Page

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Page

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

437 profile views
 1. Help! Eli osaako joku kertoa, sanotaanko sormusvalassa ainoastaan etunimet vai koko nimi etu-ja sukunimineen? Eli esim 'minä Maija Anna Meikäläinen', 'minä Maija Anna' vai 'minä Maija Meikäläinen'? Papilta en huomannut kirkkoharjoituksessa asiaa selventää, eikä oikein mistään tunnu vastausta löytyvän.. Pappikin oli niin hajamielisen oloinen, että en tiedä olisiko osannut edes vastata, toivottavasti saapuu hääpäivänä kirkkoon.. Kiitos jos joku pystyy valaisemaan hömelöä.. Olis varmaan voinut laittaa tän kyssärin johonkin osioon 'sarjassamme tyhmiä kysymyksiä'!
 2. Minä taidan saapua kirkolle viimeisenä ja odotella tosiaan vaikka autossa (hyvin tilava) kunnes vieraat sisällä kirkossa. Meillä on vihkiminen iltapäivällä ja sitä ennen on muita vihkimisiä. Tuskin sinne pääsisi tarpeeksi ajoissa.. Enkä halua olla hännystelemässä, jos muiden häävieraita vielä paikalla. Eik siihen maailma sitten kaadu, jos joku 'Matti myöhänen' bongaa minut kirkon pihamaalla..
 3. Itsekin olen samaa miettinyt.. Erilaisia piilareita joskus kokeillut, yleensä sellaisia jotka vain ns vahvistaa omaa väriä. Niitä voisin harkita mutta tuntuu että radikaali silmien värin muuttaminen ehkä liikaa. Olisi vähän outoa jos hääkuvissa joku ruskea silmäinen morsian, kun itsellä oikeasti vihreät.. Kauniithan ne ruskeat ovat, mutta tietyssä määrin haluan ko päivänä olla oma itseni. Minusta hiukset ja kynnet yms on aika sama onko niissä jotain tekoa tai pidennystä. Pääasia kuitenkin että morsiamella (sekä sulhasella) on itsellään hyvä olo omana hääpäivänään, jokainen tyylillään!
 4. Kuka tykkää mistäkin.. Itse en ihan noin feminiinistä miestä huolisi! Ja hieman meni maku koko touhusta, kihljaisjuhlat oli vaan ravaamista edes takaisin.. (Tosin sulhanen sai mahiksen pitää peruukkia!) Sisääntulo ja liioitellut kumarrukset.. Sulhanen puhui sormusvalan aikana kauniisti, morsian ihan liian pitkästi. Mutta jokainen tyylillään, pääasia että hääpari oli itse tyytyväinen! Ja tosiaan sen sulhasen 'salaisuuden' arvasi aika pian.. Viimeistään niistä piukeista valkoisista shortseista.