Jump to content
Naimisiin.info

morsio0710

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän morsio0710 kaikki viestit

  1. Meillä mies on etelä-pohjanmaalta ja häät pidettiin siellä koska asumme siellä. Itse olen etelä suomesta. Halusimme jotain pientä pohjalaista aina ujuttaa johonkin väliin mutta ei liikaa. kutsun mukana lähti juhula-ohojeestus pohjanmaanmurteella ja se oli ihan hitti. karkkibuffetissa oli tietysti salmiakkia "taharottihin" luki auton perässä kiitoskortteihin yritän etsiä hyviä osuvia sanontoja pohjalaisittain bändi oli etelä-pohjanmaalta joten siitä tunnelma. Olivat vielä erinomaisia muutenkin. ja oli vielä jotain mutten muista. Alunperin oli tarkoitus että olisi miehellä ollut jussi puku päällä mutta hylkäsimme sen idean kuitenkin. Jos ois muistanut niin helavyön olisi voinut johonkin kohtaan vielä ujuttaa.
  2. morsio0710

    Mitä kirkko-ohjelmaan?

    Meidän kirkko-ohjelma oli tulostettu A4 vihreälle (teemaväri) paperille poikittain, taitettiin keskeltä niin oli kuin vihko. (?) Etusivulla oli Nimi&nimi, paikka, pvm ja aika sisäsivulla vasemmalla vihkimisen kulku, oikealla laulettavan virren sanat takakannessa alhaalla papin, kanttorin, kaason ja bestmanin nimet Ohjelmat jakoi sulhon sisko ovella.
  3. morsio0710

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kutsukortti päältä. Lopullisiin kortteihin kylläkin sydän tehtiin vain luonnonvärisestä villasta, ei tuota vihreää päällä. En tähän hetkeen löydä kuvaa jossa kutsu ois ollut auki, mutta aukee ylöspäin, kutsuteksti oli tulostettu samalle mulperipaperille kun kannessa on ja lisäksi sisällä oli valkoiselle tulostettu juhula-ohjeestus pohojalaisittain (se oli ihan hitti monen kutsun saaneen mielestä ). Ihanan yksinkertaista.
  4. Tälläiset oli meillä. Toisella puolella menu, toisella ohjelma.
  5. morsio0710

    Häätanssi / häähidas

    Meillä oli häätanssina Tauskin sinä vain. Ei ihan ollut morsion mieleinen kappale, mutta koska sulho (joka vastasi bändistä/heidän kanssaa asioiden sopimisesta) oli häätanssiehdotelmien kanssa himpun myöhässä (hääviikolla), bändi ei ehtinyt tietenkään opettelemaan biisivaihtoehtoja joita oisin halunnu ja siksi otettiin sitten ainut hidas häätanssiksi sopiva biisi minkä bändi jo valmiiksi osasi. Ihan kauniit sanat ei siinä mitään, ja kyllä mä tanssin aikana kertosäkeet sulholle lauloin mutta ei silti ihan sitä mitä oisin halunnu. Mun listalla oli vain sun (anna Eriksson), Oikeesti (finlanders) ja häävalssi (stella). Toi Eriksson varsinkin on aivan ihana. <3
  6. Meidän häissä oli karkkibuffet ja ilmeisesti ihan suosittu koska karkkeja ei montaa jäänyt häiden jälkeen syötäväksi. Meillä oli neljässä ikean purnukassa karkkeja: sydänvaahtiksia, vihreitä karkkeja, salmiakkeja ja persikkakarkkeja ja tämän lisäksi morsion polttareissa tekemiä polkakarkkeja yhdessä lasimaljassa. Lusikoita ja kertakäyttökuppeja joilla/joihin karkkeja sai kerätä. Juhlissa oli pientä väkeä mutta enemmän karkkia taisi lopulta aikuisten suuhun mennä. Onneksi olin laiska hääkarkkien teossa ja pidin pääni hääkarkkibuffetista, säästyi monelta tuskalliselta illalta kun ei tarvinnut nykertää mitään pientä sievää karkkirasiaa.
  7. meillä kihlaus tapahtui 10/07 ja häät olivst 07/10. Nyt vasta tajusin tuon yhtäläisyyden. eli 2v 9kk oli välissä jos en ihan väärin laske.
  8. Meillä oli yksinkertaisesti puhekuplassa teksti "Taharottihin"
  9. Annoin miehelle Reinot. Ne on pitänyt antaa jo aikaisemmin joksikin lahjaksi mutta olin unohtanut. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
  10. itse heräsin siinä 8 aikaan, 3h unien jälkeen 5hlö mökistä 3 miehen seurasta. Mies pyysi yöllä kaksi kaveriaan samaan mökkiin nukkumaan. ah miten romanttista. Eipä siitä kyllä mitään muuta toivottukkaan. Minä lähdin suihkun kautta hääpaikkaa siivoomaan ja jätin miehet nukkumaan. Siinä menikin sitten melkein koko päivä, samalla hoitaen vajaa 2vuoden ikäistä tyttöämme. Arkea arkea. Me otetaan meidän hetkemme sitten vähän myöhemmin. <3
  11. morsio0710

    Suuteloittako kirkossa?

    Mä olin aina kuvitellut että pappi sanoo amerikkalaiseen tyyliin että saatte suudella morsianta mutta kirkkoharjoituksissa selvisi ettei se ihan niin mennekkään. Täällä ainakin on tapana pussailla sormuksen laiton jälkeen. Me oltiin ihan varmoja että unohdetaan se kumminkin, mutta harjoiteltiin sitten etukäteen sormuksen laittoa ja päätettiin että otetaan sitten toisiamme molemmista käsistä kiinni ja pussataan. Näin myös tehtiin. muistisääntö. sormuksen jälkeen piti tehdä jotain ja jotain. ja hyvinhän se sitten tuli oikiaan kohtaan.
  12. Me olimme erittäin tyytyväisiä bändiin. Soittivat kaikkiaan 5 settiä, niin vanhaa kansaa miellyttävää kuin nuorioakin. Hääpari kavereineen jorasi yöhön asti ja loppu halit olivat sitten hyvinkin nihkeitä. saatiin me viettää vähän jatkojakin bändin poikien kanssa. Ah.
  13. Olen erittäin tyytyväinen. Sormus on yhtä vaatimaton kuin kantajansakin mutta sitä jotain kuitenkin löytyy. Kyllä tätä mielellään lopunelämäänsä kantaa.
  14. Pukuni oli siskoni tekemä ja aivan täydellinen minulle. Oisi sitä voinut jonkusen kilon vielä laihduttaa niin oisi voinut näyttää vielä paremmalta puvussa mutta puku oli täydellinen. <3 Kampaaja teki myöskin hyvää työtä. Koekampaus tehtiin, mutta lopulta itse kampaus oli erilainen kuin koeversio ja parempi. Meikki tehtiin itse/kaaso teki silmät ja niihin tietysti olin myös tyytyväinen.
  15. Meillä oli mennessä Kopiston Häämarssi ja lähdettäessä Hakanpään trumpettisävelmä. Kopisto oli niiin kaunis. <3 valssia meillä ei ollut vaan häätanssi, niinkin korni kuin tauskin sinä vain, jonka kertosäkeen lauloin aviomiehelleni siinä tanssin aikana. <3 Oli se ihan nätti vaikkei ihan minun ykkösvaihtoehto.
  16. Kuva omasta yhdistelmästäni (ja 30 asteen helteessä turvonneet sormeni ). Nauran aina että minä tulin niin halvaksi ja olin niin helppo morsian kun heti kauppaan mentäessä kielsin esittelemästä mitään kunnon timanttisormuksia ja isoja bling bling sormuksia. rakastan omaani. Sopii kihlaani melkein kuin nenä päähän ja 5 pienen pientä timanttia kimmeltää juuri sopivasti auringossa.
  17. Teetän puvun. sisko on vaateartesaani ja lupautunut tekemään pukuni. Malli on jo selvä. kankaat ja koepuku lakanakankaasta on seuraavaksi vuorossa.
  18. Meidän häihin on tulossa vieraita kaukaakin, mutta ei olla heidän majoitustaan maksamassa. Juhlapaikan yhteydessä on majoitusmahdollisuuksia osalle ja ollaa jo sovittu että kutsuun laitetaan numero johon vieraat voivat soittaa ja varata itse huoneen/mökin. Lisäksi ennakkovaraan keskustan hotellista meidän nimellä huoneita, mutta nekin vieraat saavat itse soittaa, varata ja maksaa.
  19. Häät heinäkuussa 2010 Hankittu/varattu/tehty: -kirkko -juhlapaikka (+pitopalvelu samassa) -kaaso -hääpuvun idea/malli (sisko tekee) -bändi -kuvaaja -hulluna koristelu/kortti ideoita -alustava vieraslista Pitäisi tehdä: - yöpaikka ennakkovarauksia vieraille - hankkia puvun kankaat (kuhan veronpalautukset tulee) - päättää/varata hääyönvietto paikka Tosissaan ajattelin alkaa toiminaan vuoden vaihteen jälkeen. Teemaväri on jo päätetty joten siitä on sitten hyvä lähtee.
×
×
  • Create New...