Emäntä96

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Emäntä96

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 05/31/96

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Järvenpää

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Meillä veljeni on menossa ensin naimisiin 8/22 ja mieheni kanssa Suunnittelemme häitä 11/22 ja en tiedä miten kertoisin koko asian sillä pelottaa ja jännittää tuleeko sieltä minkälaista kommenttia vastaan isältä todennäköisesti jotain miksi näin pian ja olette vielä niin nuoria niin miksi jo nytten (olemme olleet 5v yhdessä häiden aikaan) niin ehkä vain lähetämme save the date kortit hyvissä ajoin ja katsotaan sitten mikä on reaktio.
 2. Häiden aikaan mies on 25v. Ja itse olen 26v.
 3. Meillä häät 6.8.2021 kysyin alustavasti juhlapaikkaa ja sanoivat et alkaa jo nyt täyttymään kyseisen vuoden kalenteri. Onneks olin ajoissa niin saatiin haluamamme päivä. Nyt sit ku sais kirkon samalle päivälle kun sitä pystyy varailee vasta 2020 kesällä.
 4. Meillä on ideana hommata teeman värisiä ilmapalloja ja sit ne päästää ilmaan kun tullaan kirkosta ulos
 5. Meille varmaa tulee molemmat koska ollaan kumpikin tällä hetkellä opiskelijoita ja ei vielä asuta yhessä vaikka omillaan kumpikin nii ois lahjalistaa helppo tehä, mut toisaalta tili ois kiva nii sais unohtumattoman häämatkan.
 6. Meillä alustavasti mietitty hääpäivä 7.8.2020 mutta vielä harkinnassa jos oisi vuotta myöhemmin elämäntilanteen takia.
 7. Me meinataan lähettää STD-kortit puolta vuotta ennen ja niissä tulee näkymään häiden väri teema. Musta Std-kortit on hyvä idea ku vieraat osaa sit varautua hyvissä ajoin töiden ja lomien suhteen ku meillä suunnitteilla Heinä- tai Elokuulle häät.
 8. Meillä häiden suunnittelu ihan alussa, mutta tällä hetkellä ideana hommata kehys, jonka sisään on liimattu puinen sydän jossa lukee meidän nimet ja hääpäivä. Vieraat saavat sitten kirjoittaa vähän pienempiin sydämiin oman nimensä ja miks ei tervehdyksen jos mahtuu ja pudottaa sen sitten kehyksen sisälle, jolloin kehys täyttyy kivannäköisesti täyteen sydämiä.