Jump to content
Naimisiin.info

Supi

Morsian
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Supi kaikki viestit

  1. Supi

    Saint Lucia

    Kerro toki lisää! Meillä on tuonne matka buukattuna, hotellit vielä mietinnässä. Kaikki info kelpaa.
  2. Supi

    Boolireseptejä

    Nyt on tämä testattu (pienemmillä prosenteilla tosin). Mun makuuni booli oli vähän imelää, parempaa olis varmaan tullut just korvaamalla Fanta jollain kivennäisvedellä. Muuten ihan ok ja kivan väristä.
  3. Kysymys on sinäänsä tarpeeton, sillä tokihan miehen kuuluu ohjata naisen paino ennen tanssin alkua vastakkaiselle jalalle kuin se jolla nainen lähtee liikkeelle. Eli mies voi periaatteessa lähteä kummalla jalalla tahansa ja mihin suuntaan vaan ilman että varpaat on vaarassa. Se on sitä "viemistä" y'know. Tanssitunneilla yleensä sovitaan että nyt kaikki lähtee tietyllä jalalla tiettyyn suuntaan, jotta homma pysyisi jotenkin kasassa. Vapaamuotoisessa tanssahtelussa kukin lähteköön liikkeelle millä jalalla haluaa.
  4. Mites trash the dress -kuvaus? Sulhanen ei tarvi kuin suorat housut ja kauluspaidan ja kampaajalle ei tarvi välttämättä mennä jos kuitenkin päätyy pulikoimaan johonkin järveen tms. Itse vaatisin rahat takaisin + jotain extrahyvitystä valokuvausliikkeestä ja varaisin jonkun etevän miljöökuvaukseen perehtyneen ammattilaisen TtD-sessioon. ps. Photoshopilla korjaa kiinni räpsähtäneet silmät, rypyt puvuissa ja oudot taustat alta aikayksikön. Homma on helppo etenkin jos kuvia on kuitenkin useita, joista voi valita parhaat kohdat ja yhdistää sitten ne.
  5. Puku on Augusta Jonesin mallistosta. He myyvät Euroopan alueella nettisivujensa mukaan vain Iso-Britanniassa, Norjassa ja Kreikassa, mutta suoraan valmistajalta sai tilattua puvun. Ainoa haitta oli, että sitä ei päässyt sovittamaan etukäteen, mutta osasivat kuitenkin Lavemissa tilata minulle juuri oikean koon (ja onneksi puku oli livenä niin ihana kuin olin kuvitellutkin, huh! ). Jos on valmis ostamaan puvun "sokkona", niin luulisi että mikä tahansa ulkomaalainen morsiusliike suostuu pistämään mekon tulemaan postissa. Saman tyylisiä pukuja voi sovitella etukäteen Suomessa niin näkee, miten esim. helman muoto sopii omaan kroppaan.
  6. Ei ollut minunkaan pukuni suunnittelijalla. Ei siinä mitään menetä, jos kysyy.
  7. Minunkaan hääpukuani ei kukaan ainakaan Helsingissä myynyt, mutta hääpukuliike Lavem tilasi sen minulle valmistajalta, ja hinta tuli kaiken lisäksi monta sataa euroa halvemmaksi kuin se olisi ollut suoraan Lontoosta ostettuna. Kannattaa siis ehkä kysyä jotakin liikettä tilaamaan puku sinulle.
  8. Supi

    onko valssi?

    En ole ohjelmaa katsonut, mutta youtubesta löytyy ainakin tällainen versio: http://www.youtube.com/watch?v=lmQxQH1P9ow
  9. Minunkin mielestäni musta on ihan sopiva ja juhlava väri häihin. Jos joku tulisi häihini kokovalkoisissa, olisi se sellainen "öö-mitä?" -hetki, mutta en varmaan pahemmin loukkantuisi. Jos kuvissa häiritsee, niin värjäisin vieraan asun sitten vaikka fotarilla eri väriseksi.
  10. Minäkin mietin, että drinkkipöytä olisi kiva, mutta mutta... kun sellaisia ihmisiä on, jotka kiskoo viinaa kaksin käsin jos vaan ilmaiseksi saa, niin mitenköhän sitä saisi pidettyä käytön kohtuudessa? Me sulhasen kanssa ei oikeen tykätä alkoholista eikä sen vaikutuksista, mutta ei haluttaisi vierailta sitä kokonaan kieltää. Jos tekisi vaan boolin, niin siitä ainakin voisi tehdä tarpeeksi laihaa.
  11. Supi

    Salmiakku-vadelmakakku

    Vastaan on tullut salmiakki-vadelma kuivakakku joka oli ihan sairaan hyvää. Ei hassumpi yhdistelmä lainkaan!
  12. Supi

    kaksi "häämarssi"

    Toi Kuulahan ois siitä loistava, että siinä morsiamen sisääntulokohta on vasta myöhemmin, että alkuosan aikana ehtisi kaasot sun muut kyllä kävellä alttarille. Delian idea siitä, että alussa olisi vaikka rauhallinen intro ja sitten morsiamen tullessa biisi vasta kunnolla pärähtäisi käyntiin on mielestäni hyvä. Mun mielestä kaksi marssia heti alkuun on vähän turhuutta: hääparia sitä on tultu katsomaan eikä sitä kun avustajat kipittää paikoilleen (vaikka morsiuslapsissa sitä tiettyä söpöysfaktoria oisikin).
  13. Supi

    Teemana joki

    Mullekin tuli heti laivat mieleen ja esim. paikkakortit voisi olla paperiveneitä. Youtubessa on hurjasti origami-videoita, joten sieltä varmasti löytyy kivoja malleja. Jos taustamusaa haluaa, niin jokiaiheisia kappaleita tietenkin. Tällaisia oli yhdessä radio-ohjelmassa, jossa oli jokiteema: Bedřich Smetana: Moldau Trad: Deep River Heikki Sarmanto: Joki Antti Järvelä: Jokijenkka Rinneradio: Joki Jerome Kern: Mississippi (musikaalista Teatterilaiva) Trad: Vuolas virta Mikko Alatalo: Kiiminkijoki
  14. Eikö voitaisi jättää moralisointi pois ja pysyä aiheessa? Paremmin varmaan hääpari tietää sukulaistensa/kaveriensa raha- ja elämäntilanteen kuin joku random foorumilla kävijä. Sitäpaitsi, ihan mielenkiintoista tietää, mitä kukakin pitää pihinä. Kerran veimme tuttaville häälahjaksi pelkän omenan. Tätä muut vieraat taisivat hieman ihmetellä, mutta hääparin pihalla odotti kotiin tullessa omenapuun taimi, mitä he olivat toivoneetkin. Joo, vähän OT, mutta yritin edes jollain tavalla kantaa korteni kekoon...
  15. En tiedä, onko ongelma enää ajankohtainen, mutta häihin ei yleensä pukeuduta iltapukuun vaan ns. vierailupukuun, joka voi olla leninki, jakkupuku tai vaikka housuasu. Klo 18 jälkeen alkaviin tilaisuuksiin laitetaan iltapuku.Omasta mielestäni on aika typerän näköistä, kun jopa lakkiaisissa ja konfirmaatioissa päivänsankareilla / vierailla on iltapuvut. Nimensä mukaan iltapuku on iltakäyttöön! Itsekään en kyllä laittaisi kokovalkeaa jakkupukua vieraana häihin. Nykyisin on muutenkin yleistä, että morsiamen kengät tms. voi olla teemaväriä ja muutenkin asusteet voi olla värikkäät. Ja jotkuthan menevät naimisiin jakkupuvussa... Mun mielestä valkea jakkupuku vieraalle on vähän turhan suuri riski.
  16. Supi

    KILPAILUJA

    Kannattaa ainakin etukäteen ohjeistaa vieraita pukeutumaan tarpeeksi rennosti, kun perinteisissä juhla-asuissa ei välttämättä pysty kauheasti kumartelemaan ilman että saumat alkaa paukkua...
  17. Ensin meinasin sanoa, että tuo alempi on kivempi, mutta oikeastaan valitsisin sittenkin ehdottomasti ylemmän, hieman kapeamman mallin. Sehän taitaa olla sinulle tällä hetkellä liian pitkä helmasta, mutta kunhan se saadaan oikeaan mittaan, puku näyttää varmasti aivan tyrmäävältä. Jotenkin tuollaiset kapealinjaisemmat mekot ovat tällä hetkellä enemmän minun makuuni kuin perinteiset kermakakkuhelmat. Mitä laahukseen tulee, eikös niitä ole ties mitä virityksiä, että sen saa nostettua ylös sitten kun ei jaksa enää pitää sitä vapaana?
  18. Tuo Skybriden postikortti-ideahan on hauska. Yksi variaatio, mikä mulle tuli mieleen on, että jos jakaisi kaikille vieraille postikortit merkillä ja osoitteella varustettuna ja pyytäisi heitä kirjoittamaan omat terveisensä korttiin ja lähettämään jokin aika häiden jälkeen. Voisi toimia samalla vieraskirjana tollanen juttu.
  19. Minulle tulee sähköisestä kutsusta vähän sellainen olo, että nyt on kutsun lähettäjää laiskottanut... Ajatushan on sinäänsä ihan loitava, kun kutsuun saa mahtumaan juuri niin paljon infoa kuin tarvii. Itse vaan inhoan e-kortteja yli kaiken. Mieluummin vastaanottaisin jopa tekstarikutsun kuin sähköpostin. Ise olin suunnitellut kutsujen suhteen jotakin välimuotoa tavallisesta ja sähköisestä toteutuksesta. Eli ajattelin lähettää aivan yksinkertaisen kortin, jossa toivotetaan tervetulleeksi häihimme, kerrotaan minä päivänä ja missä ne on + kaason ja bm:n puhelinnumerot vastausta varten. Lisäksi alla olisi nettiosoite, josta sitten löytyisi tarkempaa infoa päivän kulusta, ajo-ohjeet kirkosta juhlapaikalle ym.
  20. Mä myös mietin, pitäisikö ottaa meidän koira hääjuhlaan edes osaksi aikaa, ettei sille tule niin pitkä päivä yksin kotona. Lisäksi minäkin haluaisin, että koira pääsee mukaan perhepotrettiin. Keksin tossa, että siinä vaiheessa, kun sulho kalastaa sukkanauhaa hameen alta, sieltä löytyisikin ensin koiran oma vinkulelu, jonka se saisi sitten napata itselleen ennen sukkanauhan heittoa.
  21. Supi

    Karaoke / SingStar

    Mites vaikka Robbie Williamsin ja Nicole Kidmanin duetto "Somethin' stupid"? Tai Moulin Rougesta tuttu "Come what may"?
  22. Minusta pienen budjetin häät ei kyllä todellakaan ole sama asia kuin se, että oltaisiin ihan kiusallaan oltu mahdollisimman saitoja. Minulle kuitenkin jäi aikoinaan hieman ikävä maku suuhun serkkuni häistä. Siellä oli tarjolla juurikin kalakeittoa, joka oli sellaista peruslitkua ruotoineen päivineen eikä illan mittaan oltu järjestetty mitään viihdykettä vieraille. Eli käytännössä hääpari oli päättänyt järjestää isot häät, joista selviäisi minimikustannuksin - ehkä sitten omiin pukuihin ja sormuksiin oli pistetty rahaa. Ja mikä vika tässä sitten on? Periaatteessa ei mikään, mutta kun hääparilla oli lahjalista, mistä löytyi vain kalliita astiastoja tms, niin tulipahan vaan olo, että tässä oli optimoitu voitot ja tappiot, ja hääparia ei kiinnostanut muu kuin lahjukset. Eli summa summarum, jos haluaa isot "hienot" häät, mielestäni menun pitäisi kuvastaa tätä. Rennompaan hääjuhlaan (tai jos on joku tietyn tyyppinen teema) lohikeitto sopii varmasti ihan loistavasti.
  23. Tarkoitatko otsaripaa niin kuin tuossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa? Otsaripa Minulle tulee varmaan jotakin sen tyylistä kuin tuon äskeisen linkin vasemmassa kuvassa.
  24. On aika epätodennäköistä, että kivet vaihdettaisiin huonompiin esim. vuositarkistuksen yhteydessä. Kultasepänliikkeissä ei nimittäin ole suunnatonta varastoa irtotimantteja joita sitten kiinnitellään asiakkaiden sormuksin. Kiviä hankitaan yleensä sitä mukaa kun tilauksia timanttisormuksista tulee. Ei vaan ole järkevää pitää takahuoneessa irtotimantteja satojen tuhansien edestä tyhjän panttina. Tässä tilanteessa joku epärehellinen ammatinharjoittaja siis joutuisi erikseen tilaamaan huonolaatuisen vastaavan kokoisen timantin tilalle + asiakkaan parempi timantti jäisi ilman sertifikaattia (yleensä hiemankin isommissa kivissä tulee todistus mukana), jolloin sitä olisi taas vaikeampi myydä eteenpäin. Ei ehkä loppujen lopuksi vaivan arvoista tuollainen timanttien vaihtelu.
  25. Hmm... Minusta itse alkoholin puuttuminen ei vaikuta juhlan onnistumiseen, mutta ehkä se on se ele, että tarjotaan alkoholia, mikä on tärkeä. Vaikka en itse pidä viineistä enkä niitä juo, olen tottunut siihen, että kaikissa isommissa juhlissa (häät, 50-v. synttärit tms.) ruuan kanssa tarjotaan viiniä, joten sen puuttuminen saattaisi antaa pihin kuvan isäntäväestä. Tosin, jos omassa lähipiirissä kukaan ei juo viiniä ruuan kanssa tai jos kaikki ovat omalla autolla liikenteessä, niin turhahan niitä silloin on varata. Mun mielestä häissä olisi kuitenkin korrektia tarjota alkumalja + ruokaviinit. Itse olin aatellut, että loppuilta sujuisikin sitten alkoholittoman boolin voimin + jos ruualta jää viiniä yli, niin nekin voi juoda pois.
×
×
  • Create New...