morsio0710

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About morsio0710

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 06/22/87

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  seinäjoki
 1. Meillä mies on etelä-pohjanmaalta ja häät pidettiin siellä koska asumme siellä. Itse olen etelä suomesta. Halusimme jotain pientä pohjalaista aina ujuttaa johonkin väliin mutta ei liikaa. kutsun mukana lähti juhula-ohojeestus pohjanmaanmurteella ja se oli ihan hitti. karkkibuffetissa oli tietysti salmiakkia "taharottihin" luki auton perässä kiitoskortteihin yritän etsiä hyviä osuvia sanontoja pohjalaisittain bändi oli etelä-pohjanmaalta joten siitä tunnelma. Olivat vielä erinomaisia muutenkin. ja oli vielä jotain mutten muista. Alunperin oli tarkoitus että olisi miehellä ollut jussi puku päällä mutta hylkäsimme sen idean kuitenkin. Jos ois muistanut niin helavyön olisi voinut johonkin kohtaan vielä ujuttaa.
 2. Meidän kirkko-ohjelma oli tulostettu A4 vihreälle (teemaväri) paperille poikittain, taitettiin keskeltä niin oli kuin vihko. (?) Etusivulla oli Nimi&nimi, paikka, pvm ja aika sisäsivulla vasemmalla vihkimisen kulku, oikealla laulettavan virren sanat takakannessa alhaalla papin, kanttorin, kaason ja bestmanin nimet Ohjelmat jakoi sulhon sisko ovella.
 3. Tässä meidän kutsukortti päältä. Lopullisiin kortteihin kylläkin sydän tehtiin vain luonnonvärisestä villasta, ei tuota vihreää päällä. En tähän hetkeen löydä kuvaa jossa kutsu ois ollut auki, mutta aukee ylöspäin, kutsuteksti oli tulostettu samalle mulperipaperille kun kannessa on ja lisäksi sisällä oli valkoiselle tulostettu juhula-ohjeestus pohojalaisittain (se oli ihan hitti monen kutsun saaneen mielestä ). Ihanan yksinkertaista.
 4. Tälläiset oli meillä. Toisella puolella menu, toisella ohjelma.
 5. Meillä oli häätanssina Tauskin sinä vain. Ei ihan ollut morsion mieleinen kappale, mutta koska sulho (joka vastasi bändistä/heidän kanssaa asioiden sopimisesta) oli häätanssiehdotelmien kanssa himpun myöhässä (hääviikolla), bändi ei ehtinyt tietenkään opettelemaan biisivaihtoehtoja joita oisin halunnu ja siksi otettiin sitten ainut hidas häätanssiksi sopiva biisi minkä bändi jo valmiiksi osasi. Ihan kauniit sanat ei siinä mitään, ja kyllä mä tanssin aikana kertosäkeet sulholle lauloin mutta ei silti ihan sitä mitä oisin halunnu. Mun listalla oli vain sun (anna Eriksson), Oikeesti (finlanders) ja häävalssi (stella). Toi Eriksson varsinkin on aivan ihana. <3
 6. Meidän häissä oli karkkibuffet ja ilmeisesti ihan suosittu koska karkkeja ei montaa jäänyt häiden jälkeen syötäväksi. Meillä oli neljässä ikean purnukassa karkkeja: sydänvaahtiksia, vihreitä karkkeja, salmiakkeja ja persikkakarkkeja ja tämän lisäksi morsion polttareissa tekemiä polkakarkkeja yhdessä lasimaljassa. Lusikoita ja kertakäyttökuppeja joilla/joihin karkkeja sai kerätä. Juhlissa oli pientä väkeä mutta enemmän karkkia taisi lopulta aikuisten suuhun mennä. Onneksi olin laiska hääkarkkien teossa ja pidin pääni hääkarkkibuffetista, säästyi monelta tuskalliselta illalta kun ei tarvinnut nykertää mitään pientä sievää karkkirasiaa.
 7. meillä kihlaus tapahtui 10/07 ja häät olivst 07/10. Nyt vasta tajusin tuon yhtäläisyyden. eli 2v 9kk oli välissä jos en ihan väärin laske.
 8. Meillä oli yksinkertaisesti puhekuplassa teksti "Taharottihin"
 9. Annoin miehelle Reinot. Ne on pitänyt antaa jo aikaisemmin joksikin lahjaksi mutta olin unohtanut. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
 10. itse heräsin siinä 8 aikaan, 3h unien jälkeen 5hlö mökistä 3 miehen seurasta. Mies pyysi yöllä kaksi kaveriaan samaan mökkiin nukkumaan. ah miten romanttista. Eipä siitä kyllä mitään muuta toivottukkaan. Minä lähdin suihkun kautta hääpaikkaa siivoomaan ja jätin miehet nukkumaan. Siinä menikin sitten melkein koko päivä, samalla hoitaen vajaa 2vuoden ikäistä tyttöämme. Arkea arkea. Me otetaan meidän hetkemme sitten vähän myöhemmin. <3
 11. Mä olin aina kuvitellut että pappi sanoo amerikkalaiseen tyyliin että saatte suudella morsianta mutta kirkkoharjoituksissa selvisi ettei se ihan niin mennekkään. Täällä ainakin on tapana pussailla sormuksen laiton jälkeen. Me oltiin ihan varmoja että unohdetaan se kumminkin, mutta harjoiteltiin sitten etukäteen sormuksen laittoa ja päätettiin että otetaan sitten toisiamme molemmista käsistä kiinni ja pussataan. Näin myös tehtiin. muistisääntö. sormuksen jälkeen piti tehdä jotain ja jotain. ja hyvinhän se sitten tuli oikiaan kohtaan.
 12. Me olimme erittäin tyytyväisiä bändiin. Soittivat kaikkiaan 5 settiä, niin vanhaa kansaa miellyttävää kuin nuorioakin. Hääpari kavereineen jorasi yöhön asti ja loppu halit olivat sitten hyvinkin nihkeitä. saatiin me viettää vähän jatkojakin bändin poikien kanssa. Ah.
 13. Olen erittäin tyytyväinen. Sormus on yhtä vaatimaton kuin kantajansakin mutta sitä jotain kuitenkin löytyy. Kyllä tätä mielellään lopunelämäänsä kantaa.
 14. Pukuni oli siskoni tekemä ja aivan täydellinen minulle. Oisi sitä voinut jonkusen kilon vielä laihduttaa niin oisi voinut näyttää vielä paremmalta puvussa mutta puku oli täydellinen. <3 Kampaaja teki myöskin hyvää työtä. Koekampaus tehtiin, mutta lopulta itse kampaus oli erilainen kuin koeversio ja parempi. Meikki tehtiin itse/kaaso teki silmät ja niihin tietysti olin myös tyytyväinen.