusaus Kermalohi Porsaanfilettä pippurikastikkeessa Keitetyt perunat Valkosipuli perunat Iltapalaksi syödään, mitä jää yli + karjalanpiirakoita ja munavoita. Hintaan kuuluu myös leivät ja levitteet sekä hääkakku, jota ei olla vielä mietitty. Juomana ruokaviini, mehua ja kotikaljaa.
 6. Tavattiin kesällä 2005,muutettiin yhteen syksyllä 2006 ja kihloihin mentiin syksyllä 2007. Häät on syyskuussa 2010 eli ollaan hääpäivänä oltu kihloissa kolme vuotta.
 7. Ostin pahvia kutsukortteja varten ja semmosen leikekirjan Tiimarista, jota pidän tavallaan päiväkirjana häiden suunnittelusta.
 8. Meillä häät 18.9.2010 - kirkko varattu - juhlapaikka varattu - kutsukortit suunniteltu - bändi varattu - hääyön viettopaikka varattu - morsmaikun meikki varattu - valokuvaaja varattu - pitopalvelu varattu - kukat päätetty - vieraslista tehty Ja ens viikolla menen ensimmäistä kertaa sovittelemaan hääpukuja
 9. Meillä samoin ryöstöjen kanssa: ehdoton nou! Syynä meillä lähinnä se, ettei haluta kumpaakaan nolattavan meille tärkeänä päivänä. Minä vielä olen sen verran ujokin, että mulla olis ilta pilalla. Ehdoton nounou on meillä kyllä muutkin leikit. Ainoastaan sukkanauha ja kimppu heitetään, muuta ohjelmaa ei haluta. Mukavaa yhdessä oloa, musiikkia, ruokaa ja juomaa Nyt kun vielä saatais pari sukulaismiestä uskomaan ettei sitä ryöstöä haluta