Jump to content
Naimisiin.info

KiKi-

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän KiKi- kaikki viestit

  1. Voi äh, menin viikko sitten naimisiin ja nyt tuli kiireellinen työmatkalle lähtö Kiinaan. Viisumi pitää hakea per heti ja passi vanhalla nimellä. Kuin myös nyt tilatut lentoliput. Tajusin / rupesin vaan yhtäkkiä miettimään, että mitenköhän tuon viisumihaun kanssa käy, tarkastavatko suurlähetystössä väestörekisterin tiedot ja eväys voi tulla tuon takia jos nimi on ehtiny jo sinne muuttua?
  2. Häät vietetty ja yhteistyö Tilisanssin kanssa toimi kyllä loppuun saakka hienosti. Kaikki mikä sovittiin piti, laskutus toimi sovitusti ja nopeasti ja ruoka oli erittäin hyvää! Meillä oli kakkuna suklaa-sitruunamoussekakku, joka oli aivan taivaallisen hyvää eikä niin perinteistä! Vähän juustokakkutyyppisenä ja kaksivärisenä oli mielestäni yksinkertaisen tyylikäs eikä liian raskas, kun maha oli jo täynnä herkkuruoista Koristeluista myös plussaa, sekä meidän pöydät viuhkaliinoineen että tarjoilupöytä kukkineen oli tosi tyylikkäät ja aivan meidän tyyppiset, eli eivät yliröyhelöineet yksinkertaisen kauniista pitäville
  3. Lupasin kuvan puvusta päälläni kunhan puku on tullut, joten tässä se nyt sitten olisi. Puku on White one 411. Vähän jännitti mennä sovittamaan kun oli kuukausia että puvun oli nähnyt, mutta on se kyllä kaunis
  4. Meille on tulossa Tilisanssi syksyn häihin ja kävimme pitämässä neuvottelupalaverin. Todella asiallista, ammattimaista ja erittäin fiksua käytöstä omistajalta. Todella tuli olo että ovat ammattilaisia ja heidän käsiinsä voi tuon puolen luottaa täysin. Ihmettelen että joku on sanonut häntä vaikeaksi persoonaksi? Kaikki oli järjestettävissä ja sovittavissa ja antoi todella paljon vinkkejä ja neuvoja miten kannattaa tehdä. Tosin, tässä on otettava huomioon että olemme itse joustavia ja asiallisia myös, voin hyvin kuvitella että jos asiakas ottaa itkupotkuraivarit jokaisesta pikkujutusta kuten vaikka tyllin väärin vivahtavasta värisävystä kunnon bridezilla-tyyliin, en ihmettele jos pitopalvelukin alkaa vähän topakaksi että hommasta tulisi joskus jotain
  5. KiKi-

    hääbändi tampereelle!????

    Mekin kaivataan vastaavaa bändiä, häät 18.9. Voi ilmoitella yksärillä, kiitos...
  6. KiKi-

    Kerhola (Nokia)

    Meillä tulee olemaan häät Kerholassa syksyllä. Hinnoittelusta on eri vahtimestarit / varaajat sanoneet vähän eri tavalla (keittiön vuokrasta ja äänentoistolaitteista jne), mutta tuntiveloituksesta olemme saaneet seuraavan tiedon: pe ne tunnit, jotka käytetään kattamiseen ja koristeluun laskutetaan, la 8-niin myöhään kuin ollaan, su siivousta ei laskuteta. Lisäksi jos ottaa sivusalin (keittiön ja ison salin välissä, hyvä paikka ruokapöydälle) siitä laskutetaan lauantailta ainoastaan 4 h vuokra, vaikka senkin saa koristella jne samalla. Keittiöstä ilmeisesti menee jokin erillinen vuokra koska olemme ottaneet toisen pitopalvelun. Tilisanssin Kangasalta kun sattumalta sai, tartuin heti tähän Kerholan pitopalvelusta en koskaan saanut tarjousta useasta pyynnöstä huolimatta. Tiedä sitten mikä mätti, soitin ja juteltiin, lupasi lähettää sähköpostilla. Kyselin vielä toisen kerran perään (ettei osoite väärä tms) ja oli silloin kuulemma 'työn alla'. Moni muu kun vastasi ja tilisanssi oli vapaa, otettiin sitten se. Sen verran muistan puhelinkeskustelun pohjalta, että Kimber laskutti erikseen jokaisesta pöytäliinasta pesulakulun 5 € / liina. Tästä olisi tullut jo jokunen satanen lisäkulua meidän hlömäärällä, joka taas esim. Tilisanssilla kuului hintaan.
  7. Itse olin viime syksynä siskon kaasona, ensimmäistä kertaa. Tykkäsin tehtävästä kyllä, vaikka se aikaa ja rahaa jonkin verran veikin. Nyt kun tuli minun vuoroni ensi vuodelle, pyysin hyvää ystävääni (joka suostuikin mielellään) ja siskoani kaasoksi. Siskon asenne minun häihini onkin ollut vähän kumma, kaasona olemisesta ei tuo juurikaan ole edes vastannut alkaako vai ei, mutisee jotain kummia ja on jopa mustasukkainen esim. vanhempiemme maksamasta osuudesta (joka on sama kuin hänelle, ruoat ja tarjoilut) meillä vaan on enemmän väkeä, joten euromäärä on suurempi. Minkäs minä mahdan sille että miehen suku on suurempi kuin hänen miehensä?? Vähän paha mieli siitä että sisko nyt kiukuttelee minun häistäni.
  8. Upea puku! Juuri sellainen mitä olen hakenut...halterneck koristeilla ja jekulla, tuosta kun saisi laahusta vielä pois...Mistä tämä malli on?
  9. Bridezilla, ymmärtääkseni nuo köynnökset ovat olleet asiakkaan omia. Mä varasin nyt sitten Tilisanssin ensi syksyn häille kun sattui saamaan. Työkaverikin suositteli ja hinta on tosiaan fiksu. Toivotaan että ruoka on hyvää Onko kukaan maistellut enemmän heidän kakkujaan? Meillä toiveissa suklaakakku tai juustokakku - kertoilivat ainakin suklaa-sitruunamoussekakusta, suklaakakusta ja sacherkakusta... Onko vinkkejä parhaista kakuista?
×
×
  • Create New...