Jump to content
Naimisiin.info

Soon_to_be_Mrs

Morsian
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Soon_to_be_Mrs's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Vanhemmat, sisarukset, kaasot ja bestman tietää. Loput saa tietää, kun kutsu löytyy postilaatikosta paria kuukautta ennen häitä. Olen kyllä meinannut jo vaikka kuinka monta kertaa möläyttää asian ilmoille! Hassua on, että joka paikassa tuntuu nyt olevan hääjuttuja.. Puhetta sormuksista, hääohjelmat alkaa taas pyörimään telkkarissa jne. Vaikeaa olla hiljaa!
 2. Vieraskirja tuli ekana vastaan, sitten kartonkia kutsukortti-protoja varten.
 3. Vanhanaikaisella linjalla täälläkin mennään. Vieläpä niin historiallinen näkökanta, että ensin naimisiin, sitten talon rakennus, sitten lapset, jos niitä meille suodaan.
 4. Tiimariin oli tullut nyt joulun jälkeen myyntiin kivan näköisiä (hää)vieraskirjoja. Itse ostin tuollaisen ja ajattelin tuunata "itseni näköiseksi". (En viitsinyt ottaa vielä pois muovista tahmaisine tassuineni )
 5. Itse ajattelin Siirilän kukkataiteesta hankkia kukat häihin. Palvelu oli ainakin todella ystävällistä, kun joku aika sitten kävin haastattelemassa myyjää hääkimpuista!
 6. Meille tulee ilman muuta oma pöytä. Liekö sitten syynä se, että meidän on helpompi seurata muiden toimia ja muiden ihmisten meidän touhuja + että ihmisten on helppo tulla ottamaan kuvia meistä, kun ei tarvitse kurkotella muiden yli tai rajata muita ihmisiä pois kuvista.
 7. Hääpäivänä olemme olleet kihloissa kaksi päivää vaille kaksi vuotta.
 8. Tällä tietoa tuoksu voisi olla Giorgio Armanin Code. Se on lempparini
 9. Kihla kokoa 17 muistaakseni. Vähän tavallista isompi, koska on aika leveä. Vihkin kokoa en vielä tiedä.
 10. Jännittää, että jotain tärkeää unohtuu hääjuhlasta! Tai joku tärkeä ihminen jää kutsumatta. Häävalssikin aiheuttaa kauhua näin etukäteen
 11. Ajattelin mennä toisen kaason kanssa Tampereelle häämessuille helmikuussa 2010. Saa nähdä meneekö kaikki suunnitelmat uusiksi...
×
×
 • Create New...