Laretzkii

Morsian
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About Laretzkii

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Ilmajoki/Kokkola
 1. Meillä kyllä kaikki tietää, mutten oikein ajattele sitä kuulkaa kaikki meininkinä.. ETtä ehkä menee siihen välimaastoon..
 2. Tämän hetkisessä suunnitelmassa olisi että kuvaukset olisi ennen kirkkoon menoa. Juhlapaikallemme on sen verran matkaa että tulee entistä pidempi odottelu vieraille jos vasta vihkimisen jälkeen menisimme kuvattavaksi.
 3. Meidät vihitään miehen asuinpaikkakunnalla Kokkolassa. Päädyimme tähän siksi että opiskelupaikkakunnallani on aika huonot mahdollisuudet järjestää häitä ja minun kotipaikkakunnalle olisi hirvittävän pitkä matka. Ja onhan se hyvä että toinen asuu siellä missä vihitään, niin on helpompi asioita hoidella.
 4. Meillekin tulee ensin häät ja sitten lapset, mutta ihan vain siitä syystä että näinpäin sopii paremmin. Jos olisi ollut toisenlainen elämän tilanne tavatessa, niin tiedä vaikka olisi mennyt toisinpäin... Tämänkin on niitä asioita joilla ei enää nykyään ole niin väliä, kukin toimii miten sattuu elämään sopimaan.
 5. Täältä bongasin ton Maijan ja Jannen häävalssin ja se kuulostaa omiiin korviin tosi hyvältä, eikä sulhokaan vastaan laittanut kun laiton koekuunteluun...muita mietittyjä on: Toisena vaihtoehtona on Sir Elwoodin ja hiljaisten värien Viimeinkin. Viimeinen mietityistä on Janne Tulkin kappale, en vain kuolemaksenikaan muista mikä. Joku, jossa lauletaan kuitenkin häistä.
 6. Me varattiin kirkko ensin. Olis vissiin pitänyt tehdä toisinpäin, koska tänään kun soitettiin haluamaamme juhlapaikkaan se oli jo varattu kyseiselle viikonlopulle käyttöön. Olen tällä hetkellä mahdottoman pettynyt, se olisi ollut niin unelmapaikka ja vuodenaikaan sopiva. :/ kysyin jo sulholta että siirretäänkö päivää, mutta pitää vissiin ensin yrittää löytää joku korvaava mahdollinen..
 7. Meille ei varmaan tule mitenkään hirveän erikoisialaseja, siis että investoitaisiin niihin hirveästi..ennemmin ajattelin että laitan kuvisopettajaksi opiskelevan kaasoni hommiin.. Itse kun en ole taiteellinen henkilö yhtään.. eli olen pyytänyt että hän tekisi nimikirjaimistamme jonkin asteisen sommittelun jonka hän sitten maalaisi johonkin halpoihin kuohuviinilaseihin lasiväreillä
 8. Meillä sulho on tavannut kaikki minun puolelta tulevat, paria opiskeluakaveria lukuunottamatta. Minä taas en ole tavannut ketään miehen kavereista jotka tällä hetkellä listalla ovat...Ja kuin se ei jo riittäisi, niin mieskään ei ole viime aikoina ihan mahdottoman hyvin pitänyt yhteyttä heihin, ja ei ole esim. varma siitä pitääkö lähettää avec kutsu vai ei. Kovasti ole yrittänyt häntä patistaa selvittämään asiaa.. Asia ei sinänsä haittaa, etten ole tavannut ketään, mutta pientä pelkoa on siitä kuinka minuun he suhtautuvat. Ikäeroa kun on minulla ja miehellä hieman enemmän..Eihän siinä kavereilla ole mitään sanomista naimisiinmenoomme mutta olisi silti kiva että olisin jollain tavoin pidetty...
 9. Meille olisi tulossa näillä näkymin 40 vierasta, ja mielestäni meillä on pienet häät...Sitten kun vierasmäärä alkaa olaa 50-100 on kyseessä suuremmat häät ja jos yreilusti yli 100 niin tosi isot.. näin minun mielestä..
 10. Meille tulee, koska mies ei halua pyytää pelkästään rahaa, vaikka periaatteessa kaikki mahdollinen kyllä jo on.. Kyllä sinne varmasti sen verran keksii että halukkaat saavat sieltä apunsa.
 11. Mulla on ollut vähän samanlaisia ajatuksia, että en haluaisi luopua sukunimestäni, se on juuri sopivan lyhyt ja ytimekäs. Minusta tulee sukunimeltäni Rauhala, vasta puolen vuoden päästä, joten on onneksi aikaa totutella. Lisäksi tuo sukunimi särähti korvaani tosi pahasti, koska oma nimeni loppuu ra -tavuun ja molemmat peräkkäin..huh huh. No, onneksi olen jo siihen tottunut miltä se kuulostaa yhdessä kun olen sitä yrittänyt mielessäni pyöritellä.. Enemmän mua stressaa tällä hetkellä uuden nimmarin opettelu. Juuri kun sai nykyisen sellaiseksi että sitä kehtaa kirjoittaa papereihin.
 12. Minäkin olen ottamassa miehen sukunimeä. Alkuun se särähti korvaan tosi pahasti kun peräkkäin tuli kaksi RA:ta. Mutta, nyt kun sitä on pyöritellyt, niin kyllä se ihan hyvä on. Omasta sukunimestäni olisin myös pitänyt, mutta mies ei sitä halua itselleen ottaa. Toivon kuitenkin että ehkä joku siskoistani pitää hyvän ja vankan sukunimemme.
 13. En ole vielä sen tarkemmin perehtynyt miten meidän osalta on mahdolliset maksut, mutta kun tätä ketjua aloin lukea niin ajatus oli: "mitä hittoa, miksi kirkossa vihkimisen pitäisi maksaa, maksanhan jo kirkollisveroa." kyllähän siitä verosta menee osansa kaikille kirkoille...ymmärrän kyllä sellaiset erikoistapaukset mistä tässä ketjussa on ollut puhetta... Mutta, meille ei ainakaan vielä ole puhuttu mitään maksuista. Kirkko varattiin kuukausi sitten ja tuleva mieheni asuu vihkimispaikka kunnalla...
 14. Haluaisin kyllä mennä kuuntelemaan kuulutuksia kun niiden aika on. Mutta, mä en oikein ihan varma ole kuinka tuo kuulutus homma toimii, joten voisiko joku joka tietää, niin kertoa mahdollisimman hyvin miten se homma menee. Kuuluuko meidän päättää päivä, kuinka kauan enen häitä ne luetaan, jos kaupungissa on kaksi kirkkoa, luetaanko ne molemmissa, vai siellä missä meidät vihitään jne... Kiitos vastauksista tällaiselle typerämmmälle tässä asiassa..