Miss_Jones

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Miss_Jones

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille mennessä Kuulan Häämarssi ja poistuttaessa Prinsessa Ruusunen. Häävalssina soi Akselia ja Elinaa...
 2. Laulu tulisi olemaan duettona, kummisetäni ja hänen tyttönsä. Kummatkin ovat aktiivisia kuorolaisia ja osallistuneet kuorokilpailuihinkin. Eli laulutaitoa kyllä pitäisi löytyä. Juttelin juuri hänen kanssaan, ja hän pyysi tuomaan nuotit näytille. Itse olen vähän stressaantunut koko musiikista, ja pikkuhiljaa kaduttaa, että ylipäätään pyysin ketään laulamaan kirkkoon. Kirkkoherra jää nimittäin kesälomalle heinäkuun alussa, ja varsinainen kanttori on paikalla vasta elokuussa. Sijainen ei siis osannut ehdottaa, mitä muita mahdollisia kappaleita voisi siellä soittaa ja ei kyllä tuntenut tuota Enkelin rukoustakaan (mun mielestä siinä on tosi kauniit sanat). Löytyisköhän sitä joltakin levyltä, niin voisin viedä sen varsinaisille laulajille kuunneltavaksi?
 3. Minä en saanut Romanssia kirkkoon kummisetäni laulettavaksi, sillä ilmeisesti kohta "sua vain ylikaiken mä rakastan" ei ole oikein, koska Jumalaa pitäisi rakastaa ylikaiken. Mun mielestä tämän kappaleen kohdalla kielto oli pilkun viilausta, mutta minkäs teet. Se lauletaan sitten hääjuhlassa ja kirkossa jotakin muuta. En vain oikein tiedä mitä, kun pelkään, että tämä Enkelin Rukouksessa ja Petri Laakosen kappaleessa Rakkauden liekki olisi aika paljon harjottelemista?
 4. Ja ennen kaikkea, mitä ne maksaisivat?
 5. Terve, tällainen kysymys... törmäsin joissakin keskusteluissa kommenttiin alkoholista, että sen puuttuminen pilaisi häätunnelman. Omalta kohdaltani voin sanoa, että me voisimme pitää joko hyvin mini-mini -häät(vain vanhemmat ja sisarukset) tai sitten väh. 100 hengen karkelot (vanhemmilla suuret suvut). Jos kyseessä olisi sadan hengen pippalot, alkoholia saisi varata melkoisesti. Koska toisen puoliskon isän virka-asema kertakaikkiaan estää omat keitokset, joutuisimme rakkaani kanssa konkurssiin jos joutuisimme ostamaan viinakset Alkosta. Ulkomaan reissu alkoholin hankkimiseksikaan ei ole aivan halpaa lystiä... Minusta siis tervetuliaisjuomien hankkiminen on ihan ok, mutta sitten olen kyllä sitä mieltä, että itsensä humalaan juominen tapahtukoon kunkin vieraan omasta pörssistä, jatkoille morsiuspari voisi osallistua ainakin alkuillasta? Vai mitä mieltä olette? Pilaako alkoholin puuttuminen juhlista todellakin tunnelman?