Jump to content
Naimisiin.info

Maalaishäät elo/2009

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Maalaishäät elo/2009 kaikki viestit

  1. Itseasiassa alamme kallistua Helinmatkojen puoleen vain ja ainoastaan palvelun takia. Muilta matkatoimistoilta kun emme ole saaneet kuin korkeintaan yhden puhelinsoiton, jossa ollaan valiteltu, miten on kiireistä ja vaikeaa. Aikani valittelua kuunneltuani vaihdoin matkan joulusta hiihtolomalle. Olemme siis menossa Uuteen Seelantiin ja ymmärrän, että joulu on vaikea ja kallis aika. Mutta kai sitä voisi jotain tarjota! Tietäisi edes, kuinka kallis, mutta eipä paljon tarjouksia kuulunut. Suomen matkatoimistojen sivuilla on pakettitarjous Uuteen Seelantiin hinnalla, jolla saa hiihtolomallakaan hädin tuskin lentoja. Pakkohan sitä oli sitten kysyä, että oletteko tosissanne... Sieltä kaveri laittoi pitkän listan kysymyksiä, joihin vastasin, että tarjouksenne mukaisesti. Eipä tainnut tietää, mitä firma sivuillaan myy, kun ei ole sen koommin mitään kuulunut... En ole aiemmin juurikaan matkustellut, joten kuvittelin hölmönä, että palvelu olisi Suomessa jotenkin arvossaan. Pelkkiä lentoja kyllä tarjotaan, jotka saisin itsekin bookattua netistä. Mutta erikoismatkan vaatimaa palvelua saakin näköjään hakea ihan tosissaan!
  2. Kimppujen ja vieheiden teko oli kyllä ihan todella mukavaa puuhaa! En ole koskaan ennen kokeillut, mutta vähän kirjoja selailtuani sain ihan hyvät kukkaset aikaiseksi. Rahaa tosin meni kahden tilaisuuden kukkiin ja tarvikkeisiin n. 200 e, joten enpä tiedä, pääsinkö halvemmalla. Harmi vaan, että koko kesän kannoin auringonkukille vettä ja esikasvatin niitä jo keväällä, mutta tulikuuma kesä myöhästytti kukkieni kukintaa. Onneksi osa sentään ehti juhliin!
  3. Freesiaa tuli kuin tulikin gerberan kaveriksi. Ei tosin sopinut mielestäni yhtä hyvin kuin sininen ritarinkannus valkoisten germinien kanssa, mutta valkoinen freesia tasapainotti ihan kivasti keltaista gerberaa. En nimittäin saanut valkoista gerberaa enkä germiniä tukusta hääjuhlaan, joten jouduin ostamaan tukun kaikki keltaiset gerberat! Ne tosin sopi paremmin auringonkukkien kanssa kuin valkoiset, joten kovin pahasti ei mennyt metsään. Vieheissä freesia oli yksi piru, sillä se ei todellakaan kestä käsittelyä. Kukka hajoaa atomeiksi, toisin kuin gerbera, joka oli vielä sunnuntaina roskiksessakin elävän näköinen, kun taas freesia-parat nuupahtivat jo perjantaina jääkaapissa. Ja kaikki haettiin siis suoraan tukusta, joten käsittelyssä ei olisi pitänyt olla mitään vikaa.
  4. Suomen valtio muisti hääparia laskulla avioehdon rekisteröinnistä...
  5. On kyllä tosi kaunis kukka, vähän jo haaveilen itsekin kimppuuni ja asetelmiin. Tiedä sitten, miten sopisi gerberan kaveriksi... Tietääkö kukaan, löytyykö freesiaa luonnostaan sinisenä? Tai miten kestävä kukka on?
  6. Meillä on sama ongelma kuin Amlesilla. Sulhasen vanhemmat ovat eronneet ja molemmilla on uudet avopuolisot ja avokeilla omia aikuisia lapsia. Päätin tylysti, että kutsumme yhden tytön, jonka kanssa olemme olleet tekemisissä. Tytön veli ja toisen avokin lapset jäävät kutsun ulkopuolelle. Perustelin asian itselleni niin, että kun kukaan heistä ei asu enää vanhempiensa luona enkä toiseksikaan tuntisi heitä, jos tulisivat kadulla vastaan. Lisäksi ajattelin niin, että olisin itse lievästi sanottuna äimistynyt, jos joku heistä kutsuisi meidät omiin häihinsä, joten näin meillä. Tietty tilanne olisi aivan toinen, jos lapset asuisivat vanhempien luona.
  7. Onko kellään kokemusta elokuun gerbera-tilanteesta? Kuten LeisKuu, ajattelin itsekin pöytiin ja kimppuun valkoista tai kellertävää gerberaa jonkin sinisen kukan (ehkä ruiskaunokin) ja muratin kanssa. Ja kaveriksi muutamat ohrankorret, maalaishäät kun on tulossa! Juhlatilaan ja ulos koivuja ja auringonkukkia maitotonkissa ja sinkkiämpäreissä. Itsekin mietin, että mitenköhän gerberat ja auringonkukat sopivat, kun ovat niin samanlaisia mutta ihan erilaisia. Mutta jos ei laita samaan asetelmaan tai vierekkäin molempia, niin kaipa ne sopivat. Täytyy kokeilla, jahka talvi taittuu.
  8. Sarduli, miten tuokon Koskelaan saa yhteyden tai mistä löytyy lisätietoja? Vai onko tila käytettävissä vain tehtaan omalle porukalle?
×
×
  • Create New...