Jump to content
Naimisiin.info

Mareth

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Mareth's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minulla on kokemusta lähinnä Kukkakerttulista. En oikein halua suositella sen kokemuksen perusteella, mutta tää on taas vain minun mielipide asiasta. Eli kerronpa oman kokemukseni; nainen paikassa ei halunnut toteuttaa meidän ideaa pitkävartisista pöytäkukista, vaan väen vängällä halusi ajaa läpi ideat lyhyistä kukista "jotka eivät ole kenenkään silmien korkeudella".. Mutta jos asiakas haluaa, niin eikö sitä pitäisi kuunnella.. Olkoonkin sitten pitkävartisia, mutta se oli meidän toive. Ja pöytäkukkakimput oli lyhyemmät kuin mitä olin toivonut. Morsiuskimppu oli sidottu yksittäisitä kukista (ilman varsia) johonkin vihreään systeemiin, johon ne ruusujen nuput oli vain tökitty. Ja kimpun vartena ei ollut ruusujen omat varret, vaan jokin ihmeellinen muovinen kahva. Ja tätä nykyä koko kimppu on jo roskiksessa, koska kimppu ei kestänyt, vaan homehtui siihen vihreään istutukseen. Pyysin hiuksiin kukkakoristeita ja nainen paikassa sanoi, että myös morsiammen hiuskoristeesta tulee riittämään kaasollekin. eli voimme valita mitä hän ottaa ja mitä minä. Mutta sitten hääpäivän aamuna kun kukat ja hiuskoriste haettiin, niin oli ainoastaan yksi hiuskoristekokonaisuus, jossa oli yksi ruusu. Eli ei muutakuin soittamaan ja tilaamaan kaasolle omaa satsia. Kaason rintaviehekori ja oma hiuskoruni ruusu lakastuivat samanpäivän aikana. Eli ns. nuupahti kesken päivän. Ja alun perin halusin kukiksi peräti kalloja, mutta paikan naisella oli vahvat käsitykset siitä, että ruusut ovat juuri niitä ihania hääkukkia. Eli jos haluaa jotain erikoisempaa, niin ei välttämättä kannata mennä sinne. Mutta kuten totesin, niin tää on vain minun mielipiteeni asiasta. Mutta yleisen sananvapauden nimissä haluan kertoa omista kokemuksistani ja se minulle sallittakoon (vaikkakin on sitten kriittistä).
  2. Demon saa jos laittaa sähköpostia sille bändille ja pyytää nauhaa. Meidän häissämme he soittivat monipuolisesti musiikkia meidän toiveiden mukaan. Mm. häätanssina meillä oli suomalainen kappale, yksi häävalssi ja sen jälkeen swingiä, suomirokkia, poppia, ulkomaista rokkia jne jne jne... Eli sitä saa mitä haluaa. Bändi on monipuolinen: jos haluaa jotain konkreettisia esimerkkejä, niin ainakin minun makuuni olivat heidän soittamat Santanan, PMMP:n jne jne kappaleet. Ei voi sanoa yhtä biisiä, biisejä oli monia aina Aikuisesta naisesta Red hot chili peppersiin..
  3. Moi, Voin laittaa sulle sähköpostiin kuvia ko. tilasta. Meillä oli häät siellä elokuussa 2010, kaikki vieraat kehuivat paikkaa upeaksi ja somistuksilla jne. paikasta saa sellaisen kuin itse haluaa.
  4. Ainoa oikea bändivalinta on ehdottomasti Hanna Seppälä & Juoksevat Sulhot! He olivat soittamassa meidän häissämme viime viikonloppuna ja täytyy kyllä sanoa, että kukaan vieraista ei malttanut pysyä poissa tanssilattialta. Bändi on monipuolinen, soittavat niin perinteisiä valsseja, kuin kertakaikkiaan mainoita covereita! Jos aion pitää juhlia tulevaisuudessa, aion kyllä tilata kyseisen bändin soittamaan meille vastaisuudessakin. Aivan kertakaikkiaan upea bändi, joka hurmaa kaikki nuorekkaalla, mutta silti erittäin ammattitaitoisella ja varmalla otteellaan! Ja PS. kannattaa olla nyt jo ajoissa liikkeellä, sillä bändi kasvattaa koko ajan enemmän suosiota ja bändin jäsenet alkavat jo olla ammattimuusikoita. Eli tilatkaa vielä kun tekevät hääkeikkoja! Hinta on myös kilpailukykyinen, eikä hääbändi ole ylihinnoitellut itseään!
×
×
  • Create New...