Modiana

Morsian
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Modiana

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ei tiedä, tosin siltä menisi kielimuurinkin takia varmaan suurin osa jutuista ihan ohi.
 2. Mä oon tilannut koristeluita Ebaysta ihan turkasen halvalla ja hyvää ja kaunista tavaraa saanut. 25m rulla organzaa, silkkiset ruusun terälehdet ja pienet "kristallit" maksoivat yhteensä n.13€. Vielä puuttuu valkoiset pöytäliinat ja mahdolliset tuikkukipot/kukkavaasit mutta vaikka ne ynnättäis tuon 13 euroon niin somistuskulut jää suhteellisen pieniksi.
 3. ^Kuvia olis aina kiva nähdä! Mä tilasin reilu viikko sitten itselleni Ebayn kautta lyhyehkön mantilla-hunnun, joka päivä oon odottanut postinjakajaa innolla että josko huntu tipahtais postiluukusta mutta ei vielä. Vielä odotellaan siis. Lisäksi voitin Ebayssa huudon juurikin täydellisestä helmitiarasta mutta sen saan laitettua maksuun vasta ensi viikolla, onneksi oli ystävällinen myyjä joka lupasi maksuaikaa.
 4. eli, vinkkaatko mulle vaikka yv:llä tuon Ebay-myyjän nimimerkin niin käyn katsastamassa valikoimaa? Oon itsekin pluskokoinen.
 5. Me varattiin nyt Hinthaarasta Hindåsa-niminen paikka ens elokuulle, vuokra 200e koko viikonlopulta. Perinteinen nuorisoseurantalohan tuo taitaa olla mutta kelpaa meille.
 6. Ilmeisesti DinoDirectilta on vaan hyviä kokemuksia? Oon tainnut löytää sieltä unelmieni hääpuvun ja laitettaisiin se tilaukseen jossain vaiheessa.
 7. Mistä ihmiset sitten maksavat pukunsa, sormuksensa ja häämatkansa jos eivät laske niitä hääbudjettiinsa?
 8. Muistin tämän ketjun vasta nyt. Onnea Solenne huomisesta! Me mentiin naimisiin maistraatissa joulukuussa 2010 salaa ja viime kesänä piti olla hääjuhlat mutta henk.koht.syistä siirrettiin niitä eteenpäin ja ne järjestetäänkin nyt sitten elokuussa 2013. Palailepa kertomaan millaiset häät teillä oli!
 9. Mä varasin entisenä paikkakuntalaisena Porvoon tuomiokirkon tuossa parisen viikkoa sitten elokuulle 2013 ja ei meinannut ensin meidän toivomina päivinä sopivaa aikaa löytyä (kaikki jostain tyyliin 16:30 eteenpäin mikä on meille ihan liian myöhänen) kunnes sitten löytyi elokuun kolmannelta lauantailta vielä klo 15 vapaa aika ja heti nappasin sen. Sitten vasta kävin suom.srk:n sivuja lukemassa ja siellä oli olikohan tän vuoden maaliskuusta asti kun olisi saanut alkaa kirkkoa varaamaan mutta meillä ei vielä ollut tuota avioliiton siunaamisen päivämäärää vielä mietittynä silloin.
 10. Meillä avioliiton siunaaminen on klo 15, juhlapaikalle mahdollisesti matkaa n.10km.
 11. Oonko mä ainoa joka olis mielellään ottanut tuommosen julkisen kosinnan? Siis just vähän showmaisen ja dramaattisen. Olin kyllä sanonu miehelle että mua saa kosia kyllä julkisestikin, mutta niin siinä vaan kävi että kihlauduttiin meidän omassa keittiössä. No, kunhan kosi - se tässä se tärkein juttu oli.
 12. 2000-2500€ olis meillä budjetti, vieraita mahdollisesti n.70. Vuokrataan työväentalo/nuorisoseurantalo joten edullisesti päästään siinä, perhe- ja ystäväpiirissä olevat kokit tekevät ruuat ja tuomme omat juomat. Kutsut tilataan edullisesti netistä, koristelu simppeliä mutta silti kaunista. Meille ei mielestäni tule homssuisia häitä vaikka pienemmällä budjetilla mennäänkin.
 13. Voisiko joku vielä tiivistää minkälaiset vuokrat on niillä Kiialan kartanon eri tiloilla ja saako tuoda omat ruuat+juomat?
 14. Siis voiko meikki vaikka hyvällä pohjalla onkin niin oikeasti pysyä freesinä klo 09 aamulla iltapäivän klo 15 vihkimiseen asti? Jos heinäkuussakin on helteet niin aivan varmasti on puolet meikkivoiteista ja muista sulanut pois iltapäivään mennessä. Onneksi eräs tuttuni on minulle kampauksen ja meikin tekemässä, joten hänen kanssaan on varmasti helppo aikataulut sopia. Meille kun kuitenkin tulee valokuvaus vasta kirkkotilaisuuden jälkeen, niin ei tarvitse senkään takia kiirehtiä.
 15. Nakitan tehtävän mitä luultavimmin molemmille tai jommallekummalle kaasoistani sekä äidilleni.