marrasmorsian

Rouva
 • Content count

  139
 • Joined

 • Last visited

About marrasmorsian

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pieni korjaus: olette jo kihlautuneet, koska naimisiinmenosta on sovittu.
 2. Kurjensalolle ääni myös. t: harvinaisten nimien kannattaja (meitä on vain 2, Kurjensaloa myös alle 5)
 3. Tuo oli meidän kihla. Vihkinä on nyt näistä http://www.jasmi.net/product_details.php?p=979 nuo leveämmät.
 4. Tuota olen kuullut monen sanovan. Ei kyllä ole huomattu minkäänlaista eroa verotuksessa kumpainenkaan.
 5. Sama tilanne meilläkin. Eli keksittiin ihan uusi nimi, ja se loppuu meihin kahteen. Tai saahan sen toki käyttöönsä kuka haluaa muistaakseni 100v päästä sen jälkeen, kun viimeinen meistä on kuollut.
 6. Ei ollu hääpukua, maistraatissa hoidettiin tämä lähes normivaatteissa keskellä päivää. Ei lapsia, ei kuvia. Kaikki suhtautui oikein hyvin, isäni reaktiota odotin vähän kauhulla, mutta olikin vain iloinen. Äitini tiesinkin suhtautuvan hyvin, hänhän meni itse nykyisen miehensä kanssa naimisiin juurikin salaa kahden kesken, ja ilmeisesti siskoni jatkaa samaa perinnettä (mä olen ainoa joka tietää). Asiasta tiesi etukäteen vain yksi ihminen, eli toinen todistajista. Toinen todistaja sai tietää maistraatin hississä, mistä on kyse. Loput sukulaiset ja tutut infottiin sitten illan aikana häämatkalta puhelimitse ja tekstareilla.
 7. Siinähän on se 14 päivän palautusoikeus, eli voit testata sormuksia vierekkäin. Palautusoikeutta ei ole kuitenkaan, jos sormus on tilaustyötä (ellei se ole vääränlainen) tai siinä on esim. kaiverrus.
 8. Mun mies oli sitä mieltä, ettei koskaan mene naimisiin. Kuitenkin vuonna 2006 tapahtui jotain, en tiedä mitä, ja mieli muuttui. Mentiin naimisiin muutama kuukausi ennen ennen kuin mies täytti 40v. Eli anna sen pojan kasvaa aikuiseksi ensin, kasvat itsekin siinä sivussa samalla. Olette olleet niin nuoresta asti yhdessä, että mitä tahansa voi tapahtua vielä.
 9. Nimen voi vaihtaa muutenkin, kuten itse tein. Löytyy kyllä, ihan lähipiirissäni. Saa nähdä mitä siitä tulee, suhde kestänyt kuitenkin vuosia ja ihan ok tuntuu olevan.
 10. Hetkinen, olette juuri kihlautuneet, vihki on jo olemassa, ollut aiemminkin? Häät 2v päästä? Olenko nyt tyhmä, vai enkö vain ymmärrä jotain? Mitä meni ohi?
 11. Handelsbanken on ilmainen.
 12. Just noin. Hyvin todennäköisesti ei oltais menty naimisiin muuten, mutta tällä lailla varmistetaan että toinen perii kaiken. Muuten menis sukulaisille. Ja on siinä sekin, että nyt ollaan virallisesti toistemme lähiomaiset. Muussa tapauksessa olis vanhemmat, ja mieheni ei ole eikä halua olla tekemisissä äitinsä kanssa, eivät ole nähneet yli 20 vuoteen erinäisistä syistä johtuen. Olispa tosi kiva, jos se nainen oliskin yht' äkkiä se lähin omainen jos jotain käy. Niin ja se mutsi perisi kaiken muuten...
 13. Sit kannattaa vaihtaa pankkia. Me vaihdettiin muutama kuukausi sitten, ja kaikki kortit on ilmaisia, samaten myös kaikki palvelut.
 14. Tuossa yllä kahdessa viimeisessä viestissä tulikin sanottua about kaikki mitä ajattelen.
 15. Miksei samalla vaivalla sieltä yhteiseltä, kun ruoka on kuitenkin yhteinen menoerä?