Meara

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Meara

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä kuvaajana toimi Laura Torkkeli (http://www.lauratorkkeli.fi/). Hyvä kuvaaja ja sai meistä iloisia kuvia sekä studiossa että Arboretumissa.
 2. Meidän juhlamme ainoa moka oli hääkakku: ravintolan liian innokas keittiömestari oli aiemmin päivällä leikannut sen valmiiksi Lavastettiin sitten hääkakun leikkaustilanne itse. Hääpäivänä harmittaa huivi, jonka sulhanen ja kaaso nykivät aina ihan kauhean näköiseksi. Tarkoituksena oli "rentona" lepäävä huivi joka peittää selän... noh, useakin kuva onnistui ja itse en huivin olotilaa hääpäivänä paljoa huomannut, joten se ei harmita. Lähinnä häämatkalta väsyneenä palatessa ja hääkuvia katsoessa en meinannut harmistukseltani saada unta kun huivi harmitti niin kovaa
 3. Olin aika vahvasti sitä mieltä, että kihlasormuksen tulisi olla kivetön, jotta vihkisormus "erottuisi" sitten enemmän. Ja tämä vakaa ja harkittu mielipiteeni todistautui tyhjäksi siinä vaiheessa, kun omaksi kihlakseni valikoitui sormus kahdella pienellä timantilla (:
 4. Meillä molemmilla lukee "Meikke & Sulho 09.09.2009". Osaako kukaan sanoa, miten sormukseen saisi "lisää tilaa"? Kihlani on todennäköisesti myös vihkini, mutta nykyisen kaiverruksen lisäksi siihen ei mahdu samalla fontilla edes uutta päivämäärää lyhimmässä muodossaan.
 5. Meillä vieraita tulee olemaan kolme kappaletta, ja heidät vietäisiin mielellämme hääpaikkakunnallamme Tampereella ravintolaan syömään. Nyt vain on mielessä, hankkiako kabinetti, varatako vain pöytä "normaalisti" vihkimisen jälkeen vai kannattaisiko haluttuun paikkaan ilmoittaa että tulemme hääaterialle? Mielipiteitänne kuulisin mielelläni ja niitä arvostan, on hankala miettiä itse ja teitlä voi tulla loistavia ideoita minulle ja muille. Käsittääkseni kabinetit ovat aina hieman isohkoja ja sopisivat paremmin n.10-20 hengen häille. Onko ravintoloissa edes olemassa tilaa, jossa viisi henkilöä eivät vain vaikuta eksyneiltä paikalle? Kabinetteihin ilmeisesti saisi järjestettyä kaikenlaista juhlavampaa, mikä olisi tämän ainutlaatuisen päivän huomioonottaen "ihan kiva" "Normaalin pöytävarauksen" tapauksessa, saisikohan pyydettäessä jotenkin pöytää tai ateriaa juhlistettua? Millaisia keinoja tähän olisi? En tiedä itse mitä kaikkea olisi mahdollisuus pyytää ja saada (ja luonnollisesti, ravintolassa kun ollaan, maksaa) ruokailua juhlistamaan. Kolmantena vaihtoehtona tottakai on yllättää ravintolaväki hienosti pukeutuneella seurueella. Olla siis ihan tavalliset ravintolavieraat, jotka hoitaisivat ruokailunsa "ihan normaalisti", mitä nyt tarjoilijat jutuista voisivat päätellä kyseessä olevan tuoreen avioparin ja todistajien. Tämäkin kuulostaa hyvälle idealle, varsinkin jos valitun ravintolan henkilökunta ja tunnelma ovat ystävällismieliset. Miten itse järjestäisitte tälläiset hääjuhlat?
 6. Minä kyselen hyviä juhlapaikkavinkkejä pieniin häihin Tampereelle? Missä ravintolassa olisi teistä oiva tunnelma syödä muutaman vieraan kanssa (vieraita tulee korkeintaan 4, joten varmaan mahdumme samaan pöytään? Vai tietääkö joku jonkun muun paikan, jossa vihkimisen jälkeen olisi hyvä viettää hetki juhlallisesti syöden? Miten pienissä häissä olette järjestäneet valokuvauksen? Ovatko vieraat ottaneet kuvia, vai onko jollakulla ollut ammattivalokuvaaja mukana esim. vihkimisessä? Missä hääkuvat on otettu, ammattikuvaajalla vai joku vieraista kamerallaan. Varmuudella meille tulee kirkkovihkiminen, mutta juhlien järjestämisessä on vielä mietintää. Tampereella on useita hienoja kirkkoja! Liikkuminen niistä pitäisi miettiä, mutta kyllähän bussilla voi kulkea juhlapuvuissakin. Ruuhkabussissa seisominen kukkakimppu kädessä olisi varmasti elämys (Tai sitten säästämme rahat ja tilaamme taksin). Tämän jälkeen todennäköisesti ravintolaan, jonka jälkeen meillä kotona voisi tarjota juustokakkua.
 7. Olimme molemmat juuri täyttäneet 24 vuotta, kihlauskuukauden alussa.
 8. Viime vuonna oli Vantaan ja Espoon Hääyöt. Tänään löysin myös Oulun Vihkihetket. Oulussa järjestettiin viime marraskuussa kaksi vihkihetkeä, jotka toimivat samoin kuin Vantaan Hääyö. Parit vihittiin saapumisjärjestyksessä, ja ensimmäisessä tilaisuudessa oli läsnä yhdeksän, toisessa noin kolmekymmentä paria. Oulussa vihkihetkiä on päätetty järjestää myös vuonna 2010 kerran kuussa, päivämäärät ovat tiedossa elokuulle asti. (Lisää tietoa: http://www.oulunseurakunnat.fi/haat) Tähän ketjuun voisi kerätä tietoa kaikista Vihkiöistä ja -hetkistä kaikkien Naikkareiden tietoon. On mielenkiintoista nähdä, onko nämä tapahtumat hetken villitys vai syntyykö Suomeen uusi kirkollisten vihkimisten muoto. Joten, tiedättekö tällaisia vihkimistapahtumia tulevan omallekin paikkakunnalle tai lähialueille? Kiinnostaisiko teitä mennä naimisiin tällä tavoin? Itse haluaisin mennä tämänkaltaisessa tapahtumassa naimisiin, mutta ainakaan tietojeni mukaan Tampereella ei olla vielä tämänkaltaista tapahtumaa järjestämässä. Mailasin Tampereen Tuomioseurakuntaan, ja sihteeri vastasi ettei tällaista tapahtumaa ole suunniteltu ainakaan vuodelle 2010. Oulun seurakuntakin todennäköisesti kehitti kokeilunsa kesken vuoden 2009, joten toivon että Tampereellakin kirkko innostuisi tällaisen järjestämään...