Jump to content
Naimisiin.info

myrmy

Rouva
  • Viestit

    594
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by myrmy

  1. * Miehen setä vaimoineen ei ollut jostain syystä saanut kutsua, eivätkä olleet paikalla. Minne lie kutsu hukkunut. Tämä harmitti kovasti ja harmittaa vieläkin.

    * Meille oli järjestetty yllärinä sellaiset humoristiset esiintyjät jotka veti "hauskan" leikin, jonka ideaa ei kukaan tajunnut. Ei hääpari ja kukaan vieras jonka kanssa asiasta tuli puhetta...

    * Booliin oli viinaa kyllä mutta lantrinki meinasi loppua. Boolia meni todella paljon enemmän kuin mitä laskettiin :). Nooh, booli oli yötä kohti aika väkevää, onneksi isällä oli mukana jotain hätävara limusiidereitä joilla sitten jatkettiin boolitarjoilua..

  2. Itse tulen luultavasti myös kuulumaan tähän kastiin eli kolmen vuoden(kihlauksesta häihin) kasvatteluprojektin jälkeen aion vetäistä jonkun eteenpäin pitenevän polkkamallin ;)

    Ja minä leikkautin juuri tällaisen muutama kuukausi rouviintumisen jälkeen :grin:.

    Ja nyt on lähtenyt rutkasti lisää. Nyt on tosi lyhyt rokkirouvatukka :grin:.

  3. Itse tulen luultavasti myös kuulumaan tähän kastiin eli kolmen vuoden(kihlauksesta häihin) kasvatteluprojektin jälkeen aion vetäistä jonkun eteenpäin pitenevän polkkamallin ;)

    Ja minä leikkautin juuri tällaisen muutama kuukausi rouviintumisen jälkeen :grin:.

  4. Tuolla "somistukset halvalla?"-ketjussa kirjoittelin:

    Jos katosta haluaa jotain roikkumaan riisipaperilyhtyjen tapaan, niin netistä bongasin ohjeen paperilautasista tehtyihin "palloihin", ohje löytyy täältä. Inspiraatiokuvia löytyy täältä ja täältä. Testasin tuota ohjetta äsken ja vaikka tein pienistä paperilautasista, niin iso ja näyttävä pallo tuli! Vähän spraymaalia pintaan, niin hyvä tulee :D. Ja eihän tuota pakko ole tietystikään paperilautasista tehdä, tarpeeksi tukevaa kartonkia kun vaan on.

    Ja silkkipaperipalloihin löytyy ohje täältä. Näitäkin olen kokeillut ja hienojahan ne on, mutta tuo silkkipaperi ei milestäni mitään kovin edullista ole. Jotain pakkaustarvikepaperia voisi tosin löytää halvemmalla.

    Riisipaperilyhtyjä tilasin Ebaystä, 10 kpl (halkaisija 25cm) maksoi muistaakseni postikuluineen suunnilleen 15 dollaria.

  5. Jos katosta haluaa jotain roikkumaan riisipaperilyhtyjen tapaan, niin netistä bongasin ohjeen paperilautasista tehtyihin "palloihin", ohje löytyy täältä. Inspiraatiokuvia löytyy täältä ja täältä. Testasin tuota ohjetta äsken ja vaikka tein pienistä paperilautasista, niin iso ja näyttävä pallo tuli! Vähän spraymaalia pintaan, niin hyvä tulee :D. Ja eihän tuota pakko ole tietystikään paperilautasista tehdä, tarpeeksi tukevaa kartonkia kun vaan on.

    Ja silkkipaperipalloihin löytyy ohje täältä. Näitäkin olen kokeillut ja hienojahan ne on, mutta tuo silkkipaperi ei milestäni mitään kovin edullista ole. Jotain pakkaustarvikepaperia voisi tosin löytää halvemmalla.

  6. Jaettaisiinko täällä ideoita, ajatuksia ja kokemuksia drinkkien nimiin ;).

    Meidän hääbaariin on tulossa 10 erilaista drinkkiä ja olen tässä miettinyt erilaisia vaihtoehtoja kuinka drinkit nimeäisi.

    Vaihtoehto 1: Metsästysteema. Mies on kova metsämies ja häävieraistakin löytyy paljon erähenkisiä ihmisiä. Drinksujen nimiä voisi olla esim. Soidinmenot, kaatoryyppy, mettämiehen aamukahvi..

    Vaihtoehto 2: Karaoketeema. Häissämme on karaoke ja olemme kummatkin kovia lauleskelemaan. Drinkit voisi nimetä vaikka tunnettujen karaokebiisien mukaan (Rafaelin Enkeli, Mombasa, Hetki Lyö..). Tai vaihtoehtoisesti nimetä drinkit sellaisilla kappaleen nimillä joita itse tykkäämme lauleskella.

    Vaihtoehto 3: Bänditeema. Mies fanittaa yhtä suomalaista yhtyettä kovasti ja drinksut voisi olla kyseisen bändin kappaleiden nimiä. Tai sitten erään toisen suomalaisen rokkibändin kappaleita, jonka keikalla olemme tavanneet ensi kertaa.

    Vaihtoehto 4: Omasta elämästä-teema. Harrastuksista, töistä, perheestä, ystävistä, lemmikeistä jne. väännettyjä nimiä (Anopin unilääke, Myrmyn kesäjuoma...)

    Tällaisia vaihtoehtoja olen punninnut, mielipiteet ja ehdotukset tervetulleita. Drinkkien oikeiden nimien käyttäminen ei ole vaihtoehto :grin:.

    Ja tosiaan olisi mukava kuulla kuinka muut ovat drinksuja nimenneet tai toisten juhlissa nähnyt..

  7. ...morsian ja sulhanen

    ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) jää nähtäväksi, ei vielä selvillä

    ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms.

    ...vihkiminen kirkossa lauantaina

    ...hääjuhla sen jälkeen

    ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit

    ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu

    ...häävalssi/häätanssi

    ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa

    ...hääparin hääyö jossain kotona kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta

    - morsiamen huntu

    - isän saattaminen

    - ruusukimppu

    - hääkarkit

    - hääauto

    - hääparia esittävä hääkakunkoriste

    - kimpun ja sukkanauhan heitto

    - häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan ystävän toimesta

    - itse väkerretyt askartelut juu, jotain kylttejä baarin ainakin

    - bändi

    -maljapuheita

    -riisin tms. viskomista

    -istumapaikkoja/pöytäjärjestystä

    -tienvierus kylttejä

    -ylikoristeellista hörpellystä

    -kirjallista hääohjelmaa

  8. Viimekesänä oli kaasona eräänä hellepäivänä ja olihan se aika mielenkiintoista. Teetetty meikki valui pitkin naamaa jo kirkossa, boleroa en uskaltanut hajuhaittojen välttämiseksi riisua koko iltana ja morsian ei käynyt vessassa koko päivän :girl_haha:.

    Vettä koko ajan tarjolla ja vessaan kosteuspyyhkeitä, topsipuikkoja, dödöä ym. tarvikkeita kainaloiden pyyhkimiseen ja meikin korjailuun.

  9. Tällainen suunnitelma meillä:

    Keitetyt perunat

    Kermainen palapaisti hirvestä ja possusta

    Lihapullat (hirvi, sika-nauta)

    Makaronilaatikko

    Lämpimät kasvikset

    Savustettu lohi

    Silli

    Vihreä salaatti

    Tonnikala-riisisalaatti

    Hedelmäinen leipäjuustosalaatti

    Salaatinkastike

    Leipälajitelma

    Levite (Oivariini, tuorejuusto)

    Juustosiivut

    Vesi, maito, kotikalja, mehu

    ***

    Täytekakku

    Tiikerikakku

    Anopin tekemiä hyviä pikkuleipiä (en muista nimeä)

    Kahvi, tee, mehu

    ***

    Iltapalalle pääruuan jämien lisäksi:

    Pienet karjalanpiirakat ja munavoi

    Jotain suolaista pizzaa tai piirakkaa tai pasteijoita

  10. Meillä on sellainen suunnitelma, että mennään perjantaina maistraattiin ja viikon päästä lauantaina on juhlat. Alkuperin mulla oli tarkoitus hankkia joku kevyt sifonkimekko vihreänä. Mutta sitten arpaonni kerrankin suosi ja voitin arvonnassa hääpuvun. Siis ihan sellaisen perinteisen valkoisen laahuksineen kaikkineen. Ja sen kyllä aion laittaa päälleni!

    Mies oli koko ajan sitä mieltä, että valkoinen puku olisi hyvä, että erottuu juhlakansasta :grin:.

    Etiketistä en tiedä, mutta mä oon sellainen vastarannan kiiski, että mähän laitan sen puvun vaikka väkisin päälleni. Tiedän kyllä että esim. äitini on sitä mieltä, että valkoinen puku on jotenkin liioittelua. Mutta äiti saa nyt luvan kestää :girl_haha:.

  11. Lapsena olen ollut yksissä häissä, teininä siskon häissä ja nyt aikuisella iällä kolmissa kavereiden häissä ja yksissä miehen sukulaisen häissä.

    Yhteensä siis 6 häät on tullut nähtyä.

    Muoks. Vähän muisti pätkii, olihan niitä häitä enemmänkin, yhdet lapsena ja yhdet aikuisena juhlitut häät unohtui.

    Yhteensä siis 8 :grin:.

×
×
  • Create New...