Taca

Rouva
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

About Taca

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olen itse käynyt hääkampauksessa ja -meikissä juuri tuolla Maretissa. Voin kyllä suositella! Se oli itse asiassa edullisin paikka kaikista vaihtoehdoista (ainakin silloin mun aikana).
 2. En ole, mutta ajattelin kyllä kokeilla joskus pari kolme vuoden päästä Nähdäkseni mahdunko yhä siihen ja miltä se näyttää mun päällä : En kyl myy ikinä sitä pois!!
 3. Joensuun morsiamet! Käykää katsomassa täällä... http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1130669311
 4. Varasimme eilen matkan Hurghadaan! ;D Sinne lähdetään häämatkalle joulukuussa. Olisimme halunneet mennä Brasiliaan tai Goalle, mutta kaikki matkat niihin paikkoihin ovat jo täynnä. Joten Egyptistä tuli parhaaksi vaihtoehdoksi, vaikka mietitytti alussa koko turvallisuutta siellä. Emmepä malta odottaa!
 5. Yllättävän hyvin sujui oleminen laahuksen kanssa häissä. Tansseissa oli ihan helppoa, kun laahus kiinnitettiin pukuun.
 6. Sekä meillä olisi yksi laatikko vadelma-sydän -karkkeja. Laatikossa on karkkeja yhteensä 220 kpl ja paketti on avaamaton. Hinnaksi pyytäisin 10 euroa?
 7. Jos joku haluaa saada ILMAISEKSI puuroriisiä heittoa varten (pesty ja jäi vielä paljon meidän häiden jälkeen. Luultavasti 2 kiloa?)! Hakekaa pois vaan!
 8. Houkutuksessa on erilaisia kakunkoristeita. Kannattaa käydä katsomassa!
 9. Jees, en olekaan ainoa vainoharhaisuuteni kanssa! YStävät ovat olleet "outoja" (vielä enemmän outoja) viime aikoina ja epäilen melko vahvasti, että mua viedään polttareihin just tulevana viikonloppuna! Saa sitten nähdä...
 10. Ei, vaan kävin siellä katsomassa löytyisikö samanlaista kartonkia, jota olin etsimässä. Sellaista ei ollu siellä.
 11. Kutale: kävin itsekin tänään siellä tavaratorilla ja luultavasti jo ennen sinua, kun näin sun pyöräilevän ku ajoin autolla vastaan
 12. Me mennään tuolle Kolille mökille pariksi päiväksi Aah...
 13. Löysin yllättäen morsiusneidon puvun Petroskoista viime viikonloppuna. Maksoi vain 15 euroa! Kylläpä ollaan erittäin tyytyväisiä! ;D
 14. Ostettiin sittenkin Minni ja Mikki-kakunkoristeen ;D