Jump to content
Naimisiin.info

Aurora0810

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Aurora0810's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jos nyt joku tätä topicia lukee sillä mielellä että missä häänsä viettäisi, voin suositella Läsäkosken kartanoa. Itse vietimme siellä häämme, ja saimme paikasta koristeltua kauniin. Navetta kruunasi kaiken! Paikan omistajien kanssa saimme erittäin hyvin sovituksi asiat! Kartano, navetta ja viereinen mökki VillaLohi to-ma aamu maksoi 1300€ muistaakseni. Ja tosiaan, huomioikaa tuo mökin vuokra tuohon! Oli juhlapaikasta 50m päässä. Koristelulla siitä saimme erittäin kauniin ja hyvän paikan. Risuja joudun valitettavasti antamaan Vanhalle Pappilalle. Eräät meidän häävieraista yöpyi siellä ja kertoi että paikka on kammottava. Kuulemma tapetit repsottaa, lattia on vino ja samoin katto. Kuulemma netissä olleet kuvat eivät vastaa todellisuutta. Harmi, nimittäin tuotakin silloin aikoinaan mietimme, koska näytti erittäin kauniille... Kannattaa varmaan kuitenkin käydä katsomassa tilanne omin silmin, josko sinne olisi tehty sitten jotain.
  2. Näyttää sille, ettei kovinkaan moni ole itse tekemässä pukuaan. Äitini, joka on hyvä ompelija, ei tosin ammattilainen, halusi pukuni tehdä. Nyt on ongelma, mistä löytäisin pukuun näitä pitsikoristeita? Onko vinkkejä? Pk-seutu tai Kuopion seutu. Joitakin kangasliikkeitä olemme kolunneet, mutta onpa huonot valikoimat kohdallemme sattuneet...
  3. Pauli-ina: Kiitos vinkistä! Ja etenkin se, että olet kyseistä liikettä itsekin käyttänyt helpottaa valintaa! *juuri viimeisiä silauksia kutsuja tekevä, huomenna ne postiin. Hui! *
  4. Oman vihkisormuksen olen tiennyt heti kihlajaispäivästä lähtien. Ei timangeja, vaan koukeroita kyllä, mutta juuri sellainen mitä olen sen aina ajatellutkin olevan.. Kalevalan sormus tämä on.
  5. Itse olemme juuri miettimässä otammeko vihkimisen+miljöökuvauksen lisäksi myös juhlan kuvauksen, vai jätämmekö sen väliin. Kuvia, joita tulevalta kuvaajaltamme olen nähnyt, ovat olleet mielestäni todella kauniita ja hyviä. Miljöökuvaus + vihminen 350€. Jos tahdomme vieläjuhlan kuvauksen +400€. Ja näihin hintoihin sisältyy vieläpä paperiversioita!!!! [7kp joista yksi 30*40]. No, enää siis mietimme, että haluammeko juhlankin kuvatuksi vai turvaudummeko sitten sukulaisten kuviin.. Videokuvaa emme halua! Keski-Suomessa siis nämä. Valokuvaajalle tulee vielä matkaakin ~120km, joten ei käy kateeksi.
  6. Olisiko tiedossa jotain hyvää floristia Mikkelistä(meinaan kampaaja on siellä aamulla niin sitten olisi hyvä hakea kukkasia sieltä...)
×
×
  • Create New...