Sweetheart

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Sweetheart

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Aika samoilla linjoilla edellisten kanssa. Täytyy myöntää että meillä ehdottomasti tunnelmaan vaikuttivat vieraat. Olimme kutsuneet paikalle niitä ihmisiä joiden kanssa oikeasti viihdymme. Heidän kanssaan oli ihana juhlia. Tietysti se, että itsellä oli upea ja rento fiilis läpi koko päivän vaikutti asiaan. Ei tullut tuhraa jäykistelyä. Vaikkei meillä ollut mitään varsinaista ohjelmaa niin vieraat viihtyivät, nekin jotka yleensä lähtevät aikaisin kotiin olivat paikalla vielä puolilta öin kun me lähdimme hääyön viettoon.
 2. Meillä on sulhon sormuksessa minä sulho 27.7.2002 ikuisesti ja minulla sulho minä 27.7.2002 ikuisesti Aika tiukkaa teki saada mahtumaan sormukseeni tuo koko litanja mutta hyvin se sitten loppujen lopuksi oli siihen saatu kaiverrettua.
 3. Leikit sinänsä ok, mutta mitään nolaamisjuttuja en siedä. Kaasolle olen ilmoittanut että pari leikkiä saa olla, kunhan tosiaan ketään ei pakoteta mihinkään vastenmieliseen.
 4. Kolme vaihtoehtoa... Lancomen Miracle CK:n Truth Kenzon Flower. Kaikki mun lempituoksuja ja käytän niitä arjessa ja juhlassa riippuen aina siitä minkä tuoksun 'tuulella' herään aamulla. Luultavasti joku noista on se hääpäivän tuoksukin sitten. Sulholla hääpäivän tuoksu lienee C Herreran 212 for men tai Armanin He.
 5. - sopiva sijainti - kauniin näköinen - tyyliltään meille sopiva - sopivan kokoinen - ei tilavuokraa Siinäpä niitä syitä. Meillä pitää ottaa pitopalvelu juhlapaikan kautta, se on oikeastaan ainut miinuspuoli. Olisin ehkä ottanut toisen pitopalvelun, mutta nyt on tähän tyytyminen kun emme missään nimessä halua juhlapaikkaakaan vaihtaa eikä se varmasti enää mahdollista olisikaan.
 6. Meille ei myöskään ole tulossa sen kummempaa ohjelmaa. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja erinomaista seuraa oivallisella taustamusiikilla höystettynä on meidän resepti. Kaaso ja BM saavat kyllä keksiä ohjelmaa jos haluavat, mutta heille esitetään toive ettei ainakaan kahta leikkiä enempää ja jos jotakin keksivät niin saisi sitten olla tuoretta eikä mitään tuhanteen kertaan käytettyä. Mutta uskon hyvin että ilman sen kummempaa virallista ohjelmaakin häistämme tulee hyvät ja ihmiset viihtyvät.
 7. Meillä ei ole vielä lainkaan varmaan tuleeko häävalssia lainkaan, voi olla että meillä on häätanssi. Mutta jos siihen valssiin päädytään, niin sitten se on luultavasti Elokuun häävalssi, vaikka heinäkuussa juhlitaankin. Alunperin oltiin tuon Häävalssin kannalla, mutta nyt ollaan kaksissa häissä peräkkäin kuultu se häävalssina ja jotenkin se rupesi muutenkin vaikuttamaan vähän "kuluneelta". Sitten vielä yllättäen ihastuttiin tuohon Elokuun häävalssiin, joten se meille tulee jos on valssi tullakseen.
 8. Meillä on yksi pappi jota emme missään nimessä halua meitä vihkimään vaikka hän rippipappini onkin. Esitämme toivomuksen että saisimme erään tietyn papin vihkimään meidät, mutta ei todellakaan ole maailman loppu mikäli emme häntä saa. Asia tulee sitten enemmän ajankohtaiseksi kunhan srk:n kesän työvuorot valmistuvat.
 9. Meillä on Elgarin Pomp and Circumstance sekä Prinsessa Ruusunen, vielä ei vaan olla päätetty että kumpi mennessä ja kumpi tullessa. Ehdotuksia? Häävalssia ei tule, meillä on häätanssi.