Jump to content
Naimisiin.info

caramel1

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

caramel1's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Me menimme naimisiin Vegasissa 6.7. Itse yövyimme Luxorissa ja edellisenä iltana kävimme kahemassa nuo todistukset ja aamulla marssimme Vegas Weddings kappeliin. Valitsimme 200 euron paketin ja lopulta pääsimme ulos maksettuamme noin400 dollaria Kahden viikon jälkeen sai tilata tuon virallisen todistuksen että on naimisissa ja kaksi viikkoa kestää että se tulee kotiin. Itse laitoimme osoitteen miehen vanhempien kotiin kun mieheni on juuri muuttamassa..(heh salassa menimme naimisiin ja arvatkaa vaan tipahti postiluukusta kirje jonka päälle luki avioliittotodistus) Nyt siis odotamme tuota todistusta jonka jälkeen saa tilata apostolin ja mies pääsee lähettämään paperit Suomeen ja vihdoin saisimme rekisteröidä avioliiton täällä myös.
  2. Itse olen Jenkeissä nyt parisen kuukautta ja vikalla viikolle menimme naimisiin Vegasissa. Itse palasin Suomeen takaisin ja nyt alkaa sitten viisumin hakeminen minulle. Ensiksi odotellaan avioliittopapereita että pääsen rekisteröimään suhteen Suomessa ja vaihtaaman nimeni ja sitten uudella passilla laitetaan viisumipaprut menemään. MInulla ei muuten kysytty rajalla muuta kuin että "holiday?" kun menin maahan..
  3. caramel1

    Häämatkalle Italiaan

    Meillä on tarkoitus suunnata myöskin häämatkalle Italiaan. Itse olen kiertänyt maata vähän joka puolella mutta tulevalle miehelleni Italia on aivan uusi kohde. Otamme lennot Milanoon josta ajamme vielä samana iltana Como järvelle, varsinkin Bellagio on aivan ihana paikka ja niin romanttista ja kaunista. Muutama yö siellä josta matka jatkuu Veronan kautta Venetsiaan jossa vietämme muutaman yön ja lopuksi vielä Milanoon yhdeksi yöksi. Hih liikkuva pariskunta kun olemme niin tuntui kaikkein parhaimmalta nähdä useampi kaupunki saman viikon sisään, varsinkin kun välimatkat eivät ole mitenkään kamalan pitkiä..
  4. Itse olen katsonut kuvia näiltä sivuilta: http://greenweddingshoes.com/ http://www.oncewed.com/ http://www.stylemepretty.com/category/real-weddings/vintage-chic/ Olen ajatellut laittaa pöytään isoja lasipurkkeja joihin kukkaisia, toivottavasti Suomesta löytyy samanlaisia kivoja mitä täällä Jenkeissä olen nyt nähnyt. Meillä on myös väreinä valkoinen, ja kerma.
  5. Meille tulee HERSHEY'S KISSES-suklaita Jenkeistä , maitosuklaalla ja valkosuklaa täytteelle. Ostimme myös pieniä tarroja joihin printtaamme nimemme ja päivämäärän.
  6. Nyt on vihdoin vihkisormuskin löytynyt. Etsin sormusta joka olisi myöskin hieman vintage-henkinen ja kaunis muutenkin kuin timanttien osalta..
  7. Minulle tulee tällainen. Vielä pitää pienentää.. Laahus tulee juhlaan varten sitten tuolla tavalla pienemmäksi.. ja apua en tiedä miksi kuvista tuli niin isot..:/
  8. Tässä oma valkokultainen kihlasormukseni, vihkisormus tulee olemaan aivan kapea ja ohut. Jenkkilässä nämä sormukset ovat hiukan eri luokkaa kuin mitä SUomessa ollaan totuttu. Timantti on 1,02 karaatin, täällä myös toimitaan niin että ensin nuorena ostetaan "pienempi" timantti ja sitten myöhemmin kun rahaa on enemmän niin sitä timanttia korotetaan.Meillä oli tietty budjetti sormuksessa ja minulle oli tärkeää että tuo sormus osa oli kaunis eikä vain tuo timantti osa. ( Liike siis ottaa myöhemmin vastaa vanhan timantin ja ja antaa rahan vanhasta timantista uuteen). Koko sormusten timanttien yhteismäärä tuli jotain 1.70 karaatia. Tuossa kuvass ei siis ole vielä virallisista timanttia keskellä kun se jäi kauppaan laitettavaksi. hih uskallankohan kertoa hintaa..mutta kuuden tonnin hujakoilla euroissa.. Tärkeää minulle myös oli että liike on turvallinen ja he antavat eliniän takuun sormukselle..jos siis joku timanteista vaikka tipahtaa niin sen saa liikkeestä tilalle. Kunhan käy vain vuoden välein tarkastuksessa. Sulholla on nuo tarkemmat tiedot timantista jossain varmassa tallessa..
  9. Mena: Joo sitä me mietittiin mut kun meillä on suunnitelmissa mennä kuitenkin naimisiin niin sillon en saa varmaankaan jäädä maahan koska oisin käyttäny väärin sitä visa waiveria ja sillon jos ne päättelis et se ois ollu suunniteltu juttu niin edessä vois olla vaikka 5 vuoden kielto sinne. Aateltiin kuitenkin että aikaa sais voitettua edes sillä että juuri menis siellä naimisii ja mä vaan palaisin Suomeen ja sitten elokuussa pidettäis meijän hääjuhla. Vaikka siis oltaiski naimisissa jo. Koska jos vaikka menis toukokuussa naimisiin niin ois ehtinyt olla jo sen 3 kuukautta naimisissa niin sehän ois melkeen jo puolet siitä normaali viisumiodottelu ajasta. Nää asiat on niin syvältä ja ei haluta tehä mitään "väärää" et tulis mitään ongelmia. Ja mekin puhuttiin tutun lakimiehen kanssa ja hänkin sanoi et menkää seuraavalla reissulla naimisiin. Hänkään ei kuitenkaan kertonut mistään ongelmista ja mitä olen nyt netistä etsinyt niin kukaan ei suosittele menemään visa waiverilla naimisiin ja jäämään suoraan maahan.
  10. Ehdottomasti EI: -Typeriä leikkeja -Kirkko vihkimistä tai muutakaan uskonnollista -Pitopalvelu ja tavalliset suomalaiset ruuat -Sukulaisia joiden kanssa ei ole vuosiin ollut tekemisissä
  11. Me olemme päättäneet häiden teemaksi vintagen ja vanhan ajan glamourin.
  12. Me olemme varanneet Hotelli Arthurin sviitin jossa on oma pikkuinen sauna ja hassu valoja vaihtava suihku..
  13. Itse olemma olleet yhdessä tasan vuoden ja hääpäivä on elokuun lopussa. Kaikkea varmasti joudutti se että asumme toisille puolilla maapalloa mutta myös se että kumpikin tiesi kun tähän ryhtyi niin sitten ollaan tosissaan. Nyt olen taas kesäksi lähdössä tuonne "kauas". Itse ainakin opin vanhoista suhteistani ettei se aika mitään vaikuta. Kolme vuotta meni exän kanssa ja ikinä ei edes puhuttu naimisiin menosta. Tämä on kuitenkin niin tapauskohtainen juttu eikä sitä koskaan voi tietää ennen kuin omalle kohdalle sattuu..
  14. HIh minusta tulee Rouva Valdez... Varmasti hiukan kestää tottua tuohon nimeen todella perinteisen suomalaisen sukunimen jälkeen.
  15. Moikka kaikki, Hei olen miettinyt sellaista vaihtoehtoa että onko mahdollista että Jenkeissä menisi naimisiin tuon Visa Waiverin kanssa sen 3 kuukauden aikana jonka on maassa mut ihan normaalisti palaisi sitten SUomeen. Paperit jättäisi kuitenkin heti tuon häiden menon jälkeen jenkeissä ja ja tällöin voisi olla yhdessä edes sen pari kuukautta siitä viisumihakuprosessista..
×
×
  • Create New...