Jump to content
Naimisiin.info

lakutoukka

Morsian
  • Viestit

    44
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän lakutoukka kaikki viestit

  1. lakutoukka

    Mauritius

    Oih, ihana koiruus Mekin siliteltiin häntä joka päivä. Yhtenä iltana yritin syöttää hänelle patonkia, mutta tuoreet ravut (joita metsästi joka ilta) näyttivät maittavan enemmän joo naureskeltiin kun se veti "le cräpää" eli rapua biitsillä, ei ainakaan ruoka lopu. tosi kiltti koira, vietiin sille iltasin illalliselta pihistettyä lihaa ja viimeisenä kahtena iltana törmäsimme erääseen vanhempaan saksalaisrouvaan joka kantoi sille aina käsilaukullisen herkkuja. Ja hei leijonakävelystä, ymmärsimme että me olimme lähes viimeisiä ketkä sille kävelylle pääsivät, nuo kaksi leijonaa jäävät eläkkeelle, uusista pennuista ilmeisesti seuraajia. En ole satavarma mutta mies paremmalla englannilleen näin minulle tulkkasi. Jännä katsella täällä kylmässä samaa kuuta iltaisin, samoja tähtiä, joita sielläkin iltasella rannan rauhassa heinäsirkkojen sirityksessä katselimme... kai tää kaipaus tästä vielä yltyy....
  2. lakutoukka

    Mauritius

    No niin, reissu tehty. Haluan kertoa omista kokemuksistani, olkoon se hyödyllinen jollekin. Le Canonnier hotelli: Aivan mahtava. Palvelu pelaa jopa niin hyvin että ensimmäisinä päivinä hävetti. Ruoka todella hyvää, illalliselle ei tarvitse stressata, vähän parempaa päälle kuin rantavaatteet (miehillä ne pitkät housut ehdoton) niin riittää. Ikävä jäi muutamia henkilökunnasta ja ihanaa omaa mauritiuksen haukkuamme, mustavalkoinen, lyhythäntäinen otus joka palloili hotellin rannalla iltaisin. Paras retki: Ilot Gabriel. Menkää ihmeessä, kauneimmat rannat mitä ehdimme näkeä! Ja mitkä maisemat kun vähän käveli rantaa sivummalle.... Suosittelen myös snorklausta, parhaimmat korallit ja fisut tuli bongattua siellä. Turhin retki: Ile aux cerfs. Ihan kamalan näköinen meistä. Turistikrääsän pilaama eikä todellakaan vastaa kuviaan, ilot gabriel sata kertaa parempi! Delfiiniretki oli ihan hanurista, ei niitä ehtinyt kunnolla veden alla edes nähdä, vedessä sai olla 5-10 min ja sitte jo seuraavat veteen. Delfiinit uivat kovaa vauhtia eikä perässä pysy. Paikalla ainakin yli kymmenen paattia, varmasti delfiineille stressaavaa kun jokainen ajaa takaa... Matkanjärjestäja Mauritius attractions. Ylipäätään retkistä jäi vähän paha maku suuhun, missään ei ollut aikaa ja taksikuskilla järjetön kiire. Suosittelen harkitsemaan mihin rahansa pistää! Leijonakävely: Kokemus ihan ok mutta me ei kyllä pidetty sitä tuon hintansa arvoisena... Suosittelen tutustumaan oikeaan paikalliseen hintatasoon ennen kuin ostatte MITÄÄN miltään rantakauppiailta tai edes hotellilta, paljon halvempaa. Takaisin haluamme vielä joskus, ensi kerralla viisaampia ja tiedämme mihin rahamme laitamme. Emme järjettömään turisteilla rahastamiseen. Ja kuuma oli, mielettömän kosteaa varsinkin sateiden jälkeen, 9 päivästä 1 päivän satoi koko päivän kaatamalla, muuten ilmat suosivat. Paratiisisaaresta en tiedä (köyhyyttä ja maisemat melko karuja) mutta rannat kauniita ja ikävä jäi.
  3. lakutoukka

    Mauritius

    Katselee tässä 10-14 vuorokauden sääennustetta niin ei hyvältä näytä... http://www.zoover.co.uk/mauritius/mauritius/grand-baie/weather onneks ei ihan vielä olla menossa mutta kyllä vetää mieltä alas, olisinpa ottanut asioista enemmän selvää enkä uskonut matkatoimistoa... Muoks Arby tehän olette ihan piakkoin lähdössä? Millä mielin jos sää näyttää tuolta...?
  4. lakutoukka

    Mauritius

    Ei kysyvä tieltä eksy, ajattelin jakaa tietoni teidän muittenkin kanssa. Eli kaikki jotka pähkäilette sitä pukeutumista illalliselle, niin le canonnier vastasi minulle näin: "miehillä ei sortseja, naisilla ei ole mitään rajoituksia pukeutumisen suhteen." pätee varmasti muihinkin beachcomber hotelleihin. Eli ei varmastikaan ole vakava rikos mennä pienemmälläkään hameella ja kevyellä yläosalla, hyvän maun rajoissa tietty.
  5. lakutoukka

    Mauritius

    Bubbleroomista tilatut kamat tulleet ja voin suositella, 6 tuotteesta vain yksi lähtee palautukseen. Vinkkinä ketkä miettivät mistä kivoja vaatteita reissulle. Mauritiuksella jo olleet, kuinka lyhyitä mekkoja näkyi illallisella? En omista yhtäkään nilkkoihin asti olevaa, ja yli polvenkin olevia taitaa löytyä tasan se yksi... Miehillähän kai tärkeintä ettei mene shortsit jalassa, eli vaikka farkut ja siisti paita, eikä niitä sandaaleja. Oma pukeutuminen onkin sitte melko lailla arvoitus... Ja voiko mennä ihan avoimella yläosalla, eli olkapäät paljaana, tyyliin halterneck mallinen mekko tai olkaimeton?
  6. lakutoukka

    Mauritius

    Ja reissu senkun lähestyy... Nyt alkaa iskeä jo lähestulkoon stressi siitä miten aika riittää kaikkeen ku joka paikkaan haluaisin mennä...! Onhan näistä jo täällä juteltukin, mutta olisiko paikan päällä käyneistä suositella minne retkille ehdottomasti mennä? 9 päivää ollaan perillä, mieli tekisi ainakin delfiinien kanssa uiskentelemaan, muutama retki saarille, la vanilla? puistoon, kävely leijonien kanssa ja ja ja... ei taira eika riittää ku rentoutuaki haluais ja meillä all inclusive... mies varmaan haluis jonku huimapää retkenkin tehdä. sopii kyllä mullekin.
  7. lakutoukka

    Mauritius

    Snorklaus: Mä ottaisin oman suukappaleen mukaan. Muuten pelittää noi vehkeet. Jos siis on pöpökammoinen. Uimakengät: Oltiin ostettu Prismasta sellaset ja toimi hyvin. Rantapyyhe: Hotellin ranta-alueella on majat, joista saa kuittausta vastaan pyyhkeen ja se palautetaan pois lähtiessä samaan paikkaan. Eli ei omaa pyyhettä tarvitse. Ja tuon pyyhkeen voi ottaa myös retkelle mukaan (niin me tehtiin). Kiitokset vastauksesta! Semmonen tuli vielä mieleen kun noita retkiä olen englanniksi netistä selaillut, niin onko vinkkiä esim Grand Baiessa sijaitsevista retkitoimistoista, mistä saa edullisesti ja hyviä retkiä? Hirveet hintaerot olen parin kohdalla huomannu, onkohan halvempi mistään kotoisin?
  8. lakutoukka

    Mauritius

    3.3. saapuminen Mauritiukselle joten on sinne aavistus enemmän ku kaks kuukautta mut ei tunnu missään ku yli puoli vuotta jo odotettu!! ne h&m:n tän hetkiset vaatteet on aikas nihkeitä... mut teil on sitte tänään oikeesti TASAN kaks kuukautta!
  9. lakutoukka

    Mauritius

    Oijoi kun alkaa matka kuumottaa... Pari kuukautta enää. Nettiä olen selaillu ja paljon, ja mieltä askarruttaa pari asiaa ja olisi mukavaa jos joku osaisi/viitsisi valaista: - snorklaus: saako hotellilta semmoisia lainaksi (ilmeisesti saa), ja jos saa niin onko ne tarkoitettu vain hotellialueella tapahtuvaan snorklaukseen vai saako viedä retkille?? kannattaako ostaa omat Suomesta vai saako helposti vaikka ihan ekana päivänä ostettua jostain? Hotelli Le Canonnier joten Grand Baie lähellä. - uimakengät. ostanko vasta paikan päältä? - mistä ihmeestä löydän keskellä talvea jotain hellevaatteita?? varsinkin hameista on pulaa, kannattaako ostaa osa vasta perillä? olen ymmärtänyt että esim Grand Baiessa on ihan marketteja joista voi suht koht edullisesti ostaa? - rantapyyhe. Tarviiko tuoda oma jos meinaa retkillekin mennä? Nää on ihan naurettavia kysymyksiä tiedän juu mutta ei olla KOSKAAN matkustettu ja hotellissa tullu käytyä kotosuomessa se pari kertaa...
  10. lakutoukka

    Mauritius

    Le Canonnieriin ollaan menossa, eli lähelle Grand Baiea. Matkan pituus 9 yötä joten jos 8 päivää satais se olis reissun verran. No ei kai, toivottavasti se on juurikin noin että päivällä satelee tunnin verran, ei mua sade haittaa ei todellakaan, kunha se ei veny useiksi päiviksi. Jos nyt joku myrksy tulee niin toivotaan vaan että menee nopiasti ohi ja kokemus se olisi sekin kokea. Hitto kun malttaisi odottaa....! Eka ulkomaanreissu tulossa, tästä on haaveiltu vuosia... Ja tosiaan kaikille reissuun lähteville tiedoksi, että uusi Lonely Planetin opas Mauritiuksesta on tulossa marraskuussa!
  11. lakutoukka

    Mauritius

    Reissu varattu maaliskuulle mutta nyt on alkanut epäilyttää, mitä jos koko reissu menee pilalle sateiden takia... Onko kukaan teistä käynyt Mauritiuksella maaliskuun alussa? Tiedän että se on tuurista kiinni miten käy, mutta harmittaa kun menin sinisilmäisenä uskomaan matkatoimiston tätiä että "ne on vaan kuuroja, kyllä siellä silti lämmin on" joo on varmaan välillä mutta kun sitä aurinkoakin olisi kiva nähdä... Nyt kyllä ketuttaa jos rapiat neljä tonttua menee sateessa kyyhöttämiseen...
  12. tossa tapauksessa rahat takas, uus kaiverrus. vähempää en hyväksyis.
  13. Toivottavasti ei tule liian myöhään mutta oletko käynyt katsomassa raision Huhkon kartanoa, vai onko se nyt huhkon tila, mutta siis semmoinen pieni ja vanhanaikainen paikka, ihana. Miinusta että siinä on sali ja salin yhteydessä kaksi pienempää ruokailuhuonetta, mutta koska teitä on noin vähän mahtuisitte kaikki siihen vähän isompaan tilaan! Yläkerrassa on tilaa jammailla. Pihaakin on muttei ole muistaakseni mikään järin suuri. Tutustu ihmeessä paikkaan josset ole vielä lyönyt lukkoon mitään!
  14. Kenen sormukseen mahtuu noin pitkää tekstiä? Tai ehkä itselläni tilaa vie timantit, jotka näkyy reikinä toisella puolella... Mä en ole edes miettiny (tyhmä minä) että mitä jossei mahdukaan... Voi pylly.... Miehen sormukseen mahtuu aivan varmasti mutta omaani ei välttämättä... Täytyy viedä pian kaiverrettavaksi, jospa siellä selviää. Pelkät nimet ei innosta ei sitte ollenkaan... Tylsää. Kyllä ne kovasti lupas että mahtuu. Mulla sormuksen koko 15,5 ja viis timanttia rivissä. Että kyllä sinne aika paljon mahtuu! Ei tule ku nimien alkukirjaimet mutta se riittää mulle.
  15. Onkohan muita ketä jännittää aina kaikki kamalasti, mutta ei osaa panikoida omista häistään? Kumma kun häihin on kaks viikkoa ja vieläkään ei jännitä, olen lievästä paniikkihäiriöstä kärsivä ja vielä melkoinen perfektionisti.... Tiedän kyllä että hääpäivänä tulee jännittämään JA PALJON mutta jotenkin se on kestettävä. Nyt vain en osaa jotenkin tilannetta hahmotta... Rapiat 40 vierasta tulossa... Eniten tuntuu pelottavan miten kirkon kävelyosuus menee sekä häävalssi.... Mutta sitäkään en siis vielä jostain syystä murehdi... Täytyy ennen kirkkoa nauttia miehen ja kaason sekä bestmanin kanssa kupposet kuoharia, ehkä se siitä sitten...
  16. Crestin white stripes 3 D ei ainakaan toiminu täällä.... Liputan siis edelleenkin kunnon valkaisun puolesta.
  17. Kakskerran kirkossa Turussa SAA heittää.
  18. Kenen sormukseen mahtuu noin pitkää tekstiä? Tai ehkä itselläni tilaa vie timantit, jotka näkyy reikinä toisella puolella... Mä en ole edes miettiny (tyhmä minä) että mitä jossei mahdukaan... Voi pylly.... Miehen sormukseen mahtuu aivan varmasti mutta omaani ei välttämättä... Täytyy viedä pian kaiverrettavaksi, jospa siellä selviää. Pelkät nimet ei innosta ei sitte ollenkaan... Tylsää.
  19. HUOMIO Kakskerran kirkossa JO VIHITYT! Tai paikassa vierailleet, urkumusiikin kuullet. Millainen akustiikka paikassa on, netin mukaan hyvä mutta nyt kanttorin kanssa puhuttuani mieleen nousi pelko miltä urkumusiikki mahtaa kuullostaa noin pienessä paikassa.... On kuulemma vanhat ja kuivat urut....
  20. En löytänyt tästäkään juttua, mutta mitä mieltä olette voiko olla tiara ja yksi vähän suurempi kukka tai muutama pinenempi? Vai meneekö liiallisuuksiin? Hiukset ovat kiharalla, suurimmaksi osaksi auki. Ajattelin kukan/kukat taakse, esim hieman kampauksen toiselle puolelle.
  21. Liljat vieny sydämen, sellaisista pitäisi kimppu saada. MUTTA onko siis olemassa lajikkeita, jotka eivät haise OLLENKAAN? Onko niitä olemassakaan? Ja jos on niin saako niitä monen eri värisenä? Mielessä olisi: luonnonvalkoinen, pinkki ja luonnonvalkoinen/pinkki. Kiitoksia jos joku osaa/viitsii vastata!
  22. Meille taitaa tulla vihkisormuksiin: Lupaan rakastaa Nimi Nimi pvm.
  23. Kiitokset vastauksista! Noin mä vähän ajattelinkin, mutta tuntuu vähän hurjalta että noin halvalla ja helpolla saa älyttömiä määriä viinaa... Ei siis muuta kuin shoppailemaan!
  24. Mä olen kyllä nyt vähän ulapalla näiden verotusjuttujen kanssa? Jos siis tilaan superalkosta vaikka 500 € juomaa, niin tarviiko siitä maksaa vielä jotain viinaveroja, vai ihanko saan tuoda noin paljon tavaraa suomeen? Ja miten on, oletteko pärjänneet ihan henkilöautolla? Kuinka paljon mahtui kostuketta mukaan ja kuinka monta ihmistä?
×
×
  • Create New...