Jump to content
Naimisiin.info

nuttykitty

Morsian
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

nuttykitty's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. ^Veit sanat suustani Paitsi että meillä mun vanhemmat kustantaa karhun osan häistä ja oli se ukko kättäkin kysyny isältäni, 10 vuoden seurustelun jälkeen että ollaan 1800-luvulta varmaan, tai sitten tykätään vaan perinteistä!
 2. Mun mielestä hassua taas nimenomaan on se, että parit menee kaveripiirissäkin kihloihin, mutta kun kysyn että koska häät niin siitä ei ole sovittu mitään ja vastaus on aina jotain "että ei nyt vielä...joskus sitten... Musta se on vaan vähän outoa. Meillä oli selvää alusta asti että sitten kun mennään kihloihin niin päätettään myös hääpäivä. Tuntuu silloin just olevan vaan vähän sellasta "todistamista muille" että suhde syvenee, mutta ei oikeeta toimintaa!
 3. Mä voin kertoa mitä en suosittele! Kulosaaren salonkia, kävin juuri siellä koemeikissä- ja kampauksessa ja todella järkky lopputulos! Meikki oli siis se pahin, tostesin että jos lopputulos on tämä niin meikkaan itse. Mutta vaihdan varmaan samalla kampaajan koska sekään ei ollut erikoinen... Nyt harkinnassa TS-salonki.
 4. Samaa mieltä hellu-v: kanssa!! ^^ ja sitten tohon, että jos kutsussa ei mainita lasta (oliko kirjekuoress yms. myös hänen nimensä?) tai oli se kuka ihminen vaan, niin ei tulisi olettaa mitään että on itsestään selvää, että lapsikin saa tulla. Kutsussa mainitaan yleensä VAIN kutsuttujen nimet ja tämä voi olla hienovarainen vihjaus että esim. lasta ei ole kutsuttu. Enivei, musta pitää ottaa selvää asiasta että onko ok jos X tai X henkilökin tulee jos hänen nimeään ei mainita?
 5. vähän OT, mutta musta NRJ:n Renne (absolutisti) kommentoi joskus hyvin, sitä kun monesti ihmiset hänellekin sanovat, että "tosi hienoa että et juo ollenkaan yms." ja Renne sanoo vaan, että "hänestä siinä ei ole mitään hienoa, että jos vaihtoehtoina on vain, että joko löytää itsenä katuojasta tai on kokonaan juomatta." "Hienointa on se, että pystyy ottamaan sivistyneesti, eikä joko tai." ^^niin ja tuon ongelman siitä, että ei tarjoilla alkoholia, koska pelätään että joillain yksittäisillä henkilöillä menee överiksi, voi ratkaista juurikin siten, että lopettaa bileet sitten reilusti aikaisemmin, ruokailun, kahvien ja valsiin jälkeen jotta haluavat voivat lähteä jatkoille. Musta on väärin, että koko porukka joutuu olemaan kuivin suin muutaman ihmisen ongelman takia. Kyllä meidänkin häissä on 2 alkoholistia, joista toinen ollut raittiina 20 vuotta ja toinen 10 vuotta. Pitäskö meijänkin olla tarjoomatta ruuan kanssa viinit, ettei vaan näitä ihmisiä haittaa?
 6. Täysin samaa mieltä myy81 kanssa. Mä olen koko ajan häitä järjestäessä miettinyt lähinnä vieraita ja kaikkia yksityiskohtia vieraiden näkökulmasta, että miten vieraat viihtyisivät mahdollismman hyvin? Me ei ehkä miehen kanssa osata ajatella niin kauheasti sitä et ME JA MEIDÄN HÄÄT! ME PÄÄTETÄÄN, pääasia että MEILLÄ on kivaa! MEMEME ja MINÄ. Kyllä me ajatellaan että häät pidetään lähinnä siksi (12 vuotta oltu yhdessä) että halutaan pitää hyvät bileet kavereille ja sukulaisille, koska jos ei haluttaisi pitää vaan oltais vaan oltu että ME&ME niin sittenhän me olis voinu oikein hyvin mennä kahdestaan maistraatissa tai vaikka mauritiuksella rannalla parin todistajan läsnäolessa naimisiin, absolutisteina nudisteina .
 7. Noh, täällä kans ihmetellään että mitähän polttareista tulee....olen siis morsian. Olin siis kutsunu polttareihini 8 hlö itseni lisäksi, ok ei mitenkään paljon, mutta ilmoitin toiveeni jo helmikuussa ja kaaso kovasti lupaili että alkaa ajoissa järkkäämään jotta kaikki pääsisi. Noh, polttareiden pitäisi olla nyt lauantaina ja kuulin eilen että puolet ihmisistä on perunu..SAMALLA VIIKOLLA!! Musta on aika jännä, että neljällä ihmisellä sattuisi yllättäen olemaan jokin "hyvä syy". Yhdenkin kaverin luin facebookista olevan menossa mökille rapujuhliin, että ravutkin menee polttareiden ohi... jepjep. Ois ilmeisesti pitäny ite järkätä polttaritkin niinku koko häätkin oon järkänny Noh joo. Ensin Vi***i, mutta sitten nauratti! Alkaa tosiaan saamaan koomisia piirteitä, mutta mulle toisaalta riittää, vaikka polttareissa ei olis ketään muuta kun mun paras kaveri ja baariin! Käyn niin harvoin nykyään enää ulkona, että ihan bilettämään lähteminen tyttöjen kanssa on luksusta! ja oon ilonen että kuulin etukäteen että en sitten odota mitään ihmeellistä.
 8. Huomenlahjakuvat otetaan huomenna. Tulee mulle halvaksi koska valokuvaajakaveri ottaa. Muuten ois menny hirveesti rahaa jos olisin jonkun kellon ostanu. Kivahan se on ikuistaa ittensä kun on "vielä nuori ja kaunis"
 9. Paras ja yleisin tapahan varmaan on että vieraat tulevat juhlapaikalle ennen morsiusparia ja kerkeävät näin tutustua paikkaan, käydä vesassa ja meillä ainakin ostaa vaikka heti drinkin baarista ja etsiä oma pöytänsä. Sitten morsiuspari tulee ja tehdään onnittelujono jossa mun mielestä ensin on parin vanhemmat, ihan sama varmaan kummassa järjestyksessä että vaikka morsiamman vanhemmat ensin ja sitten sulhasen ja viimeisenä morsiuspari ja sen sen jälkeen tarjoilija antaa juoman jottei juoma kädessä tulla halaamaan paria. Sen jälkeen kun kaikki on onnitelleet niin pari tervetulosanaa joko bestmanilta tai vaikka morsiammen vanhemmalta ja onnittelumalja. Thats it.
 10. On TOSI ärsyttävää kun ihmiset ei ilmottaudu!!! Miksei voi ilmoittautua heti kun kutsu tulee? Koska kun kutsu tulee niin sitähän heti katsoo kalenterista että koska häät on ja pääseekö, samantien voisi heti ilmottautua. Koska kyllä aika moni varmaan heti tietää just onko lomalla, pääseekö ja näin. Meillä oli vähän päälle kymmenen hlö jotka ei rsvp:hen mennessä ollu ilmottautunu ja niitä piti sitten alkaa kyselemään perään. Edelleen on yks pariskunta joka ei kyselyistäkään huolimatta vastaa!!!
 11. Meillä oli myös kutsussa lahjatoiveena matkatoimiston häämatkatili. Muotoiltiin asia jotenkkin että "mahdolliset muistamiset voi osoittaa xxxx-tilille. Ehkä jonkun mielestä taas tökeröä, mutta laitettiin häihin ilmoittautumis rsvp- sama päivä myös eräpäiväksi häämatkatiliin, mutta olin kyllä ihan varautunut siihen että ihmiset ei huomaa asiaa ja laittaa rahat vasta paria päivää ennen häitä, mutta olin ihan äimänä kun se oikeesti toimikin! Ihmiset oli laittanu tilille rahaa tosi paljon jo 1,5kk ennen häitä!! Ja tämä toive oli siis siksi että matka pitää maksaa jo kuukautta ennen häitä, mutta eihän me nyt sitä missään mainittu. Jos mietitään että tökeröä niin musta se on jo sitten aika sama jos rahaa pyytää lahjaksi niin miksei sitten voisi toivoa myös tiettyä ajankohtaa mihin mennessä lahjaa toivotaan? Kun eihän sitä lahjaa ole pakko antaa? ^ niin ja itse olen kyllä enemmän kuin kiitollinen ihan jokaisesta 20 eurosestakin koska tiedän, että jokainen laittaa ihan oman tilanteensa mukaan rahaa jos laittaa.
 12. Noh, tää on aina tällanen ikuisuuskiistelykysymys joka aina käsitetään tosi mustavalkosesti; jos ilmasee että on huono juttu ettei ollut alkoholitarjoilua niin se käsitetään heti niin ettei pysty pitämään hauskaa ilma viinaa ja että pitää vetää jotku perseet. Tai sitten ei tarjota mitään. Musta sekään että jos morsiuspari ei juo niin ei tarkota automaattisesti sitä että vieraatkaan ei voisi juoda. Se on vähän holhoomista. Jokainen tekee itse omat ratkasunsa. Tää ei siis tarkota että pitäs alkaa maksamaan toisten juomiset vaan kyllä voi olla esim. ruuan kanssa viinit ja sitten baari avoinna kuten esimerkiksi meidän häissä tulee olemaan. Meillä ei yksinkerataisesti oo varaa alkaa ravintlahinnoilla maksamaan kaikkien juomia; siksi meillä on vaan alkumalja, ruuan kanssa viinit ja kahvin kanssa avec. Sitten saa ihmiset ostaa tai olla ostamatta baaritiskiltä juomaa. Musta vaan alkoholi sopivissa määrin, kuten kuohuviini, kuuluu juhlaan. Enkä ole ainoa. Ja kyllä noissa molemmissa häissä joissa ei alkoholitarjoilua ollut niin tunnelma oli oikein hyvä ja oli ihan kivaa, en mä sielä "ky*** otsassa istunu nurkassa yksin", mutta tunnelma nyt vaan tuppaa olemaan yleensä vielä parempi ja juhlallisempi jos saa edes muutaman lasin kuohuvaa. Ja ennen kaikkea musta hyvän ruuan kanssa kuuluu hyvä, siihen valittu viini joka tukee ruuan makuja. Anteeksi avautuminen.
 13. ^ samaa mieltä, tosi perisuomalaiset karut häät, joihin ei oltu kyllä panostettu tipan tippaa...
 14. nuttykitty

  Mauritius

  Osaatko neuvoa tarkemmin mitä kautta varata toi leijonakävely? Meillä siis viikon häämatka Le Cannonierissä elokuun puolivälissä?
×
×
 • Create New...