Jump to content
Naimisiin.info

nelliini

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

nelliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tänään katsoin jakson areenalta ja olihan jännää seurata kuinka paljon kroppa tursuaa puvusta missäkin kohtaa ja pysyykö kaikki kriittiset ulokkeet puvun sisäpuolella . Omissa häissäni aion olla elämäni kunnossa ja lisäksi tietysti valita puvun huolella että se sopii kropalleni. Vähän rehevämpikin vartalo voi olla hääpuvussa todella kaunis, kunhan puku on tyyliltään vartalolle sopiva ja istuu hyvin.
  2. Meille tulee varsin pienimuotoiset häät ilman krumeluureja ja suurempia askarteluja. Ajattelin, että siinä säästyvän rahan voisin käyttää omaan itseeni niin, että siitä olisi hyötyä vielä häiden jälkeenkin. Eli aion hankkia personal trainerin ja olla häissä elämäni parhaassa kunnossa sisäisesti ja ulkoisesti . Nyt on vaan sellainen ongelma, että mulla ei ole mitään käsitystä Tampereen personal trainereista. Googlettelemalla selvisi, että kannattaa ilmeisesti etsiä sellaisten trainereiden joukosta, joilla on lisenssi, että traineri on varmasti ammattitaitoinen. Ja löysin tällaisia listauksia http://www.faf.fi/index.php?id=51&tags...ilter=Pirkanmaa ja http://www.kunto.fi/kuntosaliliikunta/pers...onal_trainerit/ Mutta onko kellään kokemusta Tampereen personal trainereista? Tosi hankala alkaa ihan summassa valikoimaan, varmasti noissa lisenssillisissäkin on valmentajia moneen lähtöön.
  3. nelliini

    Jos ei halua kaasoa

    En halua kaasoa, eikä miehelle tule bestmania. Mutta kuka hoitaa seremoniamestarin virkaa, kas siinä kysymys? Miten olette kaasottomat ja bestmänittömät hoitaneet tämän ongelman? Haluaisin, että kaikki saavat juhlia ilman velvollisuuksia, mutta jonkun täytyisi kuitenkin viedä juhlaa eteenpäin ja ilmoittaa mitä milloinkin tapahtuu, ettei kaikki leviä käsiin. Kokemuksia?
×
×
  • Create New...