Anilize

Rouva
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Anilize

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/11/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Jos ei tule bändiä niin uskoisin melun olevan vielä ihan ok! meilläkään ei ollut bändiä!
 2. Veikkaisin googletusten perusteella että taftia taitaa olla mahdoton värjätä.. Noh, täytyy nyt yrittää vaan löytää puvulle uusi omistaja!
 3. Itsessäni nimenvaihto ei juuri aiheuta haikeita ajatuksia. Tiedän että nimeni ei karkaa mihinkään, ja jos joskus sen haluan, se on minun! Eli siis senhän saa takaisin vaihtamalla. Ei sillä että haluaisin sitä nyt! Minusta on ihanaa olla mieheni kanssa saman niminen! Vaikka entinen nimeni oli kyllä ehkä hiukan erikoinen ja monet kysyivät että miksen pitänyt sitä...
 4. Haluan jakaa semihuonon kokemukseni kukkakerttulissa... Tilatessani kukkia, ensin asioin liikkeessä ja sovin silloisen henkilön kanssa siitä millaiset ja minkä kokoiset ne tulevat olemaan, sekä kysyin hinnan. Parin päivän päästä soitin vielä liikkeeseen varmistaakseni määrän ja silloin puhelimessa oli eri henkilö. Vähän jäi vielä sellainen olo, että tajusikohan se nyt... Perjantaina ennen häitä kun menin hakemaan pöytäasetelmia olin vielä siinä uskossa, että asetelmat+ hiuskukka ja viehe tulevat maksamaan noin 80e. Ja koska omistin vielä 100e lahjakortinkin liikkeeseen, luulin ettei hinta hääkimpunkaan kera paljoa sen 80e yli menisi, koska sen hinnaksi oli sanottu 100e... Tilasin siis hääkimpun, sulhasen vieheen, hiuskukkasen sekä jokaiseen pöytään useamman yksittäisen liljan jossa olisi vähän vihreää. Silloin pöytäkukkasten hinnaksi sanottiin n.8e/3kpl näitä kukkia, (koska oksa liljoja maksaa noin 7e ja siitä saa yleensä noin 3kpl kukkia.) 18kpl niitä siis piti olla. Sen sijaan sain 18kpl kimppuja joissa jokaisessa oli 3-4 liljaa ja sen lisäksi vihreää. Kun näin kukat, ajattelin että ovatpa ne hienot kyllä. Epäilytti kyllä vähän, onko ne juuri ne meidän, mutta päädyin siihen että pakko olla koska kukkakauppa oli aika pieni ja tuskin samoja kukkia olisi monille tulossa... Sitten kun kassalla kuulin hinnan 237e, ei paljoa naurattanut.. Olin vähän että -"Siis paljonko se oli?" Siitä hinnasta oli jo 100e lahjakortti vähennetty!!! Siinähän sitten kassalla vaivaantuneena hetken nikottelin ja kiltisti maksoin kukat. Eipä ollut vaan pokkaa alkaa siinä enää valittaa ja perua hommaa, kun kukat oli pakko saada vietyä paikalle heti ja ei olisi varmaan kukkakaupallekaan helppo homma enää alkaa säätämään uusia kukkia. Sulhanenkin oli ihan järkyttynyt kun soitin hänelle asiasta. Vika ei ollut siis siinä, etteikö kukat olleet hienoja! Hinta vaan oli reilusti enemmän kuin piti. Suunsa kiinnipitävänä suomalaisena nielaisin PETTYMYKSENI JA JÄRKYTYKSENI enkä tehnyt asiasta valitusta. Olisi ehkä pitänyt.
 5. Moi kaikki! Meidän häät vietettiin Näsirinteellä heinäkuussa 2010. Paikka oli mahtava! Kaikki vieraatkin kehui ihan hirveän paljon.. Ilmakin oli kuin morsian! Ruoka oli todella hyvää ja henkilökunta erittäin osaavaa! He hoitivat kaiken järjestelyn paikan päällä! Ei mitään valittamista. Uskallettiin luottaa siihen että kaikki sujuu! Meidän juhlat päättyivät jo klo 22. Päivä oli pitkä kun vihkiminenkin oli jo klo 12. Meidän häät muutenkaan eivät olleet mitkään "ryyppäjäishäät". Tiedän että näsirinteen vieressä olevat mökkeilijät ovat kovia valittamaan ja myöskin sielä on käynyt joku muija riehumassa aina joskus. He kun eivät kestä metelöintiä. Meillä ei ollut käytössä kuin itse huvila, ei ollenkaan tanssitaloa. Ja muutenkin kun ei ollut bändiä soittelemassa, desibelit pysyi varmaan vähän hillitympinä. Omasta hääaiheisesta blogistani löytyy joitain kuvia juhlapaikalta, mutta ei siis tanssitalosta. Mutta voin siis todella lämpimästi suositella paikkaa hääjuhlille. Jäi niin ihanat, hyvät ja kesäisen lämpimät muistot päivästä!
 6. Itse katsoin alkuvuodesta Tampereen morsiusgallerian vuokrapukuvalikoimaa ja totesin että se voisi olla hyvä vaihtoehto vain jos hakee yksinkertaista pukua. Itse ostin oman puvun joka maksoi suunnilleen 600e. Ajattelin, että jos saan sen myytyä eteenpäin vaikka 200e niin silloin olisi hinta suunnilleen samaa luokkaa kun jos olisin vuokrannut pukuni.. Kovin erikoisia ei vuokrapuvuissa ollut.
 7. Haluaisin kommentteja hääpukunsa säästäneiltä ja sen uusiokäyttäneiltä. Itselle on vähän epäselvää, voisiko puvun värjätä, kun se on taftia? Jos kokemusta, niin kertoilkaa aiheesta. Pukua on kuitenkin vaikea saada myytyä, eikä ihan satasella viitsisi sitä sitten myydäkään.
 8. Meillä vihkiminen oli todella aikaisin eli klo 12. Joten kiirettä piti.. tässä aikataulutus jotakuinkin ja hyvin pysyttiin aikataulussa! 6:00 Tyttöjen herätys 6:15-7:30 kampaus (kampaaja kotona) 7:30-8:45 meikkaus,(meikkaaja kotona) kaason kampaus samaan aikaan 8:45-9:00 Aamupalan tekeminen 9:15-9:30 Syödään 9:30-9:45 Pukeutuminen 10:00-10:30 Lähdetään kotoa ja Haetaan morsiuskimppu + sulhasen viehe, siirrytään studiolle 10:30-11:30 Hääkuvaus 11:30 Siirrytään kirkolle 12:00 Vihkiminen alkaa 13:15 Vieraat saapuvat juhlapaikalle
 9. Paras lahja oli toivomamme ergorapido pitkävartinen rikkaimuri! Se vaan on niiiiin kätevä, olen ihastunut siihen todella syvästi! Aina kun ei jaksa kaivaa johdollista imuria esiin!
 10. Muutaman kuukauden se roikkui kaapissa, sitten vein sen pesulaan. Ei siinä mitään suurempia tahroja ollut, mutta jotain mustaa helmassa oli auton kyljestä tullut. Hyvin lähti pesussa. Myyntiin se on laitettu, toivotaan että se löytää uuden käyttäjän!
 11. Meidän häissä oli aika paljonkin lapsia. Miehen sisko toimitti juhlapaikan yhteen huoneeseen leluja, niin että saatiin huoneesta leikkihuone. Lapsista ei ollut mitään haittaa, kiltisti oli kaikki villeimmätkin. Vanhemmat piti huolta!
 12. Oma pukuni kävi pesussa Pesutähti nimisessä paikassa joka on itsenäisyydenkadulla, suunnilleen tullintoria vastapäätä. Hääpuvun pesu maksoi 50e ja vannehameen 5e. Se oli myös tampereen edullisin, niistä mistä kysyin. Kun soittelin pesuloihin, lisähintaa tuli aina laahuksista ja jos oli paljon kerroksia. Pesutähdessä sama hinta puvulle kuin puvulle. Ja tietääkseni juuri tuota pesulaa käyttää myös tullintorilla sijaitseva morsiusgalleriakin!
 13. Oli pieni vessa ja iso vannehame ja silti ihan hyvin meni vessareissut. Kaaso oli auttamassa ainakin pari ekaa kertaa mut sitten huomasin että itsekin pystyin ottamaan vaan hameen korviin!
 14. En pystynyt keskittymään hymyilemään. Kaikissa valokuvissakin katson maahan, koska pelkäsin kompastuvani.. Ja osittain siksikään ei hymyilyttänyt kun isäni piti saattaa minut mutta juuri ennen vihkimistä kävi ilmi ettei hän tule koska nukkui pommiin joten meidän piti vaihtaa suunnitelmaa ja sulhasen kanssa kävellä yhdessä alttarille. Olin hivenen järkyttynyt..
 15. Itse kanssa kävin yleislääkäriltä hakemassa reseptin, siirsin menkkoja niin, että ne alkoi vasta häämatkan viimeisenä päivänä! Itse tyytyväinen, että niin tein! Muuten ne olisi olleet juuri sopivasti siinä!