heiduzka

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä heiduzka

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 10/09/84

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Täällä on kyselty Lahtelaisista paikoista, joista saa sekä kampauksen että meikin, joten on nyt ihan pakko ylistää omia kokemuksiani viime elokuulta. Itse olen jo muutaman vuoden käyttänyt Hiusatelje D.O.S:in palveluita syynä mm. opiskelijalle ystävälliset hinnat (opiskelijoille 20% alennus), sekä nuori ja ajan hermoilla oleva henkilökunta. Oli siis luontevaa valita D.O.S myös hääkaunistautumispaikakseni eikä tarvinut katua päätöstäni. Kyseisen kampaamon Johanna teki minulle kampaukset, meikin, rakennekynnet, kulmien värjäyksen ja muotoilun ja kaikkiin olin enemmän kuin tyytyväinen. Oli kätevää, kun sai samasta paikasta mahdollisimman monta palvelua. Helpotti huomattavasti häidenalusstressiä kun ei tarvinnut monessa paikassa juosta. Suosittelen siis lämpimästi! Jos joku kiinnostui tarkemmin asiasta, minulta voi yksärillä pyytää kuvia kampauksesta, meikistä ja kynsistä.
  2. Itselläni olisi nyt 1,5 viikkoa avioliittoa takana ja ajauduin tänne foorumille lueskelemaan vielä näistä nimenmuutosasioista. Olen täällä nyt ihmeissäni, kun mitään ei ole ainakaan itsestään tapahtunut asian suhteen. Eli kelakorttia ei ole kuulunut eikä näkynyt saati mitään muutakaan. Verkkopankissa yms. näkyy vain vanha nimeni. Ja silmääni pisti myös tuo sana "virkatodistus". Olisiko tämmöinen todistus pitänyt tulla automaattisesti vihkimisen jälkeen vai pitäisikö tämmöinen nyt minun jostakin pyytää saadakseni asiat eteenpäin? Tunnen itseni hiukan hölmöksi, kun tässä vaiheessa joudun kyselemään tämmöisiä juttuja täällä. Kuinka pian teille yleensä on esim. tämä kelakortti tullut?
  3. Itsekin viikon päästä Heinolassa häitä viettävänä innostuin lukemaan tuota Vihqun Heinola-blogia. Tuommoisesta olisi itsellekin ollut hyötyä silloin kun häitä läksimme suunnittelemaan. Pistin kuitenkin merkille, että meidän juhlapaikkaa Cronin's Cafe & Guesthousea ei sanallakaan mainittu blogissa, vaikka käsittääkseni myös melko suosittu paikka on. Samalla se olisi ollut hyvä lisä tuonne majoituspaikkoja-kohtaan. Tilavuokraa ei tule erikseen, mikäli häissä on väh. 40 henkeä. Hyvin ollaan saatu soviteltua kaikki asiat ja tyytyväisiä olemme olleet kaikin puolin yhteistyöhön. Saas nähdä kuinka itse juhlapäivä menee. Tännä linkki nettisivustoon kiinnostuneille: My link
  4. Meillä seuraavanlainen menu: Marinoituja paprikoita ja oliiveja Pasta-pestosalaattia Talon perunasalaattia (sisältää pekonia) Kreikkalaista salaattia & yrttiöljyä Lämminsavulohta Kermaista majatalon härkäpataa Voiperunat Broilerinrintaa mangokastikkeessa Cheddarjuustokuorrutteista kasvisgratiinia Lihapullia Uunituoretta leipää ja levitettä Jäävesi, maito, mehu, Talon puna- ja valkoviini Kermainen hääkakku Kahvi/tee /mehu Pikkuleipiä Iltapalalla tarjotaan coctailpiirakoita sekä salaatteja ja lihapullia joita jää päivälliseltä.
  5. Mulla on kaksi kaasoa; 18 vuotta minua vanhempi isosiskoni ja pitkäaikaisin ystäväni. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen valintaani...häihin n. kuukausi
  6. 16.8. Santorini kutsuu näitäkin häämatkalaisia Hotellina meillä myöskin Santellini. En malttaisi odottaa
  7. Käytiin sulhaselle varaamassa vaatteet pukuvuokraamo Kavaljeerista ja siellä oli myös morsiuspukuja ja muita naisten hääasusteita. Aleksanterinkadulla sijaitsee tämä kyseinen liike.
  8. Itse ostin juuri omani Lahdesta morsiuspukuliike Josefiinasta ja kyseessä on uusi Lillyn malli 3106. Voi taivas, kun se on ihana <3
  9. Ensi elokuussa olisi tarkoitus viettää häitä ja alustavasti olemme varanneet paikaksi Heinolassa sijaitsevan Cronin's cafe and guesthousen. Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä katsastamaan paikkaa lähemmin. Olemme kallistuneet tähän vaihtoehtoon, koska meillä jo ensi kesälle sovittu hääpäivä päätettiin vasta vähän aikaa sitten, joten valmistelu/suunnitteluaika jää melko lyhyeksi. Helpottaa siis valmisteluja suunnattomasti, jos useat eri palvelut saadaan samasta paikasta, niin kuin tässä tapaauksessa paikka, ruoka, juoma, hääsviitti + vieraiden majoitusmahdollisuus. Toistaiseksi kaikki on ainakin pelannut erittäin hyvin; viesteihin on vastattu nopeasti ja kovin ystävällisiltä isäntäväki vaikuttaa. Olisi kiva kuitenkin kuulla kokemuksia ja mielipiteitä paikasta joko kyseisessä paikassa häitänsä viettäneiltä tai vieraina olleilta. Melko pienihän tuo paikka on, mut meillä kuitenkin vierasmäärä olisi korkeintaan 70 ja se pitäisi olla aika lailla sopiva määrä tuonne. Ainut mikä meitä on mietityttänyt on tuo alkoholin tarjoaminen tai millainen käytäntö siinä olisi järkevin, kun kuitenkin ravintolahinnoista on kyse. Miten te muut ravintolassa häitä viettäneet olette hoitaneet kyseisen asian ja kuinka kalliiksi on tullut?