Taca

Rouva
  • Viestit

    94
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Taca kaikki viestit

  1. Taca

    Joensuun seutu

    Olen itse käynyt hääkampauksessa ja -meikissä juuri tuolla Maretissa. Voin kyllä suositella! Se oli itse asiassa edullisin paikka kaikista vaihtoehdoista (ainakin silloin mun aikana).
  2. En ole, mutta ajattelin kyllä kokeilla joskus pari kolme vuoden päästä Nähdäkseni mahdunko yhä siihen ja miltä se näyttää mun päällä : En kyl myy ikinä sitä pois!!
  3. Taca

    Joensuun seutu

    Joensuun morsiamet! Käykää katsomassa täällä... http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1130669311
  4. Taca

    Egypti

    Varasimme eilen matkan Hurghadaan! ;D Sinne lähdetään häämatkalle joulukuussa. Olisimme halunneet mennä Brasiliaan tai Goalle, mutta kaikki matkat niihin paikkoihin ovat jo täynnä. Joten Egyptistä tuli parhaaksi vaihtoehdoksi, vaikka mietitytti alussa koko turvallisuutta siellä. Emmepä malta odottaa!
  5. Yllättävän hyvin sujui oleminen laahuksen kanssa häissä. Tansseissa oli ihan helppoa, kun laahus kiinnitettiin pukuun.
  6. Taca

    Joensuun seutu

    Sekä meillä olisi yksi laatikko vadelma-sydän -karkkeja. Laatikossa on karkkeja yhteensä 220 kpl ja paketti on avaamaton. Hinnaksi pyytäisin 10 euroa?
  7. Taca

    Joensuun seutu

    Jos joku haluaa saada ILMAISEKSI puuroriisiä heittoa varten (pesty ja jäi vielä paljon meidän häiden jälkeen. Luultavasti 2 kiloa?)! Hakekaa pois vaan!
  8. Taca

    Joensuun seutu

    Houkutuksessa on erilaisia kakunkoristeita. Kannattaa käydä katsomassa!
  9. Taca

    Vainoharhaisuus

    Jees, en olekaan ainoa vainoharhaisuuteni kanssa! YStävät ovat olleet "outoja" (vielä enemmän outoja) viime aikoina ja epäilen melko vahvasti, että mua viedään polttareihin just tulevana viikonloppuna! Saa sitten nähdä...
  10. Taca

    Joensuun seutu

    Ei, vaan kävin siellä katsomassa löytyisikö samanlaista kartonkia, jota olin etsimässä. Sellaista ei ollu siellä.
  11. Taca

    Joensuun seutu

    Kutale: kävin itsekin tänään siellä tavaratorilla ja luultavasti jo ennen sinua, kun näin sun pyöräilevän ku ajoin autolla vastaan
  12. Taca

    Joensuun seutu

    Me mennään tuolle Kolille mökille pariksi päiväksi Aah...
  13. Taca

    Morsiustyttöjen mekot

    Löysin yllättäen morsiusneidon puvun Petroskoista viime viikonloppuna. Maksoi vain 15 euroa! Kylläpä ollaan erittäin tyytyväisiä! ;D
  14. Ostettiin sittenkin Minni ja Mikki-kakunkoristeen ;D
  15. En jaksa ettiä täältä, mutta mistähän Minni ja Mikki-kakunkoriste löytyisi?? Kiitos tiedosta! ;D
  16. Anteeksi, tarkoitinkin tuota Stockmannia! Mikä mua oikein vaivasi sillo, kun kirjoitin väärän sanan Ai eikö niitä myydäkään enää siellä? Harmi juttu...
  17. Taca

    Teemana Viivi ja Wagner

    NEFERTY: hehe, tosi hauska idea!!