Windylady

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Windylady

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko kellään kokemuksia Hotel Havenista? Nettisivujen mukaan näyttää tosi mahtavalta, mutta en ole hotellista ikinä kuullut mitään. http://www.hotelhaven.fi/
 2. kun ilmoitin äsken ystävälleni että olemme menneet kihloihin sulhaseni kanssa, hän kommentoi: "teillä on sitten häät puolen vuoden sisällä". Mä sanoin että vasta syys-lokakuussa, jolloin hän tuhahteli. Ystäväni on alle 40 v. jäin miettimään että mistä hän oli keksinyt 6kk:n säännön, mutta en kysynyt.
 3. Katselin netistä hakusanalla ja löysin englantilaisen kaupan joka myy ilta- ja coctailpukuja. Sieltä tykästyin mekkoihin jotka ovat ilmeisesti Teatro Dress -merkkiä. Tämän puvun nimi on asymmetric teatro dress. Ikävä kyllä pukua ei voinut tilata Suomeen mutta Ebay Uk, josta olen paljon ostanut kaikkea, pelasti tilanteen. Kaupassa puvun hinta oli 54 e mutta Ebaysta onnistuin huutamaan tuolla hinnalla, myyjä lupasi että se on uusi ja hintalaput tallella. Otin riskin koska hinta oli edullinen http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trk...-All-Categories Tuolta löytyy muitakin ihania hameita, jos on sellainen morsio ettei välitä varsinaisista hääpuvuista
 4. Kiitos kommenteista, se on nyt ostettu, hintaa tuli huikeat 22 € postikuluineen
 5. Ollaan puhuttu häämatkasta Jordaniaan, ja reppumatkameiningillä, eli ei tahdota luksusta. Onko kukaan käynyt Jordaniassa ja olisko antaa vinkkejä siihen liittyen? Suoria lentoja ei ole sen tiedän, mutta kannattaako varata hotellihuoneita etukäteen vai onko helppo löytää paikan päällä? Onko kuolleen meren alueella muita majoitusvaihtoehtoja kuin kylpylät?
 6. Tämä kuulostaa just siltä mitä mä haluaisin, täytyy puhua sulholle! Meillä kummallakin on lapsia, joten en tiedä pitäisikö heidät ottaa mukaan häihin...
 7. Katolisen kanssa naimisissa olleena (liityin exän takia katoliseen kirkkoon) sanoisin seuraavaa: kaikissa maissa, olipa sitten kuinka katolinen tahansa, siviilivihkiminen on täysin virallinen ja lainmukainen, luterilainenkin vihkiminen on laillinen kaikille, jos pariskunta on eri uskontokuntiin kuuluva niin siviilivihkiminen on kaikkialla velvoittava ja s pitää rekisteröidä kansalaisen kotimaassa. Myös exäni kotimaassa (Latinalaisessa Amerikassa) moni pariskunta oli mennyt vain maistraatissa naimisiin, ja se oli täysin virallinen ja laillinen. Eri asia on sitten se, että jos puoliso ja tai hänen perheensä ovat kovin uskonnollisia, he voivat katsoa että ainoastaan katolinen vihkiminen on aito ja oikea, Jumalan silmissä velvoittava. Se tarkoittaa myös sitä, että mikä myöhemmin halutte tai toinen puolisoista haluaa erota, sen hyväksyminen tulee olemaan vaikeaa. Ja jos sinä haluat erota katolisesta puolisostasi, voit olla varma että hän tekee kaikkensa estääksen avioeron tai pitkittääkseen sitä. Hän saattaa myös pitää itseään puolisonasi loppuelämänsä, vaikka olisitte lainmukaan eronneet. Tällaisia ei ole kiva miettiä, mutta voi tulla eteen joskus. Eli puolisolla ja sukulaisilla voi olla erilaisia asenteita siviili-/luterilainen/ katolinen vihkimisen suhteen, varsinkin jos lapsia syntyy ja heidät halutaan kastaa katolisen kirkon jäseneksi. Mikäli olet menossa katoliseen avioliittoon, kannattaa osallistua katolisen kirkon järjestämään koulutukseen ja jutella katolisen papin kanssa ennen avioliiton solmimista. Muistakaa että katolinen vihkiminen on paljon muuta kuin kaunis ja koristeellinen seremonia kauniissa kirkossa. Sanon tämän siksi että jos nyt voisin valita toisin en olisi suostunut katoliseen vihkimiseen, vaan ainoastaan siviilivihkimiseen ja avioliiton siunaamiseen kirkossa (ehkä).
 8. Sulhanen kosi mua äskettäin, ja vastasin kyllä. Meillä on kummallakin takana avioliitto ja kummankin ex-puolisot ovat katolisia (ulkomaalaisia). Mut on vihitty katoliseen avioliittoon, mutta sulhanen siunattiin luterilaisen vihkimisen jälkeen katolisessa kirkossa. Hänen exänsä pitää heidän avioliittoaan kuitenkin katolisena ja jumalan silmissä peruuttamattomana. Sulhaseni pitkä ja rankka avioero astui voimaan vasta lokakuun puolessa välissä ja hän siis jo kosi minua. Oli kyllä eroa tehnyt pitkään ja me tavattiin viime maaliskuussa, eli aika pian sen jälkeen kun hän laittoi avioeron vireille. Kihlasormukset on tilattu mutta saadaan vasta tänään, joten olen kertonut asiasta vain äidilleni, jonka kommentti oli kylläpä pidätte kiirettä mutta onneksi olkoon. Oma avioeroni astui voimaan 2004 ja ex-mieheni oli hyvin väkivaltainen, joten oman sukuni puolelta suhtautuminen on varmaan ihan positiivista. Sulhaseni suku on jakautunut asiassa, ja muutenkin riitaisa, joten siltä puolelta ei montaa häihin tulisi. Meillä molemmilla on lapsia, jotka ovat hyvin sopeutuneet seurusteluumme, mutta en tiedä miten reagoivat naimisiinmenoon. Haluaisin ehkä pelkän siviilivihkimisen, ravintolaillallisen lastemme ja vanhempiemme sekä sisarustemme kanssa, hääyö hotellissa ja kahdenkeskinen lomamatka.
 9. Hei, olen 38v. ja toista kertaa menossa naimisiin, tällä kertaa pienimuotoisesti ja siviilivihkiminen jos sulho suostuu. Tällaista pukua olen ajatellut, se ei ole siis ollenkaan hääpuku.