Supi

Morsian
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Supi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kerro toki lisää! Meillä on tuonne matka buukattuna, hotellit vielä mietinnässä. Kaikki info kelpaa.
 2. Nyt on tämä testattu (pienemmillä prosenteilla tosin). Mun makuuni booli oli vähän imelää, parempaa olis varmaan tullut just korvaamalla Fanta jollain kivennäisvedellä. Muuten ihan ok ja kivan väristä.
 3. Kysymys on sinäänsä tarpeeton, sillä tokihan miehen kuuluu ohjata naisen paino ennen tanssin alkua vastakkaiselle jalalle kuin se jolla nainen lähtee liikkeelle. Eli mies voi periaatteessa lähteä kummalla jalalla tahansa ja mihin suuntaan vaan ilman että varpaat on vaarassa. Se on sitä "viemistä" y'know. Tanssitunneilla yleensä sovitaan että nyt kaikki lähtee tietyllä jalalla tiettyyn suuntaan, jotta homma pysyisi jotenkin kasassa. Vapaamuotoisessa tanssahtelussa kukin lähteköön liikkeelle millä jalalla haluaa.
 4. Mites trash the dress -kuvaus? Sulhanen ei tarvi kuin suorat housut ja kauluspaidan ja kampaajalle ei tarvi välttämättä mennä jos kuitenkin päätyy pulikoimaan johonkin järveen tms. Itse vaatisin rahat takaisin + jotain extrahyvitystä valokuvausliikkeestä ja varaisin jonkun etevän miljöökuvaukseen perehtyneen ammattilaisen TtD-sessioon. ps. Photoshopilla korjaa kiinni räpsähtäneet silmät, rypyt puvuissa ja oudot taustat alta aikayksikön. Homma on helppo etenkin jos kuvia on kuitenkin useita, joista voi valita parhaat kohdat ja yhdistää sitten ne.
 5. Puku on Augusta Jonesin mallistosta. He myyvät Euroopan alueella nettisivujensa mukaan vain Iso-Britanniassa, Norjassa ja Kreikassa, mutta suoraan valmistajalta sai tilattua puvun. Ainoa haitta oli, että sitä ei päässyt sovittamaan etukäteen, mutta osasivat kuitenkin Lavemissa tilata minulle juuri oikean koon (ja onneksi puku oli livenä niin ihana kuin olin kuvitellutkin, huh! ). Jos on valmis ostamaan puvun "sokkona", niin luulisi että mikä tahansa ulkomaalainen morsiusliike suostuu pistämään mekon tulemaan postissa. Saman tyylisiä pukuja voi sovitella etukäteen Suomessa niin näkee, miten esim. helman muoto sopii omaan kroppaan.
 6. Ei ollut minunkaan pukuni suunnittelijalla. Ei siinä mitään menetä, jos kysyy.
 7. Minunkaan hääpukuani ei kukaan ainakaan Helsingissä myynyt, mutta hääpukuliike Lavem tilasi sen minulle valmistajalta, ja hinta tuli kaiken lisäksi monta sataa euroa halvemmaksi kuin se olisi ollut suoraan Lontoosta ostettuna. Kannattaa siis ehkä kysyä jotakin liikettä tilaamaan puku sinulle.
 8. En ole ohjelmaa katsonut, mutta youtubesta löytyy ainakin tällainen versio: http://www.youtube.com/watch?v=lmQxQH1P9ow
 9. Minunkin mielestäni musta on ihan sopiva ja juhlava väri häihin. Jos joku tulisi häihini kokovalkoisissa, olisi se sellainen "öö-mitä?" -hetki, mutta en varmaan pahemmin loukkantuisi. Jos kuvissa häiritsee, niin värjäisin vieraan asun sitten vaikka fotarilla eri väriseksi.
 10. Minäkin mietin, että drinkkipöytä olisi kiva, mutta mutta... kun sellaisia ihmisiä on, jotka kiskoo viinaa kaksin käsin jos vaan ilmaiseksi saa, niin mitenköhän sitä saisi pidettyä käytön kohtuudessa? Me sulhasen kanssa ei oikeen tykätä alkoholista eikä sen vaikutuksista, mutta ei haluttaisi vierailta sitä kokonaan kieltää. Jos tekisi vaan boolin, niin siitä ainakin voisi tehdä tarpeeksi laihaa.
 11. Vastaan on tullut salmiakki-vadelma kuivakakku joka oli ihan sairaan hyvää. Ei hassumpi yhdistelmä lainkaan!
 12. Toi Kuulahan ois siitä loistava, että siinä morsiamen sisääntulokohta on vasta myöhemmin, että alkuosan aikana ehtisi kaasot sun muut kyllä kävellä alttarille. Delian idea siitä, että alussa olisi vaikka rauhallinen intro ja sitten morsiamen tullessa biisi vasta kunnolla pärähtäisi käyntiin on mielestäni hyvä. Mun mielestä kaksi marssia heti alkuun on vähän turhuutta: hääparia sitä on tultu katsomaan eikä sitä kun avustajat kipittää paikoilleen (vaikka morsiuslapsissa sitä tiettyä söpöysfaktoria oisikin).
 13. Mullekin tuli heti laivat mieleen ja esim. paikkakortit voisi olla paperiveneitä. Youtubessa on hurjasti origami-videoita, joten sieltä varmasti löytyy kivoja malleja. Jos taustamusaa haluaa, niin jokiaiheisia kappaleita tietenkin. Tällaisia oli yhdessä radio-ohjelmassa, jossa oli jokiteema: Bedřich Smetana: Moldau Trad: Deep River Heikki Sarmanto: Joki Antti Järvelä: Jokijenkka Rinneradio: Joki Jerome Kern: Mississippi (musikaalista Teatterilaiva) Trad: Vuolas virta Mikko Alatalo: Kiiminkijoki
 14. Eikö voitaisi jättää moralisointi pois ja pysyä aiheessa? Paremmin varmaan hääpari tietää sukulaistensa/kaveriensa raha- ja elämäntilanteen kuin joku random foorumilla kävijä. Sitäpaitsi, ihan mielenkiintoista tietää, mitä kukakin pitää pihinä. Kerran veimme tuttaville häälahjaksi pelkän omenan. Tätä muut vieraat taisivat hieman ihmetellä, mutta hääparin pihalla odotti kotiin tullessa omenapuun taimi, mitä he olivat toivoneetkin. Joo, vähän OT, mutta yritin edes jollain tavalla kantaa korteni kekoon...
 15. En tiedä, onko ongelma enää ajankohtainen, mutta häihin ei yleensä pukeuduta iltapukuun vaan ns. vierailupukuun, joka voi olla leninki, jakkupuku tai vaikka housuasu. Klo 18 jälkeen alkaviin tilaisuuksiin laitetaan iltapuku.Omasta mielestäni on aika typerän näköistä, kun jopa lakkiaisissa ja konfirmaatioissa päivänsankareilla / vierailla on iltapuvut. Nimensä mukaan iltapuku on iltakäyttöön! Itsekään en kyllä laittaisi kokovalkeaa jakkupukua vieraana häihin. Nykyisin on muutenkin yleistä, että morsiamen kengät tms. voi olla teemaväriä ja muutenkin asusteet voi olla värikkäät. Ja jotkuthan menevät naimisiin jakkupuvussa... Mun mielestä valkea jakkupuku vieraalle on vähän turhan suuri riski.