Johnanna

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Johnanna

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kokkola
 1. Kyllä se on vaan totta että sormus pitää olla laadukas! Se joutuu jokapäiväisessä käytössä koville, jos saa mieleisensä&laadukkaan sormuksen halvalla, niin sehän on täydellistä! Hintoja kannattaa vertailla. Ihmiset laittaa rahaa menemään aivan hulvattomasti kaikkeen esim. digikrääsään jonka tekniikka on vanhanaikaista vuodessa, ja kännykkälaskuihin ja muuhun, mutta sitten ainoa esine jonka pitää kestää lopunikää kestävän rakkauden symboolina ei saisi maksaa juuri mitään. Ajatelkaapa jos olette ostamassa autoa, ja sen pitäisi pysyä kunnossa seuraavat 50-60 vuotta, ja jäädä ehkä lapsille perinnöksi, ja sillä ajetaan joka ikinen päivä, niin miettisittekö auton laatua ja kestävyyttä? Ja niinkuin autokin, sormuskin pitää viedä välillä huoltoon, oli kallis tai halpa. Luulen että ainoat ihmiset jotka ovat katuneet "kalliin" vihkisormuksen hankintaa ovat ne, jotka ovat eronneet pian häiden jälkeen...
 2. Ihania!!!!! Mullakin oli violetteja kukkia, gerberaa ym. hitsi ku en osaa laittaa kuvaa tänne. Meillä täälä Kokkolassa on ainakin yksi niin hyvä kukkakauppa että haen sieltä joskus kimpun kotiin ihan muuten vaan kaikkien iloksi. Olin tosi tyytyväinen hääkukkiin, ja oli halvat, mun kimppu, tyttären kimppu ja 6 pöytäkoristetta 46 euroa yhteensä!
 3. Siskoni häihin olen ajatellut kynttilöitä, elokuun lopussa, häät eivät kestä iltaan asti, mutta silti mun mielestä kynttilät tekee juhlavan tunnelman. Meidän häät oli talvella, ja vaikka tietysti valot on sisällä, niin silti tuikut näytti pöydillä tosi ihanilta. Ainoa ongelma on, että onko pikkulapset ongelma, luulis että esim. tuikkukipot on aika turvallisia keskellä pöytää?