elde10

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About elde10

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tietää, olen hänelle asiasta kertonut ja joitain asioita täällä yrittänyt saada selvillekin, mitä ollaan itse ensin pähkäilty. Hän ei kirjota, kun ei "ymmärrä" tällaista vouhotusta
 2. Minä en aio heittää kimppuani, vaan teen pelkistetyn kimpun omastani (teen itse siis oman kimppuni ja vieheet jne). Haluan säilyttää oman kimppuni muistona ja teettää siitä ehkä taulun.
 3. Kaverin häissä kimpun heittämisen sijaan oli keksitty ihana idea. Morsiamen silmät sidotiin, hänellä oli kukkaseppele käsissä ja bändi soitti taustalla. Musiikin loputtua hän kävi viemässä sen jonkun päähän. Musiikin aikana pyörittiin ympärillä ja morsian tanssi keskellä =)
 4. itsellekin tuli tippa linssiin tuosta isälle palauttamisesta. Kiva olisi myös veljelle palauttaa, mutta hänen tyttöystävänsä on joskus minulle kertonut, että ei nimeään halua vaihtaa, joten... ja siis heillä ei ole mitään aikomustakaan mennä naimisin vielä,,, tietääkseni
 5. Itse kaasona kesällä toimiessani, annoin kansion vasta häiden jälkeen morsiolle. Ja hän ainakin oli hyvin tyytyväinen siihen, että se ei tullut kaiken kansan nähtäville itse häissä. Joten, voi olla, että morsian ei halua sitä naytille tilaisuuteen, jos ei anna rekvisiittaakaan teille sitä varten. Itsekään en ehkä haluasi mitään rälläys kuvia näytille . Ja voihan jonkun mielestä kansioon laittaa siistityt versiot kuvista ja liittää loput sitten mukaan, mutta kun tein sitä kansiota, niin kyllä se oli kiva, että siinä kaikki kuvat olivat mukana aika järjestyksessä.
 6. Oon koittanu netistä ettiä stand up koomikkoa Forssan seudulta, mutta vielä on kateissa. Onko kellään tietoa löytyykö? Tuttavista tai ihan ammattilaisista? Näyttää lähinnä löytyvän vain suurista kaupungeista ja hintaakin alkaa jo sitten olla aika vietävästi. Ja tarkoitus olisi saada se siis ensikesäksi.