Jump to content
Naimisiin.info

raksunaksu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

raksunaksu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En meinaa nyt tajuta sitä, että miten se sitten laskettaisiin erotilanteessa, jos on ehdossa sanottu, että avioliiton aikana hankittu omaisuus pysyy erillisenä? Palkkakuittejako siinä sitten laskeskellaan? ??? Oonko vähän pössi:D
  2. Voi että sentään millasia superpolttareita monilla on! Budjetitkin varmaan sitten aikamoisia... Mäkin odotan hulluna mun polttareita, eikä varsinaisesti ole niitten suhteen sen ihmeellisempiä odotuksia, kun että saa rentoutuu ja rillutella ja heittää aivot narikkaan:D Kaasosisko kyllä on "varoitellut" megapolttareista ja pelkäänkin, että niillä menee järjestäjillä liikaa rahaa ja sit mulle tulee huono omis:/ Mutta sitten seuraa kysymys: Bestman soitti tänään ja kertoi sulhon polttarisuunnitelman. Ulkomaille ovat menossa ja sulhon passi ei ole voimassa! Sen selvitin tänään, kun mukamas häämatkaa varten kyselin. Nyt oonkin vähän pulassa, että miten saisin sulhon hankkimaan itelleen passin seuraavan kuukauden aikana! Meidän häämatkakin on vasta syksyllä, joten sen takia ei olis heti tarvetta! KÄÄKK!!! Vinkkejä otetaan vastaan:)
  3. En oo koskaan ollut sellasissa häissä, joissa kerättäis rahaa. Kuulostaa kauheelta! Miten se ees käytännössä tapahtuis? Nounou: -aviopari pönöttää ja vaikuttaa puhetaidottomalta, koska kaikki yleinen puhe on delegoitu muille, NOU! -avioparin vanhemmat pönöttävät ja ottavat avioparin kanssa vastaan onnitteluja, NOU! -ryöstöleikit ja kaksimieliset leikit -sukkanauhan kaivelu ja heittely -morsiuskimpun heitto Ihmettelen, että aika monella lukee nou alkoholille...?
  4. No niin, hääkimppuasia on vielä hoitamatta, onneksi löysin tämän ketjun
×
×
  • Create New...