Jump to content
Naimisiin.info

Nispu

Rouva
  • Viestit

    295
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Nispu

  • Syntymäpäivä 09/26/1978

Profile Information

  • Gender
    Female

Nispu's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Meillä on päälle kaiverrettu. Todella kauniisti ja nätisti tehty, eikä mikään supersyvä. Kestänyt päivittäisessä melko rajussakin käytössä jo kaksi vuotta muuttumattomana.
  2. Mun mielestä Thaimaassa yleensäkin viljeltiin tätä "madam" ja "sir" paljon. Ainakin Bangkokissa suurimmassa osassa kauppoja ja ravintoloita tätä kuuli.
  3. http://www.shoppi.fi/ramasa/index.php?sivu...mp;kategoria=46 Tuolta löytyi ainakin jotakin, sai omalla tekstillä tai sitten niitten kuvapankista valittua. http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=44...ffiliate=320173 Ja tässä toinen
  4. Meillä tulee miehelle vihkisormus. Kummallakaan ei ole kihlasormusta (eikä tule!), joten molemmilla vain sitten yksi sormus, joka on vihki.
  5. Kumpikin tuntee kaikki vieraat. Häihin kutsutaan vain ne ihmiset joidenka kanssa ollaan oikeasti tekemisissä ainakin viikoittain.
  6. Kiitos Debs! Syksyllä on suuntana Bangkok valmismatkana ja ollaan suunniteltu sieltä omatoimista matkaa Koh Changiin. Ollaan tässä mietitty, millä menemme Tratiin.
  7. Paljonko teillä maksoi taksi Bankogista Koh Changin lautalle? Menitte luultavasti kuitenkin Tratiin? Entäs minibussi, paljonko maksoi?
  8. Ei mene. Saa tietää vihkimisestä vasta jälkeenpäin 8-) , niinkuin kaikki muutkin lähisukulaiset. Ei pysty anoppi hössöttämään, minkä tekisi aivan varmasti, jos tietäisi etukäteen.
×
×
  • Create New...