Jump to content
Naimisiin.info

Assja

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Assja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mekin ollaan ulkopaikkakuntalaisia ja sama ongelma oli edessä. Kävin varmaan kaikissa keskustan liikkeissä ja päädyin tilaamaan kukat K-keskipisteen (torin reunalla) vieressä olevasta Kukkakauppa Kullerosta. Palvelu oli aivan mahtavaa, floristi tajusi heti millaista halusin. Mulla oli tietenkin kuvia mukana ja yhdessä käytiin ne läpi. Hän teki itse reippaasti ehdotuksia kukkien valinnan suhteen, mikä oli tosi kivaa. Tuli todella sellainen olo, että tässä on ammattilainen ja lähdin sieltä hyvin rauhallisin mielin. Muissa paikoissa tuli sellainen olo, ettei puhuta samaa kieltä. Haluan nimittäin suomalaisittain - tai ainakin rovaniemeläisittäin - erikoisen kimpun (tiiviin, pienen ja tyylikkään, sellaisen mitä näkee esim. Martha Stewart Weddings -lehdessä), en mitään tursuavaa tai roikkuvaa 1980-luvun kimppua. Hinta ei ollut kaikkein edullisin (kimppu kolmella kukalla + 5 viehettä joista yksi on muita isompi) 180 e yhteensä, mutta maksan mielelläni kun saan toivomani kimpun + mielenrauhan. Eli suosittelen lämpimästi!
  2. Ihan vaan tiedoksi, että siinä "ei möhkälemäisessä" Melania Trumpin sormuksessa oleva timantti on lehtitietojen mukaan 11 ct. Jo 1 ct timantti näkyy kauas. Se on kyllä kaunis sormus ja siro ollakseen niin massiivisen kokoinen.
  3. Minusta on aika ihanaa - ja rohkeaa - jos mies käy omin päin ostamassa sormuksen. Eli pitäisi olla sitten todella epäonnistunut valinta, että menisin sen vaihtamaan. Se on miehellekin varmasti iso asia ja ylpeyden aihe, että morsio hyväksyy hänen valitsemansa sormuksen.
×
×
  • Create New...