tiip

Jäsen
 • Viestit

  7
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä tiip

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pari vuotta ennen häitä saatiin alustaviin tiedusteluihin lähinnä tietoja sen hetken menujen hinnoista. Kahden vuoden päähän ei vielä tarkkoja hintatietoja annettu, kun ei ollut tietoa alveista, ruoka-aineiden hinnoista ym. Varmaan ihan riippuu pitopalvelusta kuinka aikaisin voivat hintatiedot vahvistaa. Tarjouksen voimassaoloaikakin varmaan pitopalvelukohtainen vaihdellen ehkä parista päivästä pariin viikkoon. Täytyy vielä myöntää, että pari vuotta ennen häitä ei osattu edes ajatella minkälaista ruokaa halutaan. Ehkä parempi vaihtoehto olisi ollut ensin miettiä menun sisältö ja vasta sen jälkeen ruveta kyselemään tarjouksia siihen oman näköiseen menuun.
 2. Juhlapaikkojen omat menut näyttää olevan Jyväskylän seudulla hintaluokkaa alkaen 32 €/hlö (lisäksi vielä ravintolahintaiset alkoholijuomat, jos paikassa on anniskeluoikeudet), joten ei tuo 35 €/hlö kovin kalliilta vaikuta.
 3. Pari vuotta sitten sai tuohon tarkoitukseen rintsikoiden hakasiin kiinnitettäviä lisänauhoja Lindexistä. Jonkun verran sellainen viritys tietysti vatsapuolelta kiristää, mutta ei omasta mielestäni erityisen häiritsevästi. Tunne vastaa lähinnä kapeaa vyötä, joka on vedetty melko tiukalle.
 4. Olisikohan http://kesamokki.infosta apua? Omien (keskisempään Suomeen keskittyneiden) etsiskelyjeni tuloksena olen huomannut, että suosituimpina loma-aikoina (kesä, juhlapyhät, hiihtoloma) melkein kaikkia mökkejä vuokrataan pelkästään viikon pätkissä. Keväällä ja syksyllä yleensä on saatavana pelkkiä viikonloppujakin, mutta tuokin vaihtelee vähän eri paikoissa. Lisäksi joissain paikoissa yksittäiset vuorokaudet on hinnoiteltu sillä tavalla, että muutaman vuorokauden hinnalla saa jo koko viikon.
 5. Itselläni on hyviä kokemuksia apteekissa myytävästä Locobase repairista halkeilevien kantapäiden hoidossa. Samasta sarjasta löytyy myös kovettumia kuoriva/pehmentävä voide, jonka nimeä en nyt muista.
 6. Aika monen juhlapaikan lähellä näyttää olevan mökkejä, joita vuokrataan kesällä viikoksi kerrallaan, joten viikko mökillä heti häiden jälkeen alkaa tuntua hyvältä idealta. Tulee lyhyt matka juhlista hääyön viettoon, eikä tarvitse seuraavana päivänä hätäillä poislähdön kanssa Edullistakin tuo mökkeily on, jos vertaa vaikka hotellivuorokausiin.
 7. Tynnyri kuulostaa kyllä tölkkejä juhlavammalta vaihtoehdolta. Tai ehkä juomapöytään voisi värvätä tarjoilijan kaatamaan juomia valmiiksi laseihin, niin tölkkejä ei tarvitse olla paljoa näkyvillä ja ne eivät kulkeudu ruokailupöytiin. Olutta olen nähnyt juhlissa juotavan ihan tavallisista juomalaseistakin. On se ainakin parempi tapa kuin suoraan tölkistä ryystäminen