karoliina82

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About karoliina82

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mekään emme kutsu työkavereita ollenkaan, sillä he eivät ole läheisiä työpaikan ulkopuolella.
 2. Olen vielä kahden vaiheilla. Alun perin ajattelin heittää omani, mutta nyt en ole enää varma. Toisaalta tuskin sitä hääkimppua tulisi kuivattuna juuri katseltua ja kuvistahan se näkyy kauneimpana eli luultavasti heitän omani.
 3. Hääpäivänä kihlauksesta tulee kuluneeksi hieman vajaa vuosi.
 4. Meille tulee sekä morsiamen että sulhasen puolelta muutama serkku, joita toinen ei ole aiemmin tavannut. Eli suurin osa vieraista on tuttuja molemmille.
 5. Minulle tulee kaksi kaasoa 200 vieraan häihin.
 6. Me sovittiin niin että maksamme itse kolmasosan ja samoin molempien vanhemmat kummatkin kolmasosan. Budjetti 200 vieraan häille on enintään 10 000 euroa.
 7. Mielestäni kaunein: Savage Garden - Truly Madly Deeply
 8. Kutsumateriaalit maksoivat 80 euroa, kutsuja tulee noin sata. Tosta jää kyllä vähän ylikin esim. kirjekuoria.
 9. Askartelen itse tai sulhasen tai kaason kanssa: - kutsukortit - menun - ohjelmalehtisen - kirkko-ohjelman - osan koristeista - hääkarkit - tienvarsikyltit Lisäksi koristelen valmista vieraskirjaa teemavärillä.
 10. Itse stressasin myös aluksi tästä majoitusasiasta ja siitä, pitääkö vieraille tarjota ilmainen majoitus. Mutta kaikki muut (niin vieraat, sulhanen kuin vanhemmatkin) pitivät itsestään selvänä sitä, että vieraat maksavat mahdollisen yöpymisensä itse. Joten olenkin kysynyt hotelleista tarjouksia ja saanutkin pari edullista. Kutsun yhteydessä mainitsen majoittumismahdollisuuksista ja neuvon kuinka vieraat voivat varata edullisen majoituksen itselleen.
 11. Meillä on kanssa menossä pähkäily allergioiden ja erikoisruokavalioiden kanssa. Ne otamme tietenkin huomioon menussa, mutta rajaa menee siinä jos joku ei jostakin ruoasta tai ruoka-aineesta pidä. Eli jos sitä emme pysty ottamaan huomioon, niin mielestäni se ei ole niin vakavaa. Vieraita on kuitenkin kutsuttu 200 niin en voi alkaa kaikilta kysellä että mistä he tykkäisivät, joten kysyn vain allergiat ym. Ja koska ruoka-aljeja tulee useita, löytyy varmaankin kaikille maistuvaa ruokaa - ainakin osa ruoista.
 12. Me ei otettu virallista kihlakuvaa, mutta epäviralllisia löytyy kyllä muutama, osa kihlauspäivänä otettuja.
 13. Kosinta oli täydellinen yllätys, en aavistanut mitään etukäteen. Mutta yllätys oli tietenkin erittäin mieluisa ja siitä lähti sitten hääsuunnittelukin käyntiin vähitellen.
 14. Itse olen sopinut kaason kanssa polttareiden ajankohdan ihan jo senkin takia, että töistäni on hyvin vaikea saada vapaata jollei pyydä sitä ajoissa. Eli tiedän ajankohdan, mutta en mitään ohjelmasta, joka säilyykin varmasti yllätyksenä polttaripäivään asti.
 15. Olin kihlautuessamme 26 ja mieheni 28.