MinniM

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About MinniM

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Molemmat on tosi kauniita mutta täysin oikeaan ratkaisuun olet päätymässä! Alempi puku on kerrassaan ihana!!
 2. joannak, kauniita pukuja! Etenkin Cymbeline & Matrimonia näyttää UPEILTA!
 3. Moikka! Tietääkös kukaan, onko Kuopiossa missään saatavana ruiskurusketusta? Kovasti olen etsiskellyt, mutta ainakin toistaiseksi tuloksetta. Olisi tosi mukava jos joku tietäisi, onko jossain saatavilla!
 4. Kokeilin apteekin tekoihoihoa ts lappusta, jota käytetään esim palovamman tai muutoin vaurioituneen ihon suojana. Ja tulos oli tosi naurettava! Kellertävä neliönmallinen lappu selässä, eikä tosiaankaan peittänyt tatuointiani. Tuhat kertaa mieluummin annan sittenkin tatuointini rauhassa näkyä kuin että alkaisin sitä peittelemään, vaikka ei ihan prikulleen yhteen pukuni kanssa sovikaan.
 5. Meillä mies näkee puvun vasta hääpäivänä, tosin vähän ennen vihkimistä valokuvauksessa. Ei suostu näkemään aiemmin vaikka innoissani olen yrittänyt suostutella. Mutta onhan se toisaalta kiva jännittää hääpäivään saakka!
 6. Lokakuunmorsian, todella kaunis puku!
 7. Onko kukaan käyttänyt tatuoinnin peittämiseen apteekin tekoihoa, miten on toiminut? Minulla on lavassa tummahko tatuointi, mikä ei mielestäni sovi yhteen hääpukuni kanssa, joten olen päättänyt peittää (tai ainakin yrittää) sen jotenkin. Kokemuksia peittämiskikoista otetaan mielellään vastaan!
 8. Onpas kinkkinen kysymys, tämä pyötäasia! Minä en haluaisi omaa pöytää, mutta mieheni taas haluaisi, nimenomaan käytännön syistä. Eli mm. tilasta johtuen taitaa meille tulla oma pöytä minun vastahakoisuudesta huolimatta. Vastahakoisuuteni johtuu siitä, että tuntuu eristäytyneeltä istua omassa pöydässä. Toivottavasti saamme kuitenkin pöytämme sijoitettua kaikkien lähelle ilman tuota eristyneisyysfiilinkiä. Yritän ajatella positiivisesti, että kyllähän tuohon "kököttämisfiilikseen" vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkkä toisista irrallaan oleva hääparin pöytä.
 9. Isäni on kuollut, joten olisi mielestäni kaunis ajatus antaa tyttönimeni veljelleni eteenpäin vietäväksi. En vain tiedä, pystyisinkö mitään puhetta veljelle aiheesta pitämään. Ihana ajatus silti, mutta tässä tapauksessa ehkä liian tunteita herättävä. Itku tuli lukiessa näitä nimen luovutusideoita.
 10. Täällä yksi hiuspanikoija lisää! Aluksi mulla oli tarkka visio siitä mitä haluan, nyt en ole enää yhtään varma mistään. Tuntuu että päänikin on niin oudon mallinen ettei sopivaa kampaustyyliä tahdo löytyä! Ei auta muu kuin toivoa, että kampaaja osaisi antaa hyviä vinkkejä ja auttaisi mua löytämään haluamani tyylin.
 11. Oikeastaan ainoa varsinainen säästötoimenpide on ollut se, että pidetään vierasmäärältään pienet häät. Teemme myös mahdollisimman paljon itse (kutsut, osa tarjottavista ym). Päädyimme pieniin häihin, koska haluamme järjestää ihanat juhlat, joihin meillä on varaa panostaa.
 12. Meillä on vuoden ikäinen lapsi, ja olemme avioitumassa piakkoin. Olen aina halunnut sekä naimisiin että lapsia, elämäntilanteestamme johtuen päätimme alkaa yrittämään lasta ensin, ja iloksemme saimmekin iki-ihanan tyttösen. Naimisissa oleminen ennen lapsen saamista ei ollut itselleni välttämätöntä, mutta lupaus avioliitosta oli kylläkin.
 13. Meilläkin talvihäät tulossa! Missä kuussa häänne ovat? Helmikuussa 2010 Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Halusimme nimenomaan talvihäät, koska molemmat tykätään hämyisestä tunnelmasta ja kynttilöistä. Talvinen maisema on mielettömän kaunis! Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Kukaan ei ole ihmetellyt, kaikki näyttää odottelevan mielenkiinnolla talvihäitä. Piristystä pimeään vuodenaikaan! Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) Toiveena olisi, että olisi lunta ja vaikkapa pieni kirpakka pakkanen. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Teemana romanttinen talvi. Koristeina paljon kynttilöitä, helmiä, hopeaa ja tekotimantteja. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Hämärän tuoma pehmeä tunnelma, lumi (toivottavasti). Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Skotlantiin keväällä!
 14. Yhdessä ollaan oltu noin kolme vuotta, vuosi sitten saimme ensimmäisen lapsemme. Häitä vietetään helmikuussa 2010.