Jump to content
Naimisiin.info

Rosalie1

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Rosalie1 kaikki viestit

  1. Rosalie1

    Jyväskylän morsiot II

    Heippa, täällä yksi uusi Jyväskylän morsian ilmoittautuu mukaan. Itse asiassa asustamme sulhon kanssa Jyväskylän ulkopuolella, mutta ei kai se niin tarkkaa ole? Häitä tanssitaan maaliskuussa 2011.
  2. Mä en ole vieläkään osannut päättää. Hääpaikalta on kotiin matkaa muutama kilometri ja lähimpään hotelliin taasen vajaa 30km. Aiomme juhlia myöhään, joten tuntuisi tyhmältä keskellä yötä lähteä hotelliin. Lisäksi lähdemme häämatkalle häiden jälkeisenä maanantaina, joten siinä jäisi mukavasti aikaa kotona toipua häistä 1 päivä, kun seuraavana päivänä on sitten lähdettävä lentokentälle ajamaan (matkaa reilu 300km). Toisaalta olisi ihanaa olla hotellissa, jonne aamiainen tuotaisiin suoraan sänkyyn. Lisäksi voi olla, että jotkut häävieraat haluaa majoittua meillä, enkä kyllä vieraiden kanssa halua hääyötä viettää.
  3. Meillä häämatkakohteena Thaimaa, Krabi Ao Nang 2 viikkoa. Itse olen käynyt thaimaassa useasti, sulhanen ei kertaakaan. Uskon kyllä, että sulhanenkin rakastuu paikkaan ja voidaan ottaa se vakituiseksi talvilomakohteeksi!
  4. Me lähdetään häämatkalle niin, että häiden jälkeen jää 1 päivä aikaa toipua. Eli kun lauantaina juhlitaan häitä, niin maanantaina lähtee kone kohti etelää.
  5. - paljon hyvää ruokaa - alkoholitarjoilu - läheisimmät ihmiset paikalle - ei-kesähäät - siviilivihkiminen - unelmien häämatka (mulle tärkein asia)
  6. Pihistellään: - Morsiamen puku (ei ollut tarkoitus, löytyi vaan halpa messuilta) - Sulhasen puku vuokrataan - viinat haetaan virosta - edullinen juhlapaikka (mutta juuri se, mikä haluttiinkin!) - bändi tulee tutun kautta, joten saatiin halvemmalla - hääautoa ei tule ollenkaan, koska vihkiminen ja juhlinta tapahtuu samassa tilassa - koristelu (tila on niin upea, ettei vaadi paljoa koristeita) Panostetaan: - ruoka - sormus - häämatka - alusvaatteet - morsiamen kauneudenhoito (kampaukset, meikit, kynnet ja hoidot ennen juhlapäivää)
  7. Me laitetaan kaasojen numerot ja sähköpostit ilmoittautumista varten.
  8. Eka ostos oli hääpuku. Seuraava tulee varmaan olemaan häämatka.
  9. Mä olen pohtinut iltapalaa myöskin. Ajattelin, että jos tarjolla olisi pitopöydästä samat salaatit (peruna, pasta ja vihreä) ja lisäksi sitten patonkia/sämpylää ja levitettä. Pitäisikö olla vielä joku kinkkupiirakka? Jos sikaa jää päivältä, niin sekin sitten iltapalalle.
  10. Me ollaan suunniteltua menua tähän tapaan: Alkupalat: Vihreä salaatti (fetaa ja marinoitua sipulia erikseen) Pastasalaatti sienisalaatti perunsalaatti Graavilohi lämminsavulohi kylmä paisti pääruoka: kokonainen palvipossu keitetyt perunat kermaperunat lämpimiä vihanneksia kastike (varmaan pippurikastike) Lisukkeeksi tietysti erilaisia leipiä ja levitteitä Juomaksi vesi, maito, puna- ja valkoviini Hääkakuksi joku tosi suklainen ja lisäksi juustokakku (maidoton/vähälaktoosinen). Mietin, että pitäisikö pääruoalla olla enemmän vaihtoehtoja?
×
×
  • Create New...