Jump to content
Naimisiin.info

Piki

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Piki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tietääkö kukaan onko tulppaania saatavissa jo tammi-helmikuun vaihteessa??
  2. Piki

    Miksi naimisiin?

    ihan juridisista syistä. Tottakai rakastamme toisiamme mutta olisimme kyllä yhtä sitoutuneita ja rakastuneita avoliitossakin. Lähinnä siis lapsen takia eli jos jommalle kummalle joskus tapahtuu jotain...
  3. molemmat vakitöissä, tosin itse olen äitiyslomalla ja palaan töihin samaan aikaan kun häitä ruvetaan järjestelemään
  4. Kihla on 16+, tuo 16,5 oli himpan verran iso joten kultaseppä teki sormuksen 16 ja 16,5 väliltä
  5. Piki

    Kihlojen hinnat

    Minulla on valkokultainen 5 kivellä 299e ja miehellä palladiumia 110e. Molemmat olemme sitä mieltä että nämä ovat myös tulevat vihkisormuksemme.
  6. Mä niin haaveilen Egotripin Häälaulusta. En vain tiedä saanko miestä mukaan ajatukseen. Tautalla on ärsytys sukulaisten kyselystä naimisiin menon suhteen kun meillä kerran lapsikin jo on.
  7. Piki

    Kihlajaiset?

    Ei pitänyt järjestää mitään kihlajaisia vaan mennä matalalla profiililla. Vanhempieni pyynnöstä olen sitten järjestämässä omalle perheelle kakkukahvit (ilmeisesti äitini haluaa ostaa meille kihlajaislahjan) ja tarkoituksena myös viedä kakku miehen vanhemmille kun heidät tapaamme (välimatkaa 600km).
  8. Alun perin haaveilin syyshäistä, nyt kuitenkin käytännön takia tulossa talvihäät. Koko ajan ajatus rupeaa tuntumaan yhä mukavammalta. Toivottavasti järjestelyt tulevat myös olemaan helpommat kun ovat varsinaisen "sesongin" ulkopuolella.
  9. Täällä kanssa ongelmana laaja suku. Itse ajattelin että kun häistä ruvetaan varmaan keväällä julkisesti puhumaan niin ne on joka kerta maininnalla PIENET häät, ehkä tuo vähän valmistaa sukua tulevaan. Alustavasti tarkoituksena on kutsua tädit, sedät ja enot. Ne serkut joiden kanssa en ole tekemisissä jäävät pois kutsulistalta. Samasta perheestä kyllä kutsutaan kaikki serkut ihan käytännön syistä. Onneksi on miehen kohdalla toinen liitto ja ensimmäiseen oli koko suku kutsuttu eli toivottavasti ymmärtävät tämän toisella kierroksella pienemmin. Budjetti on meilläkin suurin syy miksi on pakko jättää osa sukulaisista pois.
  10. Piki

    Lapset ennen avioliittoa

    Täällä on ensimmäinen tehnyt ennen päätöstä naimisiin menosta ja toinen on suunnitteilla sitten häiden jälkeen. Tämä vaan oli meille luonnollinen ratkaisu ja myös monet ystävämme ovat näin toimineet.
×
×
  • Create New...